reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć :-)
Nie nadrabiam bo nie mam czasu, u mnie aktualnie prasowanie :/
Po wizycie u fizjoterapeutki same +++++ :-)
Pani powiedziała,ze Łucja jak na swoje skorygowane 3 miesiące (zgodnie z datą przewidywanego porodu Łucja by wczoraj skończyła 3 miesiące) Łucja jest rozwinięta na 6+, wszystkie asymetrie minęły. Pani powiedziała, ze mogę jej liczyć 4, a nawet 4,5 miesiąca :-) Aż ochota jechać na wakacje :-)
Najpierw mnie neurolog wychwalił za świetną opiekę,a teraz Pani fizjo, dosłownie duma mnie rozpiera :-)

Kolejne rozmowa z mężem:
Ja:(do Łucji) Kochana Ty nawet włoski masz po Tacie
Mąż: czemu?
Ja: bo ciemne
Mąż: to już tak zostanie na zawsze?
Ja: Kochany niekoniecznie, widzisz ja jak byłam mała to miałam włosy blond, aż białe,a teraz jestem ruda (Naturalne mam, taki ciemny blond, wpadający w "mysi" :-))
Mąż tylko popukał się w głowę, ze ma w domu takiego czubka, a ja nie mogłam się opanować od śmiechu hyhyhy :-D:-D:-D

Jednak nadrobiłam z grubsza bo nie wytrzymałam.
Jeśli chodzi o bujaczki to ja mam ten http://allegro.pl/fisher-price-3w1-fotelik-lezaczek-bujaczek-t2518-i2541380423.html jest ciężki, ale masywny jak diabli. Mozna z niego zrobić siedzisko i krzesełko, ja np karmię w nim Łucję tymi cholernymi słoiczkami.

Lamiav piękna Dziewczynka Ci rosnie.
I jeszcze miałam coś ale zapomniałam. Ide prasować,będę zaś :-)

Ostatnia edycja:
reklama
fasolka: mamusko pogratulować ci tylko pracy z Łucją , bo dzieki twoim staranim maż zdorwego dzieciaczka

fifka: no to zaszalałas dzisiaj, jejku ty naprawdę jesteś zafiksowana na dzieci :-D u mnie dzisiaj przed blokim szalłay dzieciaki i miałam dość ich wrzasków moje dzicię uwielbiam ale tak w przedszkolu to bym ześwirowała, :-p.Jaki kolor farby kupiła ci mama? ja planuje sobie zrobić jedno pasemko blond farbą i zobacze jaki mi odcien wyjdzie
slyp: ciesze sie ze Filipek zadowolony z przyszłej zonki och nasze wnuki będą cudowne :laugh2:

wypiłam sobie lecha shandy i mnie trzepnęło :-D oj słabą mam głowę

Fasolka tylko pogratulować takij mamuśki dla wielkiej Łu!! Zuch dziewczyny!! (i mama i córa!)

Lam oj taaak! Jestem ześwirowana! Siedziałam tam z dobre 3 godziny i aż serce mi krwawiło ze musiałam wracać! :-) dzisiaj siedziałam z dzieciakami na zajęciach. Pokazywałam Konradka... najbardziej się śmiałam jak Klaudia (córka mojej szefowej która jest teraz w ciąży) podeszła zaczeła małego tulić i mówi do mnie "a ja będę miałą takiego samego bobasa tylko ze dziewczynkę' :-D

Pracę z dziećmi trzeba po prostu kochać... jeśli ktoś nie czuję tego bakcyla to fakt można oszaleć... ja też nie raz musiałam wyść zapalić (bo paliłam przed ciążą) żeby odreagować bo miałam ochote w dupę jednej nawalić :-p

Według mnie cena normalna i niewygórowana....

Ja kocham słodkie wina i nie cierpię wytrawnych :-p

fifka: jestem w szoku ze y pliłaś, w ogole do ciebie fajka nie pasuje i nie wyobrażam sobie jak z papierosem wyglądałaś :-) ja kiedys tez popalałm jaiek 4 lata temu ale lubiłam westy ice;-)ale ja dla przyjemności paliłam a nie z nałogu

fasolka: aaaa no to masz swój darmowy prywatny browar :-D

Ula la... Fasolka to drogie piwko popijasz :-D

Lam hahaha no cóż... całe studia i liceum się wzbraniałam przed paleniem... a potem przy mężu się nauczyłam... ale paliłam tylko rok tak dla przyjemności - bo uwielbiam zapalić przy kawce czy przy piwku... teraz mnie ciągnie jak cholera... ale nie ma szans :-p

Aaaa a farbę kupiłam "Czerwony brąz" Będzie podobna do tej co mam aktualnie tylko bardziej bordowa :tak: Pod warunkiem ze wyjdzie...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry