reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
tadam :D SDC12510.JPG miś na miodek, miodek już wlany dlatego taki piękny efekt :-D mam nadzieje że będą zadowoleni bo jak nie to zabieram prezent :-D mi sie strasznie podoba :-p

Gocha nie zazdroszczę,najważniejsze, że maluszek rośnie,a ja psychicznie jestem nastawiona,że w każdej chwili może się zacząć ale fizycznie nie mam objawów,więc jeszcze czas;-)
Sleep nie mam w planach porodu.przed terminem,a okno naprawdę malutkie było;-) a pupy nie nastawie bo tam mi się rozstępy zrobiły i nigdzie indziej:-/
Pyscek jeszcze pytasz

Pyscek...pomysl fajny i miodek juz wlany:tak: ladnie to wyglada:-) a powiedz mi kochana kiedy meza zapisalas, co by za niego kciuki potrzymac:tak:?
Sleep...kurde, zajebiaszcze te twoje drewniaki...kurde...sama bym se takie strzelila, tylko to chyba do psychologa nie pasuje :laugh2:
Gocha...kurde...przykro mi, ze tak sie czujesz...jakos musisz to przetrzymac, jestes silna kobita...poza tym w tych kroplowach dostajesz pewnie tez jakies witaminy, wiec dzidzius tez dostaje...takze spokojnie. dbaj o siebie :*

ja dzis dostalam @...wiec wychodzi na to, ze jeszcze jeden cykl i chyba jade po mojego maluszka....jutro do kliniki zadzwonie umowie sie na wizyte...o losie, juz sie boje:eek:

Ostatnia edycja:
pyscek: no iwdze zejuz prezent jest to teraz imprezka czeka :-)

slyp: swacho chcę zobaczyć mojego zięciunia bo rzadko sie nim chwalisz ,no ie jestem ciekawa tych twoich eko wizytówek ,zawsze jak nie bedziesz miala podpałki to będą jak znalazł :-D

neciuszka:
oj zajoma mi opowiadąła o oczyszczaniu organizmu kefirem, no i o efekcnie odchudzania , jakis znajomu schidł 80 kg ale on jeden dzien jadł normalnie co trzy godziny a co 2gi dzień pił sam kefir . |Jesli dzisiaj przetrwam cały dzien to będe raz na tydzień tak robić , i jak sie uda to potem 2 razy w tygodniu zobaczymy co z tego wyjdzie

gocha: przykro mi z powodu twouich problemów zdrowotnych, napewno jakos wszystko będzie dobrze, i juz nie długo bedziez przytulać maluszka, szybko zleci

miq: dobrze ze poszłaś po rozum do łowy i dla męża zostawiałs brudna robote- mycie okien

coś czuje ze moja mała zrobiła kupę ale tak słodko śpi ze szkoda mi jej budzic i mqam dylemat ;-)

juz wypiłam litr kefiru i na razie marze o plavkach ziemiaczanych ,ale sie trzymam

milia trzymam kciuki ! Wierze w Ciebie z całego serca !!
no Miq jeszcze trochę czasu masz ! Ale ja idę następna :szok:
Jakoś radę daję. Dzisiaj na przykład zjadłam 5 sucharków, 2 biszkopty i deserek bobovita od 4 miesiąca życia ! Jest git ! :D

Hej dziewczyny :)
tempo pisania macie przeogromne :-) ja nie nadążam po prostu :-p

Fifka znowu nic nie dostałam :eek: tym razem wyczyściłam skrzynkę tak konkretnie więc może do trzech razu sztuka? :tak: ale nie wiem o co chodzi z tymi wiadomościami...:cool:

Ael Wiktorek wspaniały!!! piękny dzieciaczek :tak: a powiedz, czy on tak już chodzi chodzi? :-)

:-)

Atan dziękuje za obiecane zdjęcia :tak: Amelcia jak zawsze śliczna dziewczynka :-)

A ja mam dzisiaj mega lenia... nawet nie chce mi się ruszyć tyłka z kanapy i iść do kuchni a jestem straaaasznie głodna :eek:
:baffled:

aaa i też dodałam swojego FB na kameralnych... a co mi tam :p choć i tak tam nic ciekawego nie ma ;-)

reklama
Ale gorąco...
Pościel małej wyprana,ale ładnie pachnie,jeszcze został baldachim ale to jutro z firankami poleci i ciuszki...
Pyscek fajne to,aż mi się miodku zachciało,ale już tak dzisiaj namieszałam w żołądku,że źle to by sie mogło skończyć

Do góry