reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Netka ojej biedna Gosieńka :-( ale bezsens z tym skrzepem.. :sorry2: ucałuj malutką ode mnie :* i powodzenia z kolejnym kłuciem..

Ewika ja się zastanawiam ile jeszcze tych badań mnie czeka :sorry2: jutro jak mnie zawołają na badanie to chyba zemdleje :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Natkusia! oj ty biedna wycierpisz się... qiem co czujesz... ja przez dwa miesiące w szpitalu miałam niemal codziennie w podwozie zaglądanie... a te badanie rozwarcia jest takie nieprzyjemne.... :no: obyś szybko urodziła! :*

Ale ja mam dzisiaj marude nie syna..... ide go lulać... :crazy:

Kwiatuszku ja swego czasu ciągle robiłam zakupy z Małaszyńskim bo obok mnie mieszkają jego teściowie... Nawet byłam z nim na piwie bo okazało sie ze mój kumpel z pracy jest jego przyjacielem :-D

Ostatnia edycja:
ewika tak po żelazie, ma zatwardzenia bączek kupka to płacz najczęściej. Ostatnio robi nam co kilka dni i takie klesite dziwne i zielone śmierdzące. nie wiem czy dostałyście przy żelazie dobrze jest podawać cebion przed żelazem powoduje lepsze wchłanianie. my nie dajemy bo dopiero się dowiedzieliśmy a może od pon odstawimy ale dobrze jest podawać rano probiotyk jakiś ale to działa po dwóch tygodniach dopiero. coś takiego nam polecono BioGaia® Prodentis - klinicznie sprawdzone probiotyki - BioGaia - Clinically proven probiotics

Fifka to chyba Małgosia się na Konradka zapatrzyła albo on na nią ;) tyle że chwilo mi teściowa dziecię podprowadziła na dół ;-)

natka wycałowana od cioci :*

kwiatuszek fiu fiu :) fajnie ja co najwyżej Piaska spotkać mogę

Ostatnia edycja:
Necia no okropny dzisiaj z niego maruder...

A do tego wszystkiego poprosiłam moja teściową żeby pomogła mi w porządkach w sobotę... bo ja już nie mogę patrzeć a ten burdel a Konrad nic mi zrobić nie daje :no: chyba zaczyna mi w skok rozwojowy następy wchodzić... ostatnio już było tak fajnie....

No teraz sprawdziłam...:
Zobacz załącznik 478641
Mały zaczyna właśnie 23 tydzień.... no pięknie..... pociesza mnie ze później jest taka długa przerwa...

[h=4]22-26 tygodni (relacje- lek separacyjny)[/h] Okres marudzenia może zacząć się już około 23 tygodnia i trwać około 4 tygodni. Typowe dla tego okresu jest na przykład to, ze dziecko źle śpi i wydaje sie mieć koszmary senne, jest nieśmiałe w stosunku do obcych, nie ma apetytu, nie chce, żeby zmieniać mu pieluchę czy ubranie. Dziecko zaczyna widzieć i rozumieć różne relacje/stosunki.

WSZYSTKO się zgadza oprócz tego apetytu... każda zmiana pieluchy czu ubranka to taki lament jakby ktoś mu krzywdę robił.... co zaśnie to zaraz budzi się z płaczem.... płaczę nawet jak moja mama którą zna bierze go na ręce -dzikus jak nie wiem... Czasem dobrze jest poczytać coś mądrego...

Ostatnia edycja:
Fifka tak patrzę to jeszcze z tydzień i u nas też skok rozwojowy pewnie będzie bo ostatnio się zgadzało wg tygodni od urodzenia z jej zachowaniem zapomniałam ci powiedzieć rano jak oglądałam twoje zestawienie to teściowa weszła do pokoju i powiedziała że masz ślicznego synusia :)

A dziękuję w imieniu mojego synka! :-) Ale powiem ci ze jak oglądam zajęcia to mam wrażenie ze Konrad inaczej wygląda na żywo a na zdjęciach... na zdjęciach jest bardzo do męża podobny... a na żywo już nie - wiele osób to mówi :tak:

Hello :)
Ja nadal w entuzjazmie po zaręczynach przyjaciela, ale mi trochę moja księgowa humor popsuła, bo znów muszę jeszcze raz jechać, bo ona nie wie... No nic. W każdym razie wniosek o wychowawczy złożony, od 8 sierpnia idę na utrzymanie męża.
Jak ja się cieszę (odpukać) że moja ten skok jakoś ładnie przeszła...

witam dzis mialam zabiegany dzien i smutny choc mamy dzis 3 roczice slubu...bylam rozmawiac z szefem i szefowa o powrot do pracy a cic mi w prost powiedzieli ze mnie nie chca... ale przeczytalam w necie ze nie maja prawa mnie zwolnic wiec uznaje ze id na urlop wychowawczy i mam ich z glowy a potem zobaczymy czy bede tam pracowac ... choc zrzylam sie z pracownikami taki numer po 3 latach mi zrobili...ahh sorki ze tylko o sobie ale w koncu musialam sie wygadac u was bo duzo plakalam dzisiaj i glowa bolala... i dalam w koncu do serisu lapka ;-)

sil wspolczuje latania do ksiegowej... sil dominisi spoznione gratulacje 6 miesiecy;-)

fifka gratuluje 5 miesiaca konradek sliczniusi a w suwaczku masz sliczne zdjecia ;-)

wczoraj mnie nie bylo bo szczeienie niunia zle znosila ale ju wszystko oki ;-)

reklama
Atan przykro mi, może jeszcze się rozmyślą i zostaniesz, a nawet jak nie to znajdziesz coś nowego na pewno

ja zbieram moje zmęczone wielkie 4 litery bo jutro przed 7 jechać trzeba. dobranoc kobietki :*

Do góry