reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dzień dobry :)

mila dziękuję za te miłe słowa tak cieplej na serduszku mi się zrobiło a o to ciężko ostatnio :*

sun pięknie ta twoja tempka się trzyma w górze :* a to od Małgosi :) kciuk.jpg

reklama
Dopiero niedawno się pojawiłam na forum ale jestem z Wami i czekam na dobre wiadomości :)

Ja w tym cyklu robię jedna przerwę w staraniach. Tak postanowiłam.. ze względu na to moje podwyższone TSH.
Lek powinien je trochę zbić i po wynikach w następnym cyklu już ruszamy pełną parą! :)

Karla raczej na 100% nie ma fasolki, bo dziewczyny powiedziały mi, że owulkę miałam ok 24 dc, a nie tak jak miałam bóle owulacyjne ok 16 dc (zresztą zawsze owulkę miałam max do 19dc)... a wtedy wogóle się nie kochałam... czyli dzisiaj jest 14 dzień fazy lutealnej tak więc czekam na @.... Nie smutam się, bo na nic nie liczyłam w tym cyklu... nowy cykl, nowa nadzieja... jak dostane @ robie badania z krwi, później HSG a następnie inseminacja :-)

Karla:
Inseminacja to zabieg, który polega na podawaniu do jamy macicy pobranych wcześniej, starannie wyselekcjonowanych i właściwie przygotowanych plemników. Ich wprowadzenie do jamy macicy odbywa się za pośrednictwem cienkiego cewnika.

reklama
Eyyy wiem zadam chyba najbardziej denne pytanie i głupie ale jesli musze sie zgłosić na badanie usg piersi w pierwszych 10 dniach cyklu to w trakcie okresu tak??

Do góry