reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil ale on od początku jadł wszytko! I wszytko oprócz owoców mu smakowało! A teraz się nagle obraził :szok: nałożyły się na to dwie sprawy - odstawienie od piersi i ból dziąsełek... ostatnio po zjedzeniu obiadku bardzo płakał i drapał dziąsła więc moze mu te inne jedzenia podrażniają je? Jedyne co je z chęcią to kanapeczki albo bułeczkę... no i kaszkę wieczorem. Ale na inne zupki i dania się obraził...

Milia ooo kolejna budująca sie!! Oj zazdroszczę! :-)

reklama
Fifka...ja narazie szukajaca mieszkanie...w bloku... dzis ogladam jedno, ktore bardzo mi sie podoba...na dom to mnie na pewno nie stac...chociaz te mieszkania to tez taka drozyzna, ze hej...ale ja chyba narazie nie czuje domu...moze jak bedzie dzidzius...:tak:

Milia, tak, tylko, że nie będziemy wszystkiego wykańczać na zicher...

Fifka, jaki jest teraz próg do wychowawczego, bo coś czytałam, ze 552 zł, a Ty byłaś, to wiesz :)

Witam ją na telefonie wszystko oprócz dźwięku alarmu ustawilam

Fifka ważne że nic się nie stało małemu

Sił no mój też pracuje całe dnie wraca koło 23więc też mało mam...

Zoneczko mieszkanie powodzenia

atan: o to szalejesz z telefone, nie ma to jak nowa zabawka :-)

sil: ja juz nie mogę sie doczekaćjak bęziesz sie chwalić fotkami sowjego nowego pieknego domu, i napewno siedząc przykominku zapomnisz ze męża tyle nie bylo bo wił wam wasze urocze gniazdko :-)

milia: ooo mieszkanie kupujecie, fajnie, oj jak ja bym chciałsie wyprowadzic z tego co mieszkam, alebrak funduszy, wiec na razie jestem tu uziemiona, zawsze lepsze to nizx z teściami ;-)

a ja jestem SAMA w domu Adę zabrali moi rodzice do mojej mamy przyjaciółki na 2 godzinki i nie wiem co ze sobą zrobić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry