reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

lamia no dziś jest msza a potem mamy iść na obiadokolacje i potem torcik do nich do domu, dlatego wziełam sobie wolne w pracy :-p a mąż zaraz podjedzie i biegniemy do sklepu ... no nic moze cos wpadnie w oko ... zazwyczaj tak mamy że zapominamy i w dzien jakiegos swieta jedziemy po prezent i jak cos kupimy kazdy zadowolony :-D

noo :D zapisałam wkońcu męża na badanie :)) teraz trzymam kciuki aby się były dobre wyniki :))

Ostatnia edycja:
reklama
necia: jestem ja:*

pyscek: prosta sprawa! jedziesz na lotnisko, kupujesz dwa bilety na biegun północny lub południowy(to już tam jak wolisz), odbierając bilety trzykrotnie upewniasz się, że dali ci bilety w JEDNĄ stronę i suniesz na przyjęcie żeby się nie spóźnić!;)
jej
co tam babeczki? i kiedy wraca magdalena??

paluszek: wszystkiego naj naj:* licznego rodzeństwa dla twojej małej i wg buziak;):*

Ostatnia edycja:
sleepy bo już myślałam że cię zalało a bo co :-p jak tam to spotkanie twoje wczorajsze?

lamia jak Adusia się miewa? i czemu tylko kefir? mów już tutaj jak na spowiedzi

pyscku na pewno coś fajnego znajdziecie :-) udanej zabawy na potem życzę

miq ja ci okna pomyję po dupce dostaniesz zaraz

dziecię mi się w huśtwace ululało i sobie śpi, chyba to jedzenie kaszki łyżeczką ją tak zmęczyło. Się obudzi to na dwór lecim bo już posprzątane, pranie powieszone, spakowałam nawet w pudło ciuchy ciążowe, oczywiście się skrzywdziłam pistoletem do taśmy a jakże by inaczej jak zabezpieczałam paczki dla kobietek kochanych

Hej dziewczyny. Przepraszam że się nie odzywam ale ostatnio mam ciężkie tygodnie.. Co drugi dzień ląduje w szpitalu na kroplówce i jestem wykończona ! :(
Okazało się że mam kamienie na woreczku żółciowym i mam straszne ataki..
Młody rośnie mimo że ja nic prawie nie jem. Trochę się martwię o niego. A tu jeszcze 3 miesiące do porodu. Oprócz nospy nic nie mogę brać a ona niestety nie pomaga:(
Co tam u Was ? Ktoś zaciążył? Jak tam Miq tuż przed porodem ?

goocha: biedna:( końcówka ciąży jest wystarczająco męcząca i bez takich rewelacji. Ale dzielna dziewczynka z ciebie i twoja kruszyna też silna i oboje dacie radę! już z górki!

necia: nei przypominaj mi nawet.. czekałam na faceta 40min! miał wył. telefon i jak już wychodziłam zobaczyłam go w drugiej części sali z mamusią przed komputerem. dodam że siedziałam przy stoliku przy którym spotkaliśmy się ostatnio a to jest restauracja jego mamy. cięęęęężko było wpaść na to że jak ma się wyłączony telefon to może warto przejść się i zobaczyć czy nie czekają na ciebie.. matko jaka byłam zła to głowa mała. i jeszcze mąż jechał na mecz więc jechałam autobusem który t ozwiał mi sprzed nosa an moich oczach i czekałam na następny 20min..

a właśnie, miałam pisać! MIQ głupia babo, tobie się spieszy do porodu czy jak? Nadstaw swój tyłeczek zgrabny na kopa.. okna myć.. no serio...:dry:

pyscek: no wiesz., to jest jeden pomysł. ale turystycznych prezentów możemy być więcej.. taki np. kazahstan.. i tam kolejno: wycieczka po polu minowym, przejażdżka w czołgu z rozbrojonym granatem, zabawa w uniknięcie kuli podczas strzelaniny-konkurs z nagrodami.. atrakcje podczas tego typu wypadu to podstawa.

jak w pracy? przyzwyczajasz się? szukasz nadal, co? weź szukaj;P ja nie mogę pojąć jak taka kruszyna dźwiga bale.. nawet jeżeli to może z nich zostaną zrobione moje superduper drewniane wizytówki..

hej laski wszystkiego naj dla wszystkich solenizantek
Gocha trzymaj sie dzielnie
a ja od rana mam napad na sprzatanie a wczoraj na zakupkach bylismy ale nic ciekawego nie kupilam tylko potrzebne rzeczy i stroj kapielowy kurna juz 2w tym roku:)

reklama
pyscek: no wiesz., to jest jeden pomysł. ale turystycznych prezentów możemy być więcej.. taki np. kazahstan.. i tam kolejno: wycieczka po polu minowym, przejażdżka w czołgu z rozbrojonym granatem, zabawa w uniknięcie kuli podczas strzelaniny-konkurs z nagrodami.. atrakcje podczas tego typu wypadu to podstawa.

jak w pracy? przyzwyczajasz się? szukasz nadal, co? weź szukaj;P ja nie mogę pojąć jak taka kruszyna dźwiga bale.. nawet jeżeli to może z nich zostaną zrobione moje superduper drewniane wizytówki..
hahah :D w pracy dobrze :) teraz druga zmiana, ale dziś z okazji święta :p wolne se wziełam, szukać nadal szukam ale ciężko jest nadal bo tak czy tak to cisza i nikt się nie odzywa :( co do drewna to daje radę, widoczne są skutki zatarć i siniaków na moich kończynach :( już jest lepiej pierwszy tydz najgorszy bo wiesz stare kości nie rozruszane :)) a teraz śmigają jak młode :)) kobitki przy maszynie też mam fajne, zawsze można pośmiać się i powygłupiać, szczególnie teraz na 2 zmianie luz bo we cztery na całą hale bez kierownika więc same sobie szefujemy :-D

a kupiliśmy właśnie prezencik z mężem :)) ciekawe ?? mogę focie szczelić :D

Do góry