reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
KWIATEK i co tam u Ciebie?? Jak sie sprawy mają? Poprawiło sie nasienie chociaz odrobine? Twoj cos łyka?
FIFKA gdzie jestes?

hej kochanie obecnie czekam (NIE) na @ mam 21dc dzis, 5dni po owu mialam 2dniowe brudzenie i bol brzucha wiec wzielam lutke teraz mam żółty sluz dziwny, a mialam badac w tym mies progesteron i prolaktyne bo juz rok minol od ost badania ale jak wzielam lutke to juz nie moge
co do nasienia kochana to kontrole mamy jakos w okolicach 14lipca na poczatku miesiaca bede dzwonic umawiac nas na kontrole mam nadz ze cos sie polepszyło lecz lekarz mowil ze wieksze efekty beda po 6 miesiacach. dzikuje ze pytasz a jak ty sie czujesz?

łyka testosteron i tamoxifen

edit i czesto mnie dusi na pecherz

Ostatnia edycja:
KWIATEK a to jednak cos bierze, to dobrze, no poprawa nasienia nie nastepuje szybko, to fakt, ale jak widzisz po nas, da sie to naprawic, nawet , zeby zajsc naturalnie, a nie dawali mi szans nawet na IUI. Cuda sie zdarzaja, nie ma spraw beznadziejnych;-). A ja czuje sie dobrze, siedze na wolnym i tak juz zostanie chyba do konca, bo mnie szef wkurzył jak wrociłam do roboty i wrociłam na zwolnienie i nie wiem co zrobic z wolnym czasem heheheh.

U mnie słabo.. skurcze co ok 8min więc myślę że raczej się nie rozkręci :sorry:
W każdym bądź razie jutro oxy i wypychamy Michasia na świat (oby!) ;-)

Więc ja uciekam spać co by mieć dużo sił.
Info będę przekazywać Fifce.

Buziole dla cioteczek i liczymy na kciuki!

Natkusia czekam na wieści!!! :* I kciuki trzymamy! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Amalfi jestem :-) Odpisałam na Pw :tak:

Sun gratulację!!! Wspaniałe wieści! Kurcze żeby teraz poszczęściło się też w tej drugiej sprawie! :tak: Byłoby fantastycznie!!!!

Gocha nie raczej nie zęby... chociaż może... ? Już jeden ząb mu wylazł ostatnio. On nie wygląda na chore dziecko... ale czasem zaczyna marudzić i nosem ciągać... też trochę mi kicha i kaszle... ale nie jakiś mocno więc ale na razie nic z tym nie robię i czekam. :tak:

Lily jest witamina C w kropelkach dostępna w aptece :tak: Kupiłam ostatnio jak mały miał chrypkę bo pediatra kazała więc jest w domu. Ale powiem ci ze mały nie wygląda na chorego... :confused:

Nala ja rodziłam w jednym z nielicznych szpitali gdzie ZZO jest za darmo dla każdej pacjentki. Nie jest to refundowane przy naturalnych porodach ale jak mówił mi anestezjolog - bo rozmawiałam znim podczas porodu - że tam dyrektor sam za pieniądze szpitala daje te znieczulenia pacjentkom żeby więcej kobiet chciało tam rodzić. :tak: W końcu oni za każdy poród dostają kasę z NFZtu nie? I BARDZO się cieszę ze tam rodziłam! Super opieka była!

Mały padł spać - caaaałe szczęście... a zdjęć dzisiaj nie będzie bo już się przebrałam w pidżamę... zaraz też walnę się spać...

reklama
magdalena mąż też najczęściej jeździ z nami. wczoraj jej z piętki pobierały ale skrzep się zrobił, dziś w laboratorium z paluszka wzięła i odrazu pobiegła dać do badania, jutro powinniśmy znać wyniki. na szczęście my wchodziliśmy bez kolejki to nie trzeba było czekać z nią w tym dzikim tłumie. eh z tą kasą u nas się rozeszła jak nie wiem nawet becikowe trzeba było nadszarpnąć poważnie przez te wszystkie opłaty do obrony i wyjazd do warszawy. byle do 10tego ;)

Fifka czasem teściowie potrafią zaskoczyć cooo? mimo że wkurzają niemiłosiernie to piękny prezent będziecie mieli :-)

lilly oj wiem co czujesz a w tym tygodniu widuję męża jak wiezie nas do lekarza a potem pędzi do pracy i wraca późno. mieli mieć 3 tygodnie postoju więc urlopy i wczoraj się dowiedzieli że nic z tego bo ksiądz zgodził się dla jednego ze stałych klientów na 100 tys okładki, może choć ładną książkę mi małż do czytania przyniesie z odrzutów ;)

sleep no proszę ty to się urządzić umiesz ;-)

sil ja mam od jakiegoś czasu z netii jestem bardzo zadowolona, mam na łączu tp bez ruszania tel stacjonarnego bo to teście korzystają i to wygląda tak że na papierze na teścia a rachunek do mnie przychodzi na maila i ja pilnuję zapłąty

fifka lepiej się czujesz? też się do ciuchlnadu muszę wybrać kiedyś :)

kwiatuszku oby @ nie przylazła :* &&&&&&&&&&&&

gocha
śliczny synio :*

miq dobre tyle jak byś miała zasiłku, jak się czujecie kobietki już coraz bliżej końca :-)

monalisa co lekarz to podejście inne mój kazał nie czekać bo właśnie stwierdził że odrazu łatwiej zajść, mnie się udało w 3 cyklu

natka urodziłabyś już :-p życzę szybkiego i bezbolesnego porodu :*

nala jak się miewacie? buziaki dla Alusia od cioteczki :*

natworzyłam się hih

Do góry