reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Milia fajnie, ze o mnie pytasz... to miłe... ;-)
A więc badania nie wyszły najgorzej więc do szpitala nie muszę iść... :tak:... Mam anemię i jestem osłabiona (bo nic nie jem, ze względu na ból żołądka) - dostałam leki i kolejny tydzień jestem na zwolnieniu... tak więc mam nadzieję, że teraz mi przejdzie... :tak:

Najważniejsze że do szpitala nie musisz iść, a tak się martwiłaś.Jejku jak fajnie. Będzie dobrze, wypoczywaj:-)

Witam się wieczornie, weszłam się z wami pożegnać bo jutro już wyjeżdżam na tydzień :-) Nie będę miała dostępu do kompa. Okresu nadal nie mam i mam ogromną nadzieję że nie dostanę go na wyjeździe. Odrzucam takie myśli. Trzeci dzień pobolewa mnie brzuch :crazy: W nocy nie mogłam spać tak strasznie mnie bolał. Dziś jest trochę lepiej.
Życzę Wam dziewczynki Miłego weekendu. :-)
Sun, przesyłam pozytywną energię na cały tydzień.Wszystkiego dobrego- zdrówka i żebyś nie musiała się już tak męczyć.:-)

gretel :a gdzie wyjeżdżasz sie urolopować ?

Jedziemy nad morze pod namioty do Chłapowa. Uwielbiam tam jeździć, ze skarpy są cudowne widoki- zachody i wschody słońca, widać też latarnie morską na Rozewiu. Jak się zasypia słuchać szum fal.Generalnie fajne miejsce, warte polecenia :-)

to udanych wakacji, wypocznij a może przywieziesz jakieś nasionko :-D trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja nad morzem jeszcze nie była ale planujemy w przyszłym roku pojechać całą rodziną, ale czy sie uda czy nie to sie okaże

Gretel a może @ w ogóle nie przyjdzie?? :-D Oj zazdroszczę wyjazdu!!! Za rok musimy pojechać!! O ile nie będę w ciąży albo nie będę mieć noworodka... :-p

Ależ ja jestem napalona na to moje testowanie..... a obiecywałam sobie co innego... :nerd:

fifka: to sie chyba nie da nie napalać sie na testy, nadzieje że uda sie, za bardzo sie chce i tyle, mimo ze masz już doświadczenie w tym wszystkim , ja sobie mówię ze jak w przyszłości będę sie starac o ile będe :-) to też ie będe szaleć tylko luz i bluz ale w praktyce to sie chyba nie da

reklama
to udanych wakacji, wypocznij a może przywieziesz jakieś nasionko :-D trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja nad morzem jeszcze nie była ale planujemy w przyszłym roku pojechać całą rodziną, ale czy sie uda czy nie to sie okaże

Na nasionko liczę z całego serduszka. Jejku jak ja bym się cieszyła, tylko tak strasznie boję się zapeszać. Już tyle nieudanych prób.Echhh. A myślicie o wyjeździe pod namioty czy wolicie w domku ?

Do góry