reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzień dobry:)

Fifka co do rzeczy kupowanych w ciąży zgadzam się w 100% kupiłam sporo rzeczy których prawie lub w ogóle nie używałam, ale dokładnie...radość z oglądania, wybierania układania bezcenna.
Co do aspiratorów ja mam marimier - działa tak samo jak frida tylko nie trzeba dokupywać filtrów...poza tym mała ma prawie 6 miesięcy i ani razu nie używałam:) U nas wystarczy gruszka i kawałek papieru:) ale mała nie miała jeszcze kataru....
Sun trzymam za Ciebie kciuki, za twoje zdrowie i za dwie kreski na teście - oby były jak najszybciej!!!

reklama
Sleep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lam, Miq, dołączam do antydotykowców, choć niedługo nie będzie dla nas telefonów...

Nicola, miałam właśnie o Ciebie pytać...

Necia, dlatego mój ma przypomnienie w telefonie ;) i jeszcze mu kupiłam, znaczy zrobiłam i zamówiłam kalendarz personalizowany i tam jest jak byk wszystko :)

Też posiadam gruszkę do nosa i jestem zadowolona, ale mała kataru nie miała. Mój mały Zbój wczoraj sam usiadł w łóżeczku, nie nadążam za nią....

heh sil tylko u nas kalendarz nie przejdzie bo on nie ma kiedy go używać w sumie, przy gilotynie albo kolbusie nie nada muszę chyba w tel mu poustawiać ;) gruszkę również posiadam i to taką z mikro końcówką bo inaczej się nie dało, na szczęście kataru nie miała jeszcze. Jakież to twe dziecię zaskakujące ostatnio ;) zdolniacha mała :-)

sil : twoja mała ostatnio cie zaskakuje, ale to fajne pieknie się rozwija :-), kochane są nasze maluszki, a obserwowanie tego jakie przemiany w nich zachodzą to sama radość.
Moja niby też kataru jako tako nie ma, ale coś jej w nosie siedzi i nie moge tego za cholere niczym usunąć wiec pomyslałam o tej fridzie

Silmiriel co tam chciałas wiedziec? u mnie bez zmian jak wczesniej juz na[isalam ide do lekaza 27 do przychodni niepłodnosci o konkretne badania

co żona?!!!!!!!!!!!!!

necia: no przestań! jeszcze ktoś pomyśli że ja chce was tu wybić wszystkie! tylko się dławią i dławią..;)

ja też mówiłam że frida bleee i gruszka. kupiłam, ale jak mały miał sapkę to momentalnie poleciałam o apteki po fridę i wciągałam aż miło... nie jest lekko być mamą;P

Rozumiem, że tym hipciem to odstraszasz kandydatów do swoich wdzięków??

Nicola, tak po prostu zastanawiałam się, gdzie Cię wsiąkło

reklama
Do góry