reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
o mała wykapana , najedzona i zasneła, ale sie ją unosilismy a ona tak raz mocno płakała, a raz tak pojekiwała i tak usteczka w podkówkę robiła, potem znowu płakała, ale juz dobrze.

fika:
u nas działa na nią noszenie w pionie i tak przytulenie sie policzkiem do jej policzka, i po cichu mówię jej : cisio, cisio, i to torchę pomaga
Jaki Konradek rozkoszny, a apetyt to on ma tyle zjadł :-D
czy ten termometr moze być
Termometr Owulacyjny MT 16C2 Microlife MT16C2 NPR (2518498003) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A ja dzisiaj w nocy około północy mała zabrałm so nas do łóżka bo coś pojękiwała przez sen cudownie sie spi z dzieckiem tylko ścierpłam cała, bo nasze łózko jakies za małe, bo Ada zajmuje całą połówkę a my z mężem 2 połówkę :-D

sun: a mówiłam ci kiedys o parze moich znajomych pare lat sie starali, leczyli az w koncu umówili sie na inseminację, i jakos parę dni przed okazło sie ze jest w ciazy naturalnie i urodziła blixniaki :-) życze żeby wam sie w koncu udało, bo to zdarzaja sie takie cuda ze nawet nie mozna sobie wyobrazić

ide zaraz sie kąpać, i spać bom zmęczona

Sun dobranoc!! Odpoczywaj :* Biedna ty jesteś z tymi chorobami....

Lam teraz to już małego tylko na rączkach bo jakoś już nie chce mi się go w chuście tak nosić.... prawie 8kg waży :szok: i długi jest... staram się go zawsze ululać trzymając na kolanach w fotelu bujanym bo te noszenie to katorga...

A termometr może być :tak: ja taki sam chce kupić bo na razie mierze takim zwykłym elektrycznym... ale też się sprawdza!

no ja śpie sama z małym a mąż w sypialni sam.... niestety nie idzie inaczej... bo on wstaje do pracy skoro świt (o 3) i musi być wyspany jako kierowca... po drugie strasznie chrapie... o ile wieczorem jak zasnę to już mi to nie przeszkadza ale jak mam wstać do małego w nocy to już nie zasnę na nowo bez obudzenia jego żeby przestał i chrapać po uchem... :zawstydzona/y: czekam aż mały będzie spał całe noce - już niedługo - i wtedy on wyląduję w łóżeczku a ja u męża :-D czekam na to bo takie spanie oddzielnie nie robi dobrze na nasze sprawy emocjonalne...

Moje dziecko nadal nie śpi - to się nazywa sadyzm. Wykończyła mnie dzisiaj totalnie.Ja jutro i po jutrze mam pranie, prasowanie i pakowanie, a w sobotę wypad na wakacje. Jak coś to wracam w kolejny piątek :-)
Nie nadrabiam dzisiaj bo nie mam sił :-(

czesc dziewczyny ;-)

Fifcia ja trzymam kciuki, zeby do owulki starczylo plemniczkow ;-)

witam nową staraczkę liczę na szybkie zapłodnienie.. bo będę wiersza wtedy pisać hihi :-)

reklama
witam wieczornie niunia spi a jutro jeszcze okulista moj i w koncu spokoj bo zaduzo w tym tygodniu sie dzialo... na szczescie wszystko ladnie gladko poszlo ;-)

ja mam dylemat tata kaze mi czekac bo w pazdzierniku konczy mi sie umowa a w play jest tak ze moge juz zmienic i przejsc na nowe warunki 3 miesiace wczesniej no ale niestety ten telefon co mi sie podobal nigdzie go nie maja... a wiec szukalam innego wiec mam dwa i teraz pytanie ktory wybrac...pokaze wam
Play: Telefony - HTC One V
Play: Telefony - Sony Ericsson Xperia Arc S

Do góry