reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja mam osobiście dosyć...jestem po wizycie, w skrócie wygląda to tak, ze torbiel na jajniku jest...do crio narazie nie podejde i moge sobie o tym pomarzyć...a nawet nie wiem czy to moge...mam do zrobienia kolejna masę badan za która wydam majątek a i tak przez to in vitro jestem splukana totalnie...moj M też ma juz totalnie dosyć, nawet się do mnie nie odzywa...
Jest kryzys i to nie mały...mowia, ze co mnie nie zabije to mnie wzmocni i do tej pory staram się w to wierzyć, ale dzisiejszy dzień pokazuje, ze jednak pewne wiadomości moga zabić i ja się wlasnie tak dzis czuje...jakby mnie coś mocno pier.dol.nelo:|

milia kochanie strasznie mi przykro bylam pełna nadziei jak ty ale wierz w to ze wszystko Ci los wynagrodzi podwójnie

reklama
miliaa qurcze kiepskie wiadomości... ja Ci powiem, że miałam/mam 5 torbieli w jednej piersi, ale nie wiem czy tylko mi się wydaje czy co, ale w ciąży nie mogę ich wyczuć, czyżby mały cud?

Miliaa kochanie mocno Cię tule... ;-) wiem, że teraz masz ciężki okres w życiu, ale będzie dobrze... zresztą życzę tego z całego serca ;-)

Ja mam osobiście dosyć...jestem po wizycie, w skrócie wygląda to tak, ze torbiel na jajniku jest...do crio narazie nie podejde i moge sobie o tym pomarzyć...a nawet nie wiem czy to moge...mam do zrobienia kolejna masę badan za która wydam majątek a i tak przez to in vitro jestem splukana totalnie...moj M też ma juz totalnie dosyć, nawet się do mnie nie odzywa...
Jest kryzys i to nie mały...mowia, ze co mnie nie zabije to mnie wzmocni i do tej pory staram się w to wierzyć, ale dzisiejszy dzień pokazuje, ze jednak pewne wiadomości moga zabić i ja się wlasnie tak dzis czuje...jakby mnie coś mocno pier.dol.nelo:|
Kochanie tulę Cię mocno :*

tule Cię mocno kochana:( porozmawiaj z M, musicie się wspierać bo jeśli nawzajem sobie nie bedziecie pomagac to sie od siebie oddalicie, a to chyba najgorsze przezywać takie coś samotnie bez wsparcia.

ale mało to piszecie:) hehehe

Sun jak tam okresu nie ma??:) ja jestem coraz bardziej pewna ze fasoleczka bedzie, przeciez juz 5 dni po spodziewanej @:):):)):):):):)

dziekuje kochane!!

moj M jak tylko weszlismy do domu to od razu mnie przytulil i jakos mi sie poprawilo...my siebie nawzajem wspieramy, ale przychodza czasem takie dni, ze po prostu nie chce sie kontaktu, tylko pobyc w samotnosci...

juz jest lepiej...

a tak poza tym nie mam @...:confused2: powinien byc wczoraj a ja mam delikatne plamienia i nie zanosi sie na @...zazwyczaj boli mnie kregoslup i brzuch na dole a teraz nic!
poza tym od tamtego piatku endometrium wzroslo mi od 8,5 do 10:baffled:
ja chce juz @ i chce zaczac normalnie cykl - tym razem na antykoncepcji...

reklama
Do góry