reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sun...moj transfer (o ile kiedys nastapi) tez bedzie podobnie wygladal, podanie...tylko nie plemnikow a juz zarodeczka 5dniowego!:tak: oby nam sie udalo za pierwszym razem:tak:

karla..ja bylam zaraz jak mi @ skonczyla, czyli kol 5dc...az mam dreszcze jak sobie przypomne jak babka jezdzila mi tym zimnym usg po sutkach...:baffled:

ja jutro jade do kliniki, bo dzis plamienie, wiec jutro podejrzewam, ze @ sie pojawi...nie chce nawet o tym myslec...ale o 9 zaciskac kciuki za mnie!:-D

Miliaa bede trzymać kciuki.

to jesli odpukać dostane okres to na przyszły miesiac się umówie ale mam nadzieje ze nie:) hehe bo powinnam iśc na badanie kontrolne.

tak bardzo chciałabym mieć fasoleczke w brzuchu:)

Dziewczyny chciałabym zamówić na allegro testy ciązowe ale powiedzcie mi który jest czulszy ten co ma czułość 10 czy 25?

Ostatnia edycja:
Ja mam osobiście dosyć...jestem po wizycie, w skrócie wygląda to tak, ze torbiel na jajniku jest...do crio narazie nie podejde i moge sobie o tym pomarzyć...a nawet nie wiem czy to moge...mam do zrobienia kolejna masę badan za która wydam majątek a i tak przez to in vitro jestem splukana totalnie...moj M też ma juz totalnie dosyć, nawet się do mnie nie odzywa...
Jest kryzys i to nie mały...mowia, ze co mnie nie zabije to mnie wzmocni i do tej pory staram się w to wierzyć, ale dzisiejszy dzień pokazuje, ze jednak pewne wiadomości moga zabić i ja się wlasnie tak dzis czuje...jakby mnie coś mocno pier.dol.nelo:|

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry