reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamiav a ból też weźmiecie?
Normalnie dostałam wczoraj kapcie od teściowej,szok
A teściu wkłada ogórki do słoików,przywieźliśmy wczoraj od mamy
No dobra do pierwsze dzidziusiowe pranie wł,bardziej moje,koszule do szpitala,szlafrok... ;-) teraz biorę się za mycie okna w sypialni

reklama
jak tak czytam to bardzo ładnie wam dzieciątka jedzą. Moja je równo co 3h. Nawet w nocy. wychodzi mi 6 razy cycek i 2 posiłki stale i wy narzekacie!!! Ja od 9 miesięcy nie przespałam jednej nocy ;/ przygnębiające to jest

bry ... spać .... boże obudziła mnie dziś burza, nawałnica itd.. jak zagrzmiało odrazu skoczyłam i wpadłam w ramiona mojego bo strasznie się bałam :-( a dzis dowiedziałam się, że niedaleko od nas w gminie ogłosili stan klęski żywiołowej po wczorajszej burze :-( boże co to się dzieje ...

Kochane doradźcie co można kupić treścią na 30 rocznice ślubu ???

miq: ból też zabierzemy :-), oj czy ty powinnaś myć okna, jakoś chyba w twoim stanie nie wskazane

ewika: co tam u twojej malutkiej, moze fotką sie pochwal :tak:

a ja dzisiaj obudziłam z bólem po lewej stronie tak koło żeber i nie wiem co to do cholery jest,

pyscku: a teście to nowoczesne osoby czy raczej starej daty, i czy sami kupujecie czy mąz ma rodzeństwo ?

Ostatnia edycja:
Lamiav to ja mogę w takim razie rodzić,a okna mam tylko 2, nic mi nie będzie
Pyscek a może taki tort z haftowanych ręczników?

reklama
ewika: no fajny ten medal, moze w przyszłości wykorzystam
A przykro mi z powodu ząbków, ciekawe jak moja będzie to znosiła , na razie jeszcze mam luzik :-)

pyscek: a jak masz tak mało czasu to hummm, może jakąs ladną ramke na zdjęcia a w niej teście- o ile macie jakąś fajna fotkę gdzie są razem, albo zaproście ich na kolację i np. jakiś tort kum w cukierni i niech kelner go przyniesie, co tu jeszcze na szybko wymyśleć, może komplet pościeli , kosz kwiatów , jakoś nie mam pomysłu :sorry:

Do góry