reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka, no moja też zaraz zasypia, ale ja wstać muszę...

No te gadania u małych dzieci są nieświadome, około 6 miesiąca się w okresie melodii zaczyna gaworzenie, zdecydowanie nieświadome połączenia głosek w jedno. Dopiero około pierwszego roku, czyli okres wyrazu są to świadome wyrazy. Tak wykład mały. Fifka pewnie wie, ale inni no ten...... gryz w jęzora...

Madzia, napisz mi tu szybko, jak Ci, nadal sama, czy sama, czy co tam, a ja mykam spać... ale brak tu Cię

aż milo mi się zrobiło na serduchu :-)

Ja nadal sama :-) siostra przyjechała z UK więc nie mam czasu na rozmyślanie :-)

Haahahahaha Sil błagam.... :-D żeś dowaliła! :-)

Tak ja to wiem dlatego nawet sobie nadziei nie robię :rofl2: Powiem ci z dosłownie z dnia na dzień tylu nowych rzeczy się nauczył! :-) A najbardziej widoczne jest to jego właśnie śpiewanie! "Mmamamama" albo "bababababa" "gabama".... itda jak widzi ze się z tego śmieje to wtedy jeszcze bardziej zaczyna gaworzyć :-D

Ooo Madziu to masz towarzystwo! Jak będziesz miała jak to zagadaj do nas częściej! :* Zawsze taka aktywna byłaś a teraz tak pusto...

Hahahaha Necia to w wanience jest odjazdowe!!! I ta mona w ręczniku! :-)

No ja to się wieczornie,stłamszona przez zycie doczesne,logopede i innych cudaków pare.
Ale burza była,aż mi net świrował i taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka tęcza była.:-)

Miq brzucholek śliczny,coby nie powiedzieć słitaśny:-D
Żona..bo ja Sil kocham miłością ta,no...siostrzaną:-p
Iwasku to ciocia ma pracowity tydzień,dwóch maluchów do ogarnięcia;-)...I za komplementa dziękujemy:tak:
A gdzie się wybieracie,jeśli można?
Fasola ale żeś zakup zrobiła,mam nadzieję,że wymieni Ci ten pseudospzredawca na to co chcesz. Jak się miewa Wielka Łu?:-)
Fifka a weź,dziękuję za komplementa ale nie przesadzaj:-p
Noo maluch się widzę rozdźwięczał..Pięknie:-)
Sil...dzie poszłaśto pozwolił?
Ama...a folik nie wystarczy? Ja bralam tyle tego,że mi w żołądku na dodatkowe witaminy tabletkowe miejsca brakowalo:baffled:
Magda..foty były wczoraj i poszły dziś,ale wstawię za momenta jeszcze raz dla Cię:-p

OGŁOSZENIA PARAFIALNE
Świadoma praw i obowiązków,wynikających z załozenia rodziny,uroczyście oświadczam,że ja Dziura rok temu prawie w zaciszu intymnym na gg oświadczyłam się wzięłam żonie mojej obecnej Neciuszce z domu,Anecie:-pi ślub nasz się wziął i odbył 14.10.2011 r. I tę datę oto,przyjąc należy jako,że nasze drogi się zęszły na wieki wieków(a przynajmniej taką mam nadziej:-p)Tak mi dopomóż,Adminie jedyny i wszyscy Moderatorzy oraz tu obecni i nieobecni,będzie tego.Amen:-)

Ostatnia edycja:
reklama
No pisałaś! A wiesz co mi na myśl przyszło? W katowiciach mieszka teraz moja koleżanka która jest BARDZO do mnie podobna! Całe liceum każdy był na 100% przekonany że jesteśmy bliźniaczkami :-D a tym bardziej ze razem spędzałyśmy sporo czasu! I tak sobie pomyślałam ze ciekawo czy jej nie widziałaś :-)

Hahaha Dziurko ogłoszenie po prostu BOSKIE!

Do góry