Hej dziewczyny
Sleepy nawet nie wiesz, jak bardzo się cieszę, że ten bobotic u Was zadziałał

super sprawa :-) trzymam kciuki, aby Filipek już zawsze był takim zadowolonym maluszkiem i żeby kolki już nigdy Was nie dręczyły

A z tym włącznikiem to tak sama sobie poszłaś i tak po prostu kupiłaś sobie włącznik?

:-)
Neciuszka no Julcia śpi ładnie, bo zazwyczaj nie budzi się w nocy wcale, albo jeśli już to tylko raz nad ranem ok 5, więc nie jest źle

a Ty pewnie siedzisz teraz z dziurką

czekamy na jakieś małe sprawozdanko
Magdalena ale superaśne zdjęcia!!! i to w baseniku i te z piankami

fajna sprawa te pianki prawda? zawsze to bardziej miękko niż na samej podłodze, no i cieplej przede wszystkim

a basenik super! sama się zastanawiam, czy nie kupić już jakiegoś małego do mojej mamy na ogród, ogólnie myśleliśmy nad kupnem takich rzeczy w przyszłym roku, planujemy nabyć taki większy dla całej rodzinki, i jakąś piaskownice, zjeżdżalnie, huśtawkę

ale nie wiem, czy się nie skusić na jakiś basenik i piaskownicę już teraz

Sil super, że już tak daleko jesteście w budowie

jak już dachówka będzie położona, to już będzie dach nad głową i można się wprowadzać

A Domi wstała o 3 w nocy i już do rana nie spała?? no i zdolniacha ta Twoja córa :-) ładnie sobie z miseczką poradziła

ja Julce chyba bym się bała powierzyć miseczkę z jedzeniem

bo to mogłoby się skończyć koniecznością zrobienia remontu
lamiav ojoj a co młody przeskrobał?
Claudusia!!! o jak super, że z maluszkiem wszystko dobrze!!! GRATULACJE!!! :-) No i chłopczyk

pewnie narzeczony sika z radości :-) a brzuszkiem się nie martw, bo to na prawdę indywidualna sprawa, ja z kolei miałam tak wielki, że ludzie nie mogli uwierzyć, że noszętam tylko jedno dziecko

Fifka no to się ciesz kochana, że Ci Konradek w huśtawce zasypia!! :-) korzystaj z tego, póki jeszcze ona działa na niego usypiająco

i jak nigdy zazdroszczę Ci teraz takiej bliskości teściów

ja też chce czasem móc sobie odsapnąć!!!
Magdalena, sil my mamy takie krzesełko
KRZESEŁKO stolik do karmienia oddychająca tapicerk (2432864473) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jesteśmy nim zachwyceni!

ja już nawet nie wyobrażam sobie życia bez niego!

Przede wszystkim, główną jego zaletą są 4 kółka, bo większość krzesełek ma tylko dwa. A tutaj te 4 kółka są z dobrej, cichej i nie rysującej gumy, i jak maluszek siedzi w środku można wszędzie z nim pojechać. Julia jeździ ze mną do kuchni, do łazienki gdy idę się kąpać, gotujemy razem, sprzątamy

oczywiście na stoliku leżą zabawki więc się nie nudzi i aktywnie uczestniczy w obowiązkach domowych

krzesełka na dwóch kółkach nie da rady transportować z dzieckiem, więc przenoszenie go w kółko po całym domu robi się uciążliwe... druga zaleta, to rozkładane oparcie, można je ustawić do poz półleżącej i całkowicie leżącej, dla niesiedzących jeszcze samodzielnie dzieci, no i regulowany podnóżek

a to wszystko w przystępnej cenie. Więc na prawdę polecam, doradziłam to krzesełko dwóm moim znajomym dla ich dzieci, i one również są zachwycone