Osz w mordeczkę
Sleep! ALe masz branie (U)kochana!!!
Ja musze jakoś tyły zabezpieczyć ;D Dzięuję za łopatologiczne i piękne przedstawienie koligacji i powiązań bebumowych . Teraz nikt nie będzie miał wątpliwości kto z kim i dla kogo
Lilly juz podaję czerwone mięso ale raczej posiłkuję się słoikami bo wiem że to mu nie zaszkodzi a sama boję sie jeszcze coś ugotować...głupi jakiś lęk mam
Teraz tyle świeżych warzyw więc muszę cos wymyślić
Ma-g mój też tak spi
Super sie patrzy na te pociechy. Z egzaminem dupnie wyszło faktycznie. Zabierzesz małego ze sobą najwyżej skoro przenoszą z dnia na dzień termin.
Fifka wiesz że mi sie Konradek bardzo podoba. Robi się coraz ładniejszy
Niech go mylą z dziewczynką później bedzie miał powodzenie
Co do wizyty to jak najbardziej
Można sie spotkac nawet w połowie drogi j,może znacie fajne miejsce z jeziorkiem
Natka juz Ci pisałam że może się zacząc w każdej chwili bo ewidentnie maluszek szykuje się do wyjścia
POWODZENIA I SZYBKIEGO PORODU JUŻ ŻYCZĘ!!!!!
Dziewczyny...zrobiłam to. Moje dziecko śpi w łóżeczku!!!!! Pomógł mi kolejny marudny wieczór. Tak mi się prężył i płakał przy jedzeniu bo akurat teraz nie miał ochoty. Minęło 5 minut po tym jak go zostawiłam , poleżał na brzuchu i zaczął normalnie jesc;/ Pokazuje mi juz że ma odmienne zdanie i ostro je forsuje.Przy tym jest uparty jak osiołek! Tym to właśnie zachowaniem sprowokował mnie do położenia go w jego łóżeczku ,podania smoka i włączenia karuzeli. Podeszłam bo wypluł mośka...dziewczyny możecie nie wierzyć ale on był obrażony. Spojrzał, zero usmiechu i zaczął patrzeć w łóżeczko. Eh ma ten charakterek...po mamuuuuuni
Mam jeszcze pytanie. Czy któraś z Was miała podobną sytuację, otóż wczoraj i dzisiaj jak nie chciał jeść i płakał dostał wokół buziaka czerwone plamki i krosteczki (podobne do potówek). Jak sie uspokoił to po kilku minutach wszystko zniknęło. Wczoraj myślałam że może po kąpaniu mu wyszło bo woda była ciepła...ale dzisiaj miał to samo . Nie wiem czy to z powodu tej histerii mu wyskakuje;/ Jutro zadzwonię do naszej lekarki ale chciałam zapytac i Was.