reklama
Sun...moj transfer (o ile kiedys nastapi) tez bedzie podobnie wygladal, podanie...tylko nie plemnikow a juz zarodeczka 5dniowego! oby nam sie udalo za pierwszym razem
karla..ja bylam zaraz jak mi @ skonczyla, czyli kol 5dc...az mam dreszcze jak sobie przypomne jak babka jezdzila mi tym zimnym usg po sutkach...
ja jutro jade do kliniki, bo dzis plamienie, wiec jutro podejrzewam, ze @ sie pojawi...nie chce nawet o tym myslec...ale o 9 zaciskac kciuki za mnie!
karla..ja bylam zaraz jak mi @ skonczyla, czyli kol 5dc...az mam dreszcze jak sobie przypomne jak babka jezdzila mi tym zimnym usg po sutkach...
ja jutro jade do kliniki, bo dzis plamienie, wiec jutro podejrzewam, ze @ sie pojawi...nie chce nawet o tym myslec...ale o 9 zaciskac kciuki za mnie!
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
milia sun &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Miliaa bede trzymać kciuki.
to jesli odpukać dostane okres to na przyszły miesiac się umówie ale mam nadzieje ze nie hehe bo powinnam iśc na badanie kontrolne.
tak bardzo chciałabym mieć fasoleczke w brzuchu
Dziewczyny chciałabym zamówić na allegro testy ciązowe ale powiedzcie mi który jest czulszy ten co ma czułość 10 czy 25?
to jesli odpukać dostane okres to na przyszły miesiac się umówie ale mam nadzieje ze nie hehe bo powinnam iśc na badanie kontrolne.
tak bardzo chciałabym mieć fasoleczke w brzuchu
Dziewczyny chciałabym zamówić na allegro testy ciązowe ale powiedzcie mi który jest czulszy ten co ma czułość 10 czy 25?
Ostatnia edycja:
Pyscek
:)
o matko co tu taka cisza
dziewczynki ja z jeszcze prośbą muszę dodatkowo wyliczeń pewnych dokonać aby obliczyć wartość marki ile wynosi czy możecie mi to wypełnić i odesłać na maila anetagorzelak@gmail.com? tutaj można pobrać http://www.sendspace.pl/file/4ddd724354b6856956c3ab1 z góry bardzo dziękuję
Ja mam osobiście dosyć...jestem po wizycie, w skrócie wygląda to tak, ze torbiel na jajniku jest...do crio narazie nie podejde i moge sobie o tym pomarzyć...a nawet nie wiem czy to moge...mam do zrobienia kolejna masę badan za która wydam majątek a i tak przez to in vitro jestem splukana totalnie...moj M też ma juz totalnie dosyć, nawet się do mnie nie odzywa...
Jest kryzys i to nie mały...mowia, ze co mnie nie zabije to mnie wzmocni i do tej pory staram się w to wierzyć, ale dzisiejszy dzień pokazuje, ze jednak pewne wiadomości moga zabić i ja się wlasnie tak dzis czuje...jakby mnie coś mocno pier.dol.nelo:|
Jest kryzys i to nie mały...mowia, ze co mnie nie zabije to mnie wzmocni i do tej pory staram się w to wierzyć, ale dzisiejszy dzień pokazuje, ze jednak pewne wiadomości moga zabić i ja się wlasnie tak dzis czuje...jakby mnie coś mocno pier.dol.nelo:|
Ostatnia edycja:
reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
czulsze 10 jak sun napisala
w koncu piatek jupiii
w koncu piatek jupiii
Podziel się: