reklama
fifka: a czytam twój post o zagazowaniu :-) a tu znowu fur fur ;-) no i kupsko poszło - dzisiaj juz 2gi raz, a zawsze robi po razie - no i znowu ma lekko zielone ,pech bo wczoraj bylismy u lekarza i nie wiadomo co robic
neciuszka: oki zaraz zobacze
neciuszka: oki zaraz zobacze
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ej no!! Domagam sie zainteresowania!!
fifka: a wiesz ze ja z tym przewijakiem to mam zawsze stracha, bo moja niby sie nie przewraca ale boje sie ze ktoregos razu to zrobi a ja na sekunde odwrócę wzrok .Gratulaje dll |Konradka ze ze taki sprawny :-).
Mąz wrócił z pracy i mnie rozproszył, a miałam napisać że jestem w szoku znowu widzą cze konradrk sam tak w wannie siedzi, oj juz nie moge sie doczekac zeby i Ada tak sobie pluskała
Mąz wrócił z pracy i mnie rozproszył, a miałam napisać że jestem w szoku znowu widzą cze konradrk sam tak w wannie siedzi, oj juz nie moge sie doczekac zeby i Ada tak sobie pluskała
Ostatnia edycja:
lillydelux
Fanka BB :)
Fifka jaki piękny ten Konradek!! jeju no wspaniały :-) Do niego Julia też startuje ona lubi młodszych po prostu tylko nie może się zdecydować między Konradkiem a Igorkiem więc bierze dwóch!! :-)
A zauważyłam, że też macie tą małą wanienkę? Julia już dawno z niej wyrosła No i również Gratulacje dla małego spryciarza!!! teraz trzeba być non stop czujnym
Mijenka co tam u Ciebie słychać?
Ewika co u małej pięknej Lilki? może jakieś zdjęcia? :-)
Natkusia Ty się tak nie denerwuj Kochana!!! bo jeszcze przez to urodzisz!
A zauważyłam, że też macie tą małą wanienkę? Julia już dawno z niej wyrosła No i również Gratulacje dla małego spryciarza!!! teraz trzeba być non stop czujnym
Mijenka co tam u Ciebie słychać?
Ewika co u małej pięknej Lilki? może jakieś zdjęcia? :-)
Natkusia Ty się tak nie denerwuj Kochana!!! bo jeszcze przez to urodzisz!
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Lam a śmierdzą te kupy? U mnie pediatra mówiła że trzeba się martwić kiedy kupa jest ze śluzem i ma brzrdki zapach -normalnie powinna mieć taki kwaśny.
Co do przewijaka to ja często małego na niego kładłam a on bawił sie karuzelą.... jakoś nie bałam się ze spadnie... a tu dzisiaj HOP i ledwo go złapałam bo właśnie odwróciłam się po pieluchy jaby co wpadł by do miękkiego łóżeczka ale jednak....
Czy sam.... ja go asekurowałam... ręke zabrałam tylko do zdjęcia bo troszkę boję się że walnie nosem w wodę On czasem jak leży na kocu to tak robi kiedy się "wstydzi' ;-)
Haha Lily gadaj z Małgosią Neciuszki czy odstąpi albo choć się podzieli!
A co do wanienki to ja teraz żałuję ze kupiłam tą małą...widziałam te duże za jakieś 40zł więc chyba zainwestuję bo on też się ledwo już mieści... ciężko mu głowę spłukać...
Co do przewijaka to ja często małego na niego kładłam a on bawił sie karuzelą.... jakoś nie bałam się ze spadnie... a tu dzisiaj HOP i ledwo go złapałam bo właśnie odwróciłam się po pieluchy jaby co wpadł by do miękkiego łóżeczka ale jednak....
Czy sam.... ja go asekurowałam... ręke zabrałam tylko do zdjęcia bo troszkę boję się że walnie nosem w wodę On czasem jak leży na kocu to tak robi kiedy się "wstydzi' ;-)
Haha Lily gadaj z Małgosią Neciuszki czy odstąpi albo choć się podzieli!
A co do wanienki to ja teraz żałuję ze kupiłam tą małą...widziałam te duże za jakieś 40zł więc chyba zainwestuję bo on też się ledwo już mieści... ciężko mu głowę spłukać...
Ostatnia edycja:
Netka dziękuję :* teraz będziemy czekać :-)
Fifcia ja Ci odpisałam hmmm
Dziewczynki pisałam wczoraj że mój Maluch zawsze był żywy i wiecznie się kręcił a teraz spokój Już drugi dzień ledwo się rusza :-( czasami jak poszturcham brzuch to się ruszy i znowu cisza tak jakby nie moje dziecko.. aa sprawdzałam go detektorem tętna no i jest ok 130-140 i słychać serdunio.. ale zaczęłam własnie trochę panikować.. I moje pytanie brzmi: czy dzieci jakiś czas przed porodem stają się mniej ruchliwe?
Fifcia ja Ci odpisałam hmmm
Dziewczynki pisałam wczoraj że mój Maluch zawsze był żywy i wiecznie się kręcił a teraz spokój Już drugi dzień ledwo się rusza :-( czasami jak poszturcham brzuch to się ruszy i znowu cisza tak jakby nie moje dziecko.. aa sprawdzałam go detektorem tętna no i jest ok 130-140 i słychać serdunio.. ale zaczęłam własnie trochę panikować.. I moje pytanie brzmi: czy dzieci jakiś czas przed porodem stają się mniej ruchliwe?
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
witam na wstepie przepraszam ale nie nadrobie bo boli mnie glowa i jestem na telefonie bo moj laptus sie popsol poszedl ekran... i boli mnie glowa do kwadratu..
a z dobrych wiesci niunia 3 minuty utrzymuje glowe wiec uumie juz trzymac jak jej sie chce ;-) jeden plus tegp dnia..
dzieciaczki sliczne ;-)
lamiav odpisze ci na agu ktore zdjecie
a z dobrych wiesci niunia 3 minuty utrzymuje glowe wiec uumie juz trzymac jak jej sie chce ;-) jeden plus tegp dnia..
dzieciaczki sliczne ;-)
lamiav odpisze ci na agu ktore zdjecie
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Natkusia ale ja zdjęcia dodałam
Gdyby nie to ze napisałaś ze na detektorze puls w porządku to bym też panikowała.... - jednak super urządzenie!
TAK jest to nawet na większości stron napisane ze dzieci przed porodem kiedy schodzą do kanału zaczynają się mniej ruszać - mojego to nie dotyczyło bo walił mnie nawet jak już wód płodowych nie było , ale dużo dziewczyn tak opisywało pierwsze zwiastuny porodu! ;-)
Gdyby nie to ze napisałaś ze na detektorze puls w porządku to bym też panikowała.... - jednak super urządzenie!
TAK jest to nawet na większości stron napisane ze dzieci przed porodem kiedy schodzą do kanału zaczynają się mniej ruszać - mojego to nie dotyczyło bo walił mnie nawet jak już wód płodowych nie było , ale dużo dziewczyn tak opisywało pierwsze zwiastuny porodu! ;-)
Podziel się: