reklama
o maskara w moje własnie patrzyłam na cennik 500 zł , no i to tez nie jest powiedziane ze napewno sie uda za 1 razem prawda ?
Niestety nie... z reguły za pierwszym razem się nie udaję... ale ja niestety nie mam już na co czekać... zapewne do insemki będę podchodziła 3 razy a jeśli nic nie wyjdzie to pozostaje in-vitro...
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Sun tempka wcale mocno nie spadła! Ja cały czas wierzę ze IUI nie będzie ci w ogóle potrzebna! Jeśli ty masz owulację a mąż ma nasienie niezłej jakości to widocznie tylko kwestia czasu :*
Nicola tak jak Sun piszę. Będziesz musiała brać CLO i się wszytko unormuję, U mnie też często nie było owulacji i przyjmowałam CLO
Trzymam za was wszystkie bardzo mocno kciuki!! Oj jakbym chciała zeby zycie było inne... zeby te co chcą zachodziły w ciąże a to co nie chcą nie... czemu to wszytko jest takie zakręcone... Moja koleżanka z pracy starała się jeden cykl... a szefowa wpadła.. A my musimy tyle czekać na nasz cud...
Nicola tak jak Sun piszę. Będziesz musiała brać CLO i się wszytko unormuję, U mnie też często nie było owulacji i przyjmowałam CLO
Trzymam za was wszystkie bardzo mocno kciuki!! Oj jakbym chciała zeby zycie było inne... zeby te co chcą zachodziły w ciąże a to co nie chcą nie... czemu to wszytko jest takie zakręcone... Moja koleżanka z pracy starała się jeden cykl... a szefowa wpadła.. A my musimy tyle czekać na nasz cud...
reklama
Podziel się: