reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

natka wysłałam :-) także nie wolno ci jeszcze rodzić :-p

lamia ja ci w galerii komentarz dałam które

matko znów to samo wywlekanie co chwila tego samego jak w przedszkolu dałybyście już spokój

reklama
fifka: a czytam twój post o zagazowaniu :-) a tu znowu fur fur ;-) no i kupsko poszło - dzisiaj juz 2gi raz, a zawsze robi po razie - no i znowu ma lekko zielone ,pech bo wczoraj bylismy u lekarza i nie wiadomo co robic

neciuszka: oki zaraz zobacze

fifka: a wiesz ze ja z tym przewijakiem to mam zawsze stracha, bo moja niby sie nie przewraca ale boje sie ze ktoregos razu to zrobi a ja na sekunde odwrócę wzrok .Gratulaje dll |Konradka ze ze taki sprawny :-).
Mąz wrócił z pracy i mnie rozproszył, a miałam napisać że jestem w szoku znowu widzą cze konradrk sam tak w wannie siedzi, oj juz nie moge sie doczekac zeby i Ada tak sobie pluskała :tak:

Ostatnia edycja:
Fifka jaki piękny ten Konradek!! jeju no wspaniały :-) Do niego Julia też startuje :tak: ona lubi młodszych po prostu :-p tylko nie może się zdecydować między Konradkiem a Igorkiem:sorry2: więc bierze dwóch!! :tak::-):-D
A zauważyłam, że też macie tą małą wanienkę? :blink: Julia już dawno z niej wyrosła:nerd: No i również Gratulacje dla małego spryciarza!!! teraz trzeba być non stop czujnym:tak:

Mijenka
co tam u Ciebie słychać?

Ewika
co u małej pięknej Lilki? może jakieś zdjęcia? :-)

Natkusia Ty się tak nie denerwuj Kochana!!! :happy2: bo jeszcze przez to urodzisz!:-p

Lam a śmierdzą te kupy? U mnie pediatra mówiła że trzeba się martwić kiedy kupa jest ze śluzem i ma brzrdki zapach -normalnie powinna mieć taki kwaśny.

Co do przewijaka to ja często małego na niego kładłam a on bawił sie karuzelą.... jakoś nie bałam się ze spadnie... a tu dzisiaj HOP i ledwo go złapałam bo właśnie odwróciłam się po pieluchy :szok: jaby co wpadł by do miękkiego łóżeczka ale jednak....

Czy sam.... ja go asekurowałam... ręke zabrałam tylko do zdjęcia bo troszkę boję się że walnie nosem w wodę :sorry2: On czasem jak leży na kocu to tak robi kiedy się "wstydzi' ;-)

Haha Lily gadaj z Małgosią Neciuszki czy odstąpi :nerd: albo choć się podzieli!
A co do wanienki to ja teraz żałuję ze kupiłam tą małą...widziałam te duże za jakieś 40zł więc chyba zainwestuję bo on też się ledwo już mieści... ciężko mu głowę spłukać...

Ostatnia edycja:
Netka dziękuję :* teraz będziemy czekać :-)

Fifcia ja Ci odpisałam hmmm

Dziewczynki pisałam wczoraj że mój Maluch zawsze był żywy i wiecznie się kręcił a teraz spokój :dry: Już drugi dzień ledwo się rusza :-( czasami jak poszturcham brzuch to się ruszy i znowu cisza tak jakby nie moje dziecko.. aa sprawdzałam go detektorem tętna no i jest ok 130-140 i słychać serdunio.. ale zaczęłam własnie trochę panikować.. I moje pytanie brzmi: czy dzieci jakiś czas przed porodem stają się mniej ruchliwe?

witam na wstepie przepraszam ale nie nadrobie bo boli mnie glowa i jestem na telefonie bo moj laptus sie popsol poszedl ekran... i boli mnie glowa do kwadratu..

a z dobrych wiesci niunia 3 minuty utrzymuje glowe wiec uumie juz trzymac jak jej sie chce ;-) jeden plus tegp dnia..

dzieciaczki sliczne ;-)

lamiav odpisze ci na agu ktore zdjecie

reklama
Natkusia ale ja zdjęcia dodałam :-p

Gdyby nie to ze napisałaś ze na detektorze puls w porządku to bym też panikowała.... - jednak super urządzenie!

TAK jest to nawet na większości stron napisane ze dzieci przed porodem kiedy schodzą do kanału zaczynają się mniej ruszać - mojego to nie dotyczyło bo walił mnie nawet jak już wód płodowych nie było :sorry2:, ale dużo dziewczyn tak opisywało pierwsze zwiastuny porodu! ;-)

Do góry