reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamiav a ból też weźmiecie?
Normalnie dostałam wczoraj kapcie od teściowej,szok
A teściu wkłada ogórki do słoików,przywieźliśmy wczoraj od mamy
No dobra do pierwsze dzidziusiowe pranie wł,bardziej moje,koszule do szpitala,szlafrok... ;-) teraz biorę się za mycie okna w sypialni

reklama
jak tak czytam to bardzo ładnie wam dzieciątka jedzą. Moja je równo co 3h. Nawet w nocy. wychodzi mi 6 razy cycek i 2 posiłki stale i wy narzekacie!!! Ja od 9 miesięcy nie przespałam jednej nocy ;/ przygnębiające to jest

bry ... spać .... boże obudziła mnie dziś burza, nawałnica itd.. jak zagrzmiało odrazu skoczyłam i wpadłam w ramiona mojego bo strasznie się bałam :-( a dzis dowiedziałam się, że niedaleko od nas w gminie ogłosili stan klęski żywiołowej po wczorajszej burze :-( boże co to się dzieje ...

Kochane doradźcie co można kupić treścią na 30 rocznice ślubu ???

miq: ból też zabierzemy :-), oj czy ty powinnaś myć okna, jakoś chyba w twoim stanie nie wskazane

ewika: co tam u twojej malutkiej, moze fotką sie pochwal :tak:

a ja dzisiaj obudziłam z bólem po lewej stronie tak koło żeber i nie wiem co to do cholery jest,

pyscku: a teście to nowoczesne osoby czy raczej starej daty, i czy sami kupujecie czy mąz ma rodzeństwo ?

Ostatnia edycja:
Lamiav to ja mogę w takim razie rodzić,a okna mam tylko 2, nic mi nie będzie
Pyscek a może taki tort z haftowanych ręczników?

reklama
ewika: no fajny ten medal, moze w przyszłości wykorzystam
A przykro mi z powodu ząbków, ciekawe jak moja będzie to znosiła , na razie jeszcze mam luzik :-)

pyscek: a jak masz tak mało czasu to hummm, może jakąs ladną ramke na zdjęcia a w niej teście- o ile macie jakąś fajna fotkę gdzie są razem, albo zaproście ich na kolację i np. jakiś tort kum w cukierni i niech kelner go przyniesie, co tu jeszcze na szybko wymyśleć, może komplet pościeli , kosz kwiatów , jakoś nie mam pomysłu :sorry:

Do góry