reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
sleep się od mojej proszę odtentegować, jak się zapominasz proszę sobie spojrzeć na swoje własne zestawienie kto z kim zażeniony noooo :-p kobitko jak nie wyżyta to ja proponuję Filipka sprzedać dziadkom, męża związać i przytwierdzić do jakiego kaloryfera czy co i zwyobracać :cool2:

necia: jedź do tej mamy już;P ja tu się zajmę towarzystwem:cool2:
swoją drogą miałam uzupełnić grafik a ja tempa pała już wszystko zapomniałam.. rany julek..

fifka, pyscek: ja w tym nic śmiesznego nie widzę;P

kochane fajnie mi się dziś siedzi z Wami ale muszę lecieć do teściowej :( będę później :) Tylko nie pisać mi dużo bo będę musiała nadrabiać za dużo :-p

miłego dnia życzę :) Paaa :*:*:*

Hej dziewczonki :-)
Noooo chwile mnie nie było a tu takie rzeczy :-)

Dziurko!!!! :*:*:* jej!! jak fajnie Cię tutaj widzieć :tak::-) opowiadaj co u Was? jak życie płynie? powiem Ci, aż łza mi się w oku zakręciła jak napisałaś o tej zerówce! Jesteś dzielna i wspaniała, na prawdę!!! szacun wielki dla Ciebie :*:*:* I przyznam Ci się, że bardzo często o Tobie myślę :tak:
Mówisz, że nie podoba Ci się nasze niegrzeczne zachowanie tu na forum? :-p

Avi ja bym na Twoim miejscu sunęła na betę zaraz, teraz, już!! :tak:

Pyscku
, a tak w razie czego na przyszłość, to już napisałam Sun na pw wiadomość dotyczącą pewnych ziółek, może Ty też byłabyś zainteresowana?

Fifka no to fakt :tak: w swojej to ja jestem zakochana bezgranicznie, a w Konradku się podko****ę :-p;-)
Ale Ci dobrze, że Synuś tak pięknie dzisiaj śpi!!! Julia dzisiaj strzeliła focha i stwierdziła, że ona jest już za stara na spanie w dzień! :-p:-D

A powiem Wam, że ja to już nie nadążam kto jest czyją żoną, a kto mężem :confused::happy2: Normalnie "Moda na sukces" tutaj!!!:-)

reklama
Do góry