reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Tak dostałam, dziękuje :-)

Z tego co kojarzę na tym wątku będziesz pierwszą dziewczyną, która spodziewać się będzie drugiego dzidzusia... nie słyszałam aby inna mama się starała o kolejnego bobaska... tak więc możesz być pierwsza :-)

reklama
Tak Fifeczko... fakt ja prowadzę monitoring tylko niestety z tą szyjką mam problem jakoś trudno mi to załapać, tak więc bardziej skupiam się na tempce i śluzie... ;-)

Niestety nie ma postępów... Ja się już troszkę poddałam... Muszę zrobić kilka badań z krwi, drożność jajowodów i przystępujemy do inseminacji... Nie wierzę już w naturalne zapłodnienie... Za długo biorę CLO i mam stymulowane cykle, a ciągle nic nie wychodzi... Nie mówię, że nie staramy się nadal, bo bym skłamała, ale jakoś nie liczę już w każdym cyklu, że się uda...

Hej dziewczyny :) Dzisiaj cały dzień byłam w rozjazdach...Rano mąż zabrał mnie do kina na Step up 4 revolution ;) Super film, zresztą ja uwielbiam taneczne filmy...Obejrzałam już wszystkie możliwe:-) Potem jeździłam i załatwiałam sprawy.Okresu nadal nie dostałam ;/ W sobotę wyjeżdżamy nad morze, cieszę się z jednej strony- myślę że zmiana klimatu też dobrze mi zrobi, nie ? Hehe, ostatnio rozmawiałam z moją koleżanką która ma trójkę i dzieci i opowiadała mi ze każde zapłodnione w innym kraju. Jedno jest z Grecji, drugie z Egiptu a trzecie z Hiszpanii:-) Hmmmm....Pozdrawiam gorąco ;-)

Gretel ja też lubię filmy taneczne :tak:... jak troszkę mi się polepszy i lekarz pozwoli mi wrócić do pracy (a przede wszystkim jak pozwoli mi wstawać z łóżka) to też będę chciała iść do kina... ;-) No ja we wrześniu jadę do Holandii z mężulkiem więc może przyjadę z brzuszkiem :-D Oczywiście żartuję... :-)

Fifka to strasznie boli, że teoretycznie się leczę... mam stymulowane cykle, wiemy dokładnie kiedy mam owulkę bo dostaje zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków i działamy - a nadal nic z tego nie wychodzi... Staram się o tym coraz mniej myśleć... ponieważ mam teraz problemy z jelitami to na nich się skupia moja uwaga... bo nie chcę iść do szpitala i mam nadzieję, ze w piątek usłyszę miłe słowa od lekarza... martwi mnie to, że mam straszne zawroty głowy i bardzo boli mnie głowa... Może być to wynik anemii, albo przez to, że straciłam sporo krwi więc może dlatego... Przez 8 lat miałam spokój z jelitami i właśnie teraz musiało się znów odnowić... :-(

Ostatnia edycja:
Sun7 Ja trzymam mocno kciuki, naprawdę trzeba wierzyć że się uda :-) Podobno zmiana klimatu jest potrzebna, no i przede wszystkim trzeba się odblokować ( echh, łatwo się mówi- wiem). No i jak się bardzo mocno chce dzidziusia to też nie jest dobrze. Znam przypadki gdzie dziewczyny starały się dość długo i też tak wariowały na punkcie dziecka- a potem zajęły myśli zupełnie czymś innym.No i udało się, same były w szoku. Znam też przypadek gdzie dziewczyna już straciła wszelkie nadzieje, lekarze wystawili diagnozę że nie będzie mogła mieć dzieci. Zdecydowała się na adopcję, a potem ciąża. Niezbadane są wyroki.....A jeśli chodzi o kino to my korzystamy z akcji orange w silver screen- 2 bilety w cenie jednego ;-)

reklama
My też korzystamy z akcji środa z Orange :-) Zawsze to taniej... :-)

Idę się położyć bo strasznie kręci mi się w głowie... i znów zaczynam się źle czuć...

Do jutra :-)

Do góry