reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Wiem mig, tylko ja mam strasznie złe wspomnienia z pobytów szpitalnych... :-( Ale jak jutro lekarz powiem, że mam iść koniecznie to pójdę...

Raz jest lepiej... za chwilę znów jest źle... A jeść rzeczywiście nie mogę... Dzisiaj ledwo zjadłam pół bułki... Nawet mąż mi mówił, że widzi, ze wszystko staje mi w gardle... ale jakoś na siłę zjadłam...

Rozumiem Cię doskonale bo też swojego czasu przebywałam bardzo często w szpitalu, wiem jak tam jest
unhappy.gif
Może bez tego się obejdzie, miejmy nadzieję. Trzymam kciuki i napisz koniecznie jak tam po wizycie u lekarza...Dużo zdrówka, staraj się pić sporo wody żeby się nie odwodnić
unhappy.gif

Witam sie od mamusi :-)relaksujemy się z Alusiem daeko od zgiełku miasta...o:)
Ael oczywiscie ze o Tobie też mówiłam!
Natkusia mnie nie masz, ja sobie Was podglądałam ale skoro pytasz o mnie to wysłałam Ci zaproszenie ;-)
Zafasolkuje, ze tak pwiem dobra z Ciebie matka :-)gratulacje dla Łucji
Grete witam na forum, mam nadzieje, ze z nami będzie Ci łatwiej
Łamiav uwazam ze cena za sukienieczke nie jest wygorowana, ale moze zrob licytacje z ceną minimalna :)zawsze łatwiej jest zaczac licytowac jak nie widac tej ceny:-pa twoja coreczka jest przesliczna, masz juz dla niej narzeczonego:-p
ja uciekam spac:-)buziaczki dla wszystkich z okazji mojego dobrego humoru;-)

Ostatnia edycja:
Cześć Gretel &&&&&&&&&&&&& dla Ciebie

Hej :biggrin2: Dzisiaj boli mnie brzuch i trochę zaczynam się martwić, może niepotrzebnie.Echhh. Do soboty już niedaleko ale słyszałam że nad morzem pogoda taka sobie. Jeny jak ja się już nie mogę doczekać.
No a powody są dla których rozpiera Cię duma,zostałaś pochwalona- super mama :-) Gratulacje dla Was :-)

reklama
Do góry