reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kwiatuszku ja też mam dzisiaj 22 dc, też bym chciała, zeby następnego już nie było. Żeby ten był ostatni, ale cóż, ja sobie mogę chcieć:tak:
A powiedz mi kochana, siostra się starała o dzieciątko?

kochane ja się żegnam na dziś i spadam szykować się do pracy na drugą zmianę ... matko jak mi się nie chce iść :-( zajrzę do Was wieczorkiem, bądź jutro rano przed pracą :)) Buziole miłego popołudnia życzę :*

Kwiatuszku, danao ja też mam dzisiaj 22dc :-D, ale ja mam cykle 33-34 dniowe :-( nie spodziewam się fasolki w tym cyklu, bo nie miałam monitoringu i nawet nie wiem czy pęcherzyki pękły...

U mnie dzisiaj ciepło... aż za ciepło... tym bardziej, że ja nie lubię upałów...

Pyscku miłej pracy :-)

Jejku kwiatuszku to zazdroszczę tak krótkich cykli.. zawszę masz szybszą szanse rozpocząć kolejny cykl.. a ja muszę czekać :-(

no racja ale 26 sie mało zdarza i tak z testowaniem czy cos czekam zawsze do 29 dc kt,ort zazwyczaj nie nadchodzi
wiecie co byla u mnie znajoma on staraja sie juz 8lat i wiecie co oni mysla o banku spermy ja bym tak nie mogla przeciez to tak jakby dziecko z innym facetem...

hej kobietki
ja też miałam długie cykle nawet bardzo bo 39 dni, ale costangus (nawet nie całe opakowanie) zdziałał cuda i cykl się skrócił i bum;-)

reklama
to są ziołowe tabletki, dostępne bez recepty, jest sporo informacji o nich w necie, inna nazwa to niepokalanek:-)

Do góry