reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Poczekaj jeszcze na opinie innych dziewczyn,ja miałam pakiet 25 testów owulacyjnych i do tego było kilka ciążowych a wtych z apteki było tylko 5 owulacyjnych

reklama
Kalisia poszukaj sobie ulotki do testów w necie,one wszystkie działają na tej samej zasadzie,a do tych z allegro nie dołączają ulotki,testujesz codziennie o tej samej porze(w teście bedzie tabelka od którego dnia robić w zakeżności od długości cyklu) ale nie z porannego testu,czekasz na 2 wyraźne kreski,słabe nie oznaczają owulacji,24-48 h od pozytywnego testu następuje owulacja

Tutaj już nie pomogę,miałam skierowanie na badania,ale nie pamiętam już jakie,miałam zrobić po @ ale już nie przyszedł

Ale tu mały ruch dzisiaj, weekendowo:)
Sun i Milia trzymam kciuki! &&&&&
Kalisia ja zakupiłam testy owulacyjne na allegro i to jest dopiero pierwszy cykl jak testuję wiec jeszcze nie umiem nic powiedzieć. Mam nadzieję, że niedlugo pojawią się dwie kreseczki. Czekam również aż przyjdzie mini mikroskop i w połączeniu z testami uda mi sie ustalić kiedy mam owulkę przy tych moich nieregularnych cyklach :)

My juz w domku, jechaliśmy 7,5 h ale szczęśliwie dotarliśmy. Za to teraz oboje robimy wszystko resztkami sił, nie mowię o rozpakowaniu torby :D

Mi własnie termometra do pełnego zestawu brakuje. Przeraża mnie tylko codzinne mierzenie o tej samej godzinie. Jakoś ciężko mi sobie wyobrazic pobudki w weekend jakimś bladym świtem:)

Kalisia Tobie rowniez tego życzę!:)

reklama
Do góry