reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej Dziurka!! Dobrze cię widzieć!! :*

Ja tego nie odbieram tak jak ty... po prostu jesteśmy z dziewczynami zżyte i łatwiej jest jedna drugą zranić... to tak jak w małżeństwie:

Najpierw jest zauroczenie, więc każdy się stara uważa na słowa i jest cud miód i orzeszki... z czasem zaczynają się schody bo coraz więcej spraw wychodzi, małżonkowie się kłócą ale to nie znaczy ze jest miedzy nimi źle. Czasem takie spięcia są potrzebne żeby oczyścić atmosferę :tak: Jest nas tu dużo, każda ma inny charakter i wywodzi się z innego środowiska, spięcia są nieuniknione... zresztą... ja jestem tu na forum od półtora roku i od zawsze były spięcia...

Lily
hahaha Oj każde małe dziecko jest śliczne! :tak: i zawsze najpiękniejsze będzie swoje własne :-p tak było jest i będzie zawsze bo te swoje się ogromne kocha!! :-)

Miq wiem jak ciężko bo mówię ze mam to samo! Energia mnie w ciaży roznosiła! :-D

Avinashi ja bym poszła na bete... te testy sikane są często zawodne... mi w pierwszej ciąży w ogole nie wychodziły....

Pyscku
ja zaciskam kciuki!!! &&&&&&&&&&&&&& i ja też właśnie jestem taką osobą która po CLO zaciążyła :tak:

Mój syn zwariował... śpi od 8......... wstał teraz na karmienie i znowu zasnął... noż zdaje się ze w nocy spał :szok:

reklama
w oczekiwaniu na zaśnięcie dziecięcia musiałam nooo

Żonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

sil a to pieruny, pani z którą ja załatwiałam wsio z netii bardzo sympatyczna i jak się umawiała tak dzwoniła, również sprawdzić czy wszystko dotarło jak należy

pysku musi być dobrze innej wersji nie uznaję :-)

avinashi dziewczyny dobrze mówią ;-)

a teraz idę grzecznie gotować obiad i kończyć pakowanie wszystkiego co potrzebne. i prezent imieninowy dla mamy nie chce mi się w żadną reklamówkę zmieścić :baffled:

Sleepy, aj Ci nawet romans z Dziureczką wybaczę :)

Pyscku, ktoś umiera, ktoś się rodzi.. Może tak miało być, masz cudnego orędownika w niebie

Nawiasem, mówiłam Ci, Dziureczko Kochana, że dzielna kobieta jesteś? To odnośnie tej zerówki

Fifko potwierdzasz jedynie moje słowa,czasem trzeba spojrzec z perspektywy,żeby zauwazyc cos więcej. Ja na forum od ponad 2 lat:-)

Sil...a przestań:zawstydzona/y::-pale dziekuję za dobre słowo:tak:
Żona szykuj sie szykuj
Sleeeeepyyyyyy:-)

Jęki
Hejka dziurka Ja na telefonie bo laptus w naprawie
Pyscek &&&
Fifka s/uczniem konradek spi moja po 22 zasypia i budzi się po 4 rani amdziu i dalek spaćh

hola hola Sleepy proszę mi się tu w mój związek z moją prywatną żoną nie wcinać, masz swoją no masz? to do mojej co najwyżej dzień dobry :-p bo będę gryzła :-p:cool2:

Sil weź no pilnuj swojej kobiety :-p

necia: ty wiesz.. ja taka niewyżyta jestem teraz ze podrywam wszystko co ma avatar;);P

Sil: moje komputerowe serce(procesor?:p) należy do ciebie;):*

dziura::zawstydzona/y:

Dziurko nie jest tak źle! My tu się wszytkie kochamy i wybaczamy sobie szybko :*

Nawet nie wiesz ak się cieszę ze cię u nas widzę! I potwierdzam słowa Sil! Powinnaś ddstać jakiś order za siłę którą masz w sobie! :* Jesteś niesamowita!!!

hehehe jesteście zdrowo walnięte wszystkie..... żony i nie żony! Ale za to was kocham!! :-D

reklama
Jęki
Hejka dziurka Ja na telefonie bo laptus w naprawie
Pyscek &&&
Fifka slicznaniem konradek spi moja po 22 zasypia i budzi się po 4ranoo i zjem i ocpadailej spi

Do góry