ojojoj ale się porobiło
to i ja dorzucę swoje 3 grosze
Ael pojechałaś po bandzie, to co napisałaś było poniżej każdego możliwego poziomu. Mam nadzieję, że to po prostu tylko jakiś gorszy okres w Twoim życiu, bo nie wyobrażam sobie, że spamiętujesz to co zrobiłaś dla kogoś i potem wyrzygujesz. To raczej nie w Twoim stylu, przynajmniej na tyle ile Cię znam. Bez sensu wyciągasz brudy na forum. Nie lubisz Fifki to ją olej, ale nie wykrzykuj tu, bo to był jakiś napad agresji. Wiem co się z Tobą działo w czerwcu i tylko to jest Twoim wytłumaczeniem na to co napisałaś.
Fifka bardzo Cię lubię i czasem wchodze poczytać tylko Twoje wpisy.....ale zrobiło się niesmacznie, jak zaczęłaś ustawiać gąski, że mają zawsze wszystkim odpisać a już na pewno na Twoje posty, jak nie było odzewu to krzyczałaś "haloo pisałam", to było nie fajne i dlatego nie chciało mi się pisać. Przepraszam bardzo ale są tu dziewczyny z którymi się bardziej zżyłam: Magda, Magdalena, Sil, Fifka, Atan, Ael i dziewczyny, które doszły później i jakoś nie zaiskrzyło za bardzo. Ale po Twoich opieprzach, że dziewczyny nie odpisują każdemu zrobiło się głupio bo każda obawiała się, żeby nie pominąc kogoś i pisały bzdury, ale żeby tylko każdemu odpisać. Po co to??? Nikt nie ma obowiązku wszystkim odpisywać, bo po pierwsze może mu się nie chcieć, może nie mieć nic do powiedzenia, może nie mieć czasu albo po prostu kogoś nie lubić i nie należy tu nikogo przywoływac do porządku.
Pyscek czas załatwić pewną sprawę między nami. To co Ci wtedy powiedziałam, nie było oceną Twojej osoby tylko miało Cię sporwadzić na ziemię. Ja jestem osobą, która twardo stąpa po ziemi i nikt nigdy nie użalał się nade mną, dlatego tez nie lubię zachowania "ojej jaka ja jestem biedna, jak mnie nikt nie kocha itp". Mając na myśli, że nie dojrzałaś do dziecka chciałam Ci przekazać, że jako matka musisz być silna, dziecko polega na Twobie w 100% i jak płacze z bólu to w Twoich oczach musi znaleźć oparcie i siłę, zapewnienie, że wszystko będzie dobrze, wtedy nie masz czasu na stanie przed lustrem i użalanie się czy ja jestem piękna, mądra i czy wszyscy mnie kochają. Matka musi być silna, odważna i pewna siebie inaczej dziecko nie znajdzie w Tobie oparcia. Wierzę, że taka jesteś i że Twój szkrab już się do Ciebie wybiera, będzies znajlepszą matką jak każda z nas tylko nie rozmazuj się!
A co do wątku, to ja już od dawna jestem za tym, zeby zostały tu staraczki a mamy niech wpadają z radami. Jak ktoś kto się stara ma się tu odnaleźć? Jest forum wystaranych i tam piszmy o kupach i zębach. Ktoś to wchodzi tu pierwszy raz nic nie znajdzie dla siebie w natłoku zdjęć maluszków i opisów nieprzespanych nocy. Wiedzę ammy ogromną o staraniach i tym dzielmy się ze staraczkami, a kupami z mami. Chyab Pyscek o tym pisała i miała rację.
No to tyle.
U nas ok!
Milia a Tobie najszczersze gratulacje! I teraz już wszystko musi się udać!!!!!!!!