reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

dzieeeeeeeeeeń dobryyyyyyyyyyyy :-)

kwiatuszku buzi w czułko i działać ostro ostro :-D a przede wszystkim udanego urlopu :*

Pyscek ale ty groźna nosz normalnie aż ja się bać zaczynam :-D

Ael no bry dzie żeś tyyy zaś się pewnie gwałcą na prawo i lewo

mila jak tam mieszkanko?

Lamia rozpusta normalnie nie wiesz pewnie co z czasem zrobić haha :-)

Sil to jak adoptujesz mnie i dasz pokój w swoim pięknym domku?

Fifka nie złość się na siebie, dobrze że nic się nie stało :*

nicola ja nie znajet mikroskopów niestety ale tu już widzę wyjaśniona jesteś :tak:

my dziś znów na zakupach byliśmy no wiecie co za cholerę kupić nie mogę białych rajstopek cienkich na moje dziecko. Za to upatrzyliśmy fotelik i spacerówkę dla Małgosi. Pojechaliśmy też na ciuchy i mam dwa sweterki, kurtkę na jesień i bluzkę za 50 zł wszystko:-) jak jeszcze jutro kupię spodnie na moją wielką d... na giełdzie to będę miała w czym chodzić.

reklama
Milia oj teraz jest straszna drożyzna! :szok: al dobrze jest mieć swój własny kąt! :tak:

Madziulek witaj!!! co tam u ciebie??

Sil jest 504zł a jakieś 550 jest ale kiedy ma się dziecko niepełnosprawne...

Kwiatuszku życzę ci z całego serca by ten sen był proroczy!!! :*

Lam hahaha no jak ja poszłam do kina i małego zostawiłam teściom to zamiast oglądać film myślałam co tam u małego :zawstydzona/y: Nadgorliwa jestem mamuśka...

Necia fajnie że zakupy udane! Ja muszę też kupić spodnie bo mam tylko jedne Jeansy a w nich najbardziej lubie chodzić....

A ja padam na ryjek!!! Normalnie czuję każdą kosteczkę w swoim ciele :szok: Wysprzątałam cały dom!!! Zajęło mi to ponad 4 godziny.... teściowa się tylko krzątała z małym na rękach i się śmiała ze mnie ze się nie dziwi ze przy nim nie mogłam porządnie posprzątać... już nie mogę się doczekać kiedy mu te zęby wyjdą... a jeszcze dodatkowo ma katarek i kaszle biedny.... jak nie przejdzie do poniedziałku to będziemy musieli iść do lekarza i szczepienie się przesunie...

Witam wieczornie niunia dziś dostała kaszke z glutenem do sprawdzenia jej organizmu wypila 30ml i w tej pozycji pijąc zasnela więc mam tylko jedną rękę więc dobrze że telefon smiga bo jak ją wezmę na odbicie to się obudzi niestety a jak jej gluten zaszkodzi to jak to się odbywa wyjdą chrostki czy z wymiotuje?

Ostatnia edycja:
Kurde odpisywalam Wam chyba przez godz z telefonu, ze az mnie palce bola i go...noooooo! Nie wczytalo sie i poszlo w pi...du! Juz nie pisze, wejde jutro :p

ja jutro Was nadrobię moje drogie ;-) a dziś się skromnie pochwalę

byłam na randce :zawstydzona/y: i było świetnie :-) buuuziaki ;-)

Hej hej!! :*

Atan ja nie wiem jaka ma być reakcja... pewnie od dziecka zależy... mój ani nie ulewa po kaszce mannie ani nie ma wyprysków, no ale on na nic nie jest uczulony...

Magda
noooo!! Czekamy na jakieś pikantne szczególiki :-D

Magdalena
wiem co to za ból.....

A ja się pochwalę że...... MÓJ MAŁY PRZESPAŁ PIERWSZĄ PEŁNĄ NOC!! Zjadł o 19 kaszkę manne o 22 podjadł MM i spał do 6.30!!! :-) Daj boże żeby było tak zawsze.... Przed wczoraj nie dałam mu kaszki tylko MM wieczorem i budził się co 3 godziny na jedzenie.... więc faktycznie dziecko musi się czymś porządnie zapchać zeby spać :tak:

witam sie z rana w kiepskim humorze :shocked2: w nocy dostałam @ wstałam do malej około1 w nocy i jak ją karmiłam to czułam jak mnie lewy jajnik napierdziela zrsztą jak jakieś pare dni temu sie z mężam przytulałam to podczas akcji też czułam lekki ból jakby mi zruszły właśnie lewy jajnik - masakra a mieliśmy dzisiaj do znajomuch na wies na grilla jechać i teraz nie wiem zobcze jak sie bede czuła.
A w ogóle to mam jeszcze złu humor z innego powodu, ale to napisze jak bede miała wiecej czasu i nie tu tylko na kamerlanych

magd.a: no no skąd ten kawaler na randkę, napisz coś wiecej bo umieram z ciekawości :-)

neciuszka: a wiesz ze wczoraj ak małej nie było to ocipiałam z nudów:-), poprasowała a potem żem sobie normalnie obejrzała odciek czytej krwi :-D:-D.
powodzebia na zakupach, niech cie sie ładny i tani ciuch trafi oczywiście w idelanym rozmiarze ;-)

fifka: o to miałas chyba generalne porządki wczoraj i pozazdorści ze konradek tyle pospała, oj jak mi sie marzy przespanie nocy

magdalena:
oj przykromi, mi sie pare razy tez zdarzyło że sie naprodukowałam i plik sie nie załadował i myslałam ze mnie coś ale nie powiem co strzeli :-p

reklama
Do góry