reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hejka!
Aelreda, dzięki za buziaki :)

ja dzisiaj jestem wytyrana, nie mam siły, ale przeprowadzka prawie ukończona! :D

reklama
na parapetówę, to dopiero pod koniec lata, wtedy będziemy na nowym mieszkaniu, teraz siedzimy jeszcze na starych-nowych śmieciach :)

a czemu nie będziesz pić ?? ;p

No fakt wcześnie, dopiero 20 dc, a nic więcej poza dziwaczną tempką i napierdalającym jajnikiem. Ale tak to wszystko ok :-D
A który to Ty dzień masz dziś?

a jaką masz temp??

u mnie luzik, 9dc, temp nisko, owu się pewnie niebawem rozkręci, bo czuję lewą stronę ciągnącą, no i TO coraz ciemniejsze :)

Tempka z rana normalna 36,6 i wczoraj i w czwartek z ciekawości tempka ok 16 na wysokości 37,2-37,4. Dziś sprawdzałam z ciekawości cały dzień rano 36,6, po godzinie jeszcze w spokoju, na siedząco już 37,3 i tak dziś cały dzień. Nie wiem czemu bo i chora nie jestem. Tempka powinna być na normalnym poziomie, w moim przypadku nawet jeszcze niższa przez tarczycę. Także na razie zastanawiam się nad tym faktem chociaż nie łączę do cyklu bo może nie mieć to znaczenia.

reklama
Ano nowy nowy :) z moim kochanym kocim czortem o wdzięcznym imieniu oddającym całą jego złożoną naturę czyli CZESIO! (Jak która kojarzy Włatców móch to będzie wiedzieć :D)

Do góry