reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

nie na pewno nic się nie stało bo mocno się nie stuknął... popłakał chwilę i teraz zasnął... ale i tak zła jestem na siebie bo takie rzeczy można przewidzieć... :crazy:

reklama
Witajcie kochane ale wam maluszki juz urosły :)

U nas wszystko dobrze małej mineło AZS, świetnie sie rozwija przesypia noce chodzi w miare regularnie spać.

Ale wiecie co jak zawsze mówiłam że nie chce kolejnego dziecko tak teraz bardzo go pragne.

Sprawy ślubu do przodu już tylko 43 dni :) W następną sobote do podpisania protokółu przedślubengo u księdza i nic tylko czekać, obrączki wybrane na początku września będą jak kupilismy obrączki to ten slub stał się bardzo realny i strasznie go przeżywam.

Fifka: Ooooo widze że o kolejnego maluszka się staracie :) Powodzenia :)

Cześć dziewczynki :)

Fifka, uspokój się i zwyczajnie weź poprawkę na przyszłość, nic się nie stało

Opanowałam rozgardiasz w domu :D a mała dziś mi nie spała od 3 do 4.30.. bo ona się bawić będzie, ale nawet potem spokojnie zasnęła

Sil: też tak miałam ostatnio z Jowitką ona nie będzie spac ona chce bajki ona chce sie bawic ale spac nie pójdzie :) a potem 3 minuty i spała

Mojej zęby idą i się rozbudziła płaczem. Nawet mąż nie jest jej w stanie utulić. To znaczy mam nadzieję, ze to zęby, bo nic innego mi do głowy nie przychodzi...

W środę czeka mnie impreza i już się nie stresuję, bo mój Osobisty oznajmił, że swoich rodziców nie zaprasza, bo tylko zamieszania narobią. Wyszło więc, że to impreza rodziców z rodziną z mojej strony, więc luz...

Muszę sobie coś na obiad zrobić na szybko, bo potem będę z moim jadła, jak wróci z budowy... ja chcę mieć męża w domu :(

Moja nie ma ani jednego ząbka miała kilka dni gorączki ok 38-39stopni sie wahała mineło juz dobre 3-4 tyg i ząbków jak nie ma tak nie ma ... widocznie słabo rozmawią z tą ząbkowa wróżką :)

Ael..no ale Pawel pewnie nie zgwalcil cie przez fejsa...:-p

Lamia...oj tam, daj mezowi upust, dawno sie nie widzial z kolega, to i wypic troche musial..moj tez wczoraj popiwkowal, co prawda 3 wypil, ale chyba nie mial dnia do picia, bo troszke zakrecony byl:laugh2:

Fifka...no ladny ten kolorek, tylko zastanawiam sie, czy nie bedzie cie postarzal...ja zawsze wole takie naturalne, nawet rude, ale zeby wygladaly jak naturalne...mnie na tobie by sie podobaly bardziej jakis cieply braz jasniejszy troche...
no ale czekamy na efekty :tak:

Pyscek...moja kochana...no weeeez przez fejsbuka to sie nie liczy!:-D

Kwiatuszekq...no nie nakrecaj sie, ale jezeli sa dni plodne to co ci szkodzi poprzytulac sie z mezulkiem...no kiedy w koncu musi sie udac! a najwazniejsze jest to, zebys kochana bardzo mocno w to wierzyla!

Sil...teraz nie masz meza w domu...ale pomysl potem jak bedziecie sobie siedziec cala rodzinka w swoim domku pieknym!! ale bedziecie szczesliwi!! no a jak tam postepy na budowie?

ja dzis rodzcow zawoze na slub a potem wesele...i jade obejrzec mieszkania w Radomiu...mam dwa na oku i chcialam po prostu wejsc do nich i zobaczyc czy to TO mieszkanie :tak: mieszkanie chyba wybiera sie tak jak suknie slubna...przymierzasz i wiesz, ze to TA :rofl2:

Sil nie przeżywam, tylko się na siebie wściekłam...

Mineralna a no się staramy! :-D Zobaczymy co z tego wyjdzie!

Milia ja mam teraz takie lkko bordowe a teraz robię tylko troszkę jaśniejsze! Jasny brąz to mój naturalny kolor :-D ale kiedyś był śliczny a teraz zrobił się jakiś taki mysi... A czy postarzał.... ja się lepiej czuję w takich ciemniejszych kolorach :-p i zawsze marzyłam o bordowych włosach! Nawet jako dziecko :rofl2:

Mnie wkurza sytem jedzenia mojego bąbla... wczoraj zjadł 4 posiłki mleczne a resztę innych rzeczy - czyli super! A dzisiaj znowu się obraził i jadł już 4 razy mleko do tej pory... fakt ze mało bo po 130ml... ale do wieczora jeszcze daleko... za tydzień szczepienie to pogadam z pediatrą bo dla mnie te żywienie to czarna magia... jak był cyc to jadł ile chciał a teraz???

Mój już do pracy wychodzi więc ja zaraz lece sprzątać!

Ostatnia edycja:
Fifka, no to właśnie się nie wściekaj na siebie :)

Milia, wiem, wiem.. A postępów brak, bo funduszy brak. My bez kredytu budujemy. Mamy dach i koniec na ten rok, no jeszcze kominek na ten rok jest przewidziany.

Fifka, wydaje mi się, że on przywykł do mleka, ale musisz się postarać go przekonać do czegoś innego. Bo niejadek wyrośnie, co tylko mleko. Mojej kuzynce córa tak wyrosła, że nic nie zje. Próbuj nowe smaki, co mu podchodzi i odstawiaj od butli. Moja mleko je rano, potem jakiś owoc, czy chlebek czy serek czy budyń, biszkopty, potem obiad, potem jak na drugie śniadanie, i wieczorem mleko plus kaszka lub chlebek lub bułka. I w nocy 1 i 5 mleko.

reklama
Sil...no to pieknie, ze staracie sie bez kredytu..u mnie to niestety nie przejdzie...mieszkanie od razu na kredyt biore..:-(
kominek - moi rodzic maja, super sprawa na wieczory zimowe! lampka grzanego wina..ehhh...juz wam zazdroszcze!
czyli wykonczenie w srodku na nastepny rok zostawiacie?

Do góry