reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ano co mogę powiedzieć, przystojny, wysoki, głos pełen testosteronu.. i WOLNY :-) poszliśmy do kina na Batmana :-) mieliśmy kanapę sobie wziąć okazało się,że kanap w tym Heliosie nie ma :-) ale i tak nie przeszkodziło mi to w chwilach grozy wtulić mu się w ramie :-) naprawdę Kulturalna Randka, bez zastanawiania się co będzie jutro, czy się pocałujemy.. całą drogę przegadaliśmy, u mnie pod blokiem też pogadaliśmy.. zagadaliśmy się,że do domu o 2 nad ranem wróciłam :-) szczęśliwa.. a to chyba najważniejsze :-)

Pyscek dzisiaj idziemy oglądać spadające gwiazdy podobno dzisiaj super widowisko będzie :-)

reklama
Nie wiem czym pachnie :) jedno jest pewne, nie mogę się nakręcać, nic sobie nie wyobrażam, żyję z dnia na dzień :-) ciesząc się z każdego sms od niego ;-)

ale tu romantycznie się zrobiło :-) Madzia noooo nic tylko życzyć powodzenia. Aaaaa i będę 8 września prawdopodobnie w sosnowcu z małżem zawozić graty młodemu więc będę czasowa bardziej jeśli będziesz miała życzenie :-)

Kwiatuszku dzień dobry :-)

Lamia :* na kameralnych skromnie napisałam też :-)

Fifka to fajnie macie mojej się coś przestawiło i od dwóch dni śpi do 3.30 a nie do 5. Ale chyba wiem czemu.

my wróciliśmy z giełdy a ile wydaliśmy nie wiem przeraża mnie ten miesiąc przez te chrzciny, małż ma garnitur koszulę itd., ja kupiłam wkońcu bluzkę sobie i spodnie bo nie mam co na tyłek włożyć poza jednymi getrami na chłodniejszy dzień. Małgosi kupiłam rajstopki więc mi ulżyło i białe i takie jakby koralowe getry.

ale tu romantycznie się zrobiło :-) Madzia noooo nic tylko życzyć powodzenia. Aaaaa i będę 8 września prawdopodobnie w sosnowcu z małżem zawozić graty młodemu więc będę czasowa bardziej jeśli będziesz miała życzenie :-)

Kwiatuszku dzień dobry :-)

Lamia :* na kameralnych skromnie napisałam też :-)

Fifka to fajnie macie mojej się coś przestawiło i od dwóch dni śpi do 3.30 a nie do 5. Ale chyba wiem czemu.

my wróciliśmy z giełdy a ile wydaliśmy nie wiem przeraża mnie ten miesiąc przez te chrzciny, małż ma garnitur koszulę itd., ja kupiłam wkońcu bluzkę sobie i spodnie bo nie mam co na tyłek włożyć poza jednymi getrami na chłodniejszy dzień. Małgosi kupiłam rajstopki więc mi ulżyło i białe i takie jakby koralowe getry.

no jasne,że będę chętna :-)

Hej kobitki

Nie nadrabiam bo nie za bardzo czasu, wyjeżdżamy dziś do moich rodziców na kilka dni, bo muszę parę spraw załatwić, a poza tym będziemy zabiegani między spotkaniami ze znajomymi.
Mogę wtenczas nie pisać na forum, nie pojawiać się. Czemu to piszę? Bo żeby gdy wrócę, któraś nie wyleciała z wątem o egoiźmie...ale chyba wszystkie wiedzą o kogo chodzi :]

Pozdrawiam i całuje wszystkie! (z małym wyjątkiem :p.... wiem wredna jestem i dobrze mi z tym)

Ostatnia edycja:
Hej kobitki

Nie nadrabiam bo nie za bardzo czasu, wyjeżdżamy dziś do moich rodziców na kilka dni, bo muszę parę spraw załatwić, a poza tym będziemy zabiegani między spotkaniami ze znajomymi.
Mogę wtenczas nie pisać na forum, nie pojawiać się. Czemu to piszę? Bo żeby gdy wrócę, któraś nie wyleciała z wątem o egoiźmie...ale chyba wszystkie wiedzą o kogo chodzi :]

Pozdrawiam i całuje wszystkie! (z małym wyjątkiem :p)
będę żonko tęsknić :*:*:*:*

reklama
Do góry