reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
hej wpadam sie przywitac jestem chora mam jelitowke cala noc spedzilam w wc a po 2 moja siostra jest w ciazy i mam malego dolka
Pyscek
:)
Kwiatuszku kochana życzę szybkiego powrotu do zdrowia :*
Kurcze co tu taka cisza nastała :-( potrzeba nowych staraczek co rozruszają ten wątek ...
Kurcze co tu taka cisza nastała :-( potrzeba nowych staraczek co rozruszają ten wątek ...
Ostatnia edycja:
lusia19900
Starająca się o maleństwo
Witam wszystkie obecne i przyszłe mamusie
Chciałabym do Was dołączyć, mam nadzieję, że się zgodzicie
Mam na imię Alicja i mam 22 lata.
O dzidziusia staraliśmy się już z narzeczonym kilka miesięcy, ale w związku z tym, że nie mialam praktycznie wcale owulacji, a mój okres był strasznie nieregularny, nie zaliczam tych miesięcy do takich prawdziwych starań, bo te rozpoczęliśmy teraz i mam nadzieję że jak najszybciej uda mi się zajść w ciążę
Dwa lata temu zostało u mnie stwierdzone przedwczesne wygasanie czynności jajników, przez co lekarze nie dawali mi wielkich szans na maleństwo. Bardzo to przeżywałam i masę lez wylałam z tego powodu, jednak narzeczony wciąż byl przy mnie i ogromnie mnie wspierał i... okazało się, że owulacja wróciła!! ponad miesiąc temu byłam w szpitalu i podczas rutynowych badań wyszło że jestem już zdrowa, nie wiem jak to możliwe, ale bardzo się cieszę Póki co okres regularnie się pojawia, owulację miałam zarówno w zeszłym miesiącu jak i teraz. Okres powinnam dostać w ciągu najbliższych 5 dni, ale mam nadzieję że nasze staranka w tym miesiącu dały efekty i okaże się, że noszę pod serduszkiem maleństwo
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę owocnych starań, a wszystkim kobietkom, którym udało się zajść w ciąże, masę radości i zdrowych maluszków
O dzidziusia staraliśmy się już z narzeczonym kilka miesięcy, ale w związku z tym, że nie mialam praktycznie wcale owulacji, a mój okres był strasznie nieregularny, nie zaliczam tych miesięcy do takich prawdziwych starań, bo te rozpoczęliśmy teraz i mam nadzieję że jak najszybciej uda mi się zajść w ciążę
Dwa lata temu zostało u mnie stwierdzone przedwczesne wygasanie czynności jajników, przez co lekarze nie dawali mi wielkich szans na maleństwo. Bardzo to przeżywałam i masę lez wylałam z tego powodu, jednak narzeczony wciąż byl przy mnie i ogromnie mnie wspierał i... okazało się, że owulacja wróciła!! ponad miesiąc temu byłam w szpitalu i podczas rutynowych badań wyszło że jestem już zdrowa, nie wiem jak to możliwe, ale bardzo się cieszę Póki co okres regularnie się pojawia, owulację miałam zarówno w zeszłym miesiącu jak i teraz. Okres powinnam dostać w ciągu najbliższych 5 dni, ale mam nadzieję że nasze staranka w tym miesiącu dały efekty i okaże się, że noszę pod serduszkiem maleństwo
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę owocnych starań, a wszystkim kobietkom, którym udało się zajść w ciąże, masę radości i zdrowych maluszków
Pyscek
Lusia witaj czuj się jak u siebie trzymam kciuki i życzę szybkiego zafasolkowania ;-)
hej wpadam sie przywitac jestem chora mam jelitowke cala noc spedzilam w wc a po 2 moja siostra jest w ciazy i mam malego dolka
Współczuje Ci kochana... bo też to miałam 3 tyg temu, tylko u mnie przez to odnowiły się wrzody jelita grubego i miałam krwotok wewnętrzny, ale jest już w miarę ok... Życzę zdrówka :-)
Witam wszystkie obecne i przyszłe mamusie
Kochana miło, że do Nas dołączyłaś... :-) Rozgość się... mam nadzieję, że szybko zaciążysz i tego z całego serduszka życzę... :-)
Pyscku a co tam u Ciebie..??? kiedy testujesz???
Pyscek
Sun kochanie nie testuje jakoś mnie nie ciągnie do tego, jeszcze z obliczeń i wykresu wychodzi że w środe powinnam dostać @ więc czekam, jak narazie brzuch mnie dołem boli i jajnik kuje :-(
danao84
Hej kobitki!:-)
Co u Was słychać? U mnie w sumie ciągle to samo
Widzę, że mamy tutaj nową staraczkę. Witaj w naszych skromnych progach:-)
Co u Was słychać? U mnie w sumie ciągle to samo
Widzę, że mamy tutaj nową staraczkę. Witaj w naszych skromnych progach:-)
reklama
kwiatuszekq20
hej u mnie dzis 22dc kurcze jak bym chciala zeby to byl osttsni cykl staraczkowy ale watpie w to
juz czuje sie fizycznie lepiej ale ciagle mnie doluje ciaza sis
lece prasowac zajrze pozniej do was
juz czuje sie fizycznie lepiej ale ciagle mnie doluje ciaza sis
lece prasowac zajrze pozniej do was
Podziel się: