reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamiav to ja mam tak samo...
Fifka pewnie masz racje ale na pewno pamiętasz jak te zakupy cieszyły...

reklama
O jasne ze pamiętam! To były najpiękniejsze wspomnienia z oczekiwania! :tak: dlatego nie dziwie się że robisz zakupy bo ja te szalałam! Ale z perspektywy czasu teraz wiele rzeczy widze nie potrzebntch...

Lam ja też się przerzuciłam na zbożową i się przyzwyczaiłam już :tak:

Dobra ja spadam!

Ja jak narazie chyba nie mam takich zbędnych rzeczy,tak mi się przynajmniej wydaje,nawet jeśli chodzi o ciuszki to mam takie min,no nawet jeszcze nie minimum,jak zrobiłam liste to jest pusta...czekam do wypłaty
Ja na Fride się nie.zdecydowałam,mimo wielu pozytywnych opini,mam jakąś blokadę przed nią

miq ;ja wszesniej też nie chciałam, akupiłam gruszkę ,która jest do dupy, w ogóle nie wyciąga tego co trzeba, a ostatnio mała w nocy słysze ze ma coś w nosku bo jej tak fyrfoli, wiec dzisiaj musze juz kupic ten aspirator, zeby jej sie nic nie stało, a tak to psikam jej cały czas woda morką

Zaraz bedzie moj serial Czarodziejki :-Dwiem wiem, dziecko ze mnie hihih

czesc wszystki dawno mnie nie było jakies nowości ?

ja 27 sierpnia ide do ginekologa co sie specjalizuje w niepłodności i strasznie sie boje mam te testy owulacyjne 2 cykl i dalej nic :(

bryyy :-) bez bicia się przyznaje po łebkach was czytałam

aleeee umarłam przed chwilą mało się herbatą nie udławiłam oczywiście przez sleep i jej avatara :-p

miq taka fajna pamiątka te filmiki, ja też mam sporo zbędnych rzeczy, Fridę mam ale nie używałam jeszcze bo wcześniej moje dziecię nosek za maleńki miało. U nas przewijak np rzadko był używany bo małż wolał w łóżeczku przewijać małą. spakowałam dziś go w folię i chyba wystawię na sprzedaż albo na strych wyniosę.

gretel faaaajnie też bym do kina poszła

sun biedulko mam nadzieję że dziś lepiej się czujesz

nicola heloł :-)

lamia jak Adusia dzisiaj lepiej coś? i jak tam to twoje kefirowanie poszło?

ja dziś padłam dzwoni małż z pracy bo on to sobie coś uświadomił w drodze do pracy hahahahah że dał ciała bo wczoraj rocznicę mieliśmy, nooo a nie zajarzył że ta butelka wina co ją wypiliśmy wieczorem to z tej okazji może być haha

reklama
neciuszka: a dzisiaj Ada wesoła jak skowronek, ale ona ma takie nie wiadomo co po południu lub pod wieczór nigdy rano, wiec nie wiem co mnie czeka potem :sorry:.
A z kefirem wytrzymałam cały dien, oprócz jednego plasterka oscypka :-Dto wypiłam 2,5 lutra jefiru przez cały dzień

no to masz spostrzegawczego męża :-Dale moze ci to dziświeczorem wynagrodzi;-), faceci często nie pamiętają o waznych datach

miq o to ciesze sie ze nie jestem sama ;-)

Do góry