Necia Sil śliczne te Wasze królewny! Boże jaką ja mam nadzieję ze z drugim trafimy w córeczkę! :-) Pierwszy miał być synek i jest. Ciekawe czy z drugim trafimy
Necia no.... też bym sobie bigosu zjadła.... ostatnio mi
Sil (tak wiem... miałam nie bić) narobiła smaka gołąbkami... :-( Ciężkie życie karmiącej mamy...
Sil w takim wieku to najlepsza jest zabawka... dziecko najbardziej się z tego ucieszy.
Kwiatuszku też nie wiem... ja tez nie raz używałam globulek podczas starań, ale nie pamiętam czy w cyklu w którym zaciążyłam byly używane...
Lamiav ja byłam nawet dwa razy w Zamościu
Tylko szkoda ze się jeszcze wtedy nie znałyśmy... Konrad nie ma niestety nowych zdjęć jak na razie... mama się obija
Natkusia hahaha często tak jest! Najpierw straszą porodem i każą leżeć i nie łazić a później jak przychodzi co do czego to nie tak łatwo jest poród wywołać
I przesyłam deszczyk! ~~~~
Pieluchę tetrową możesz wciąż bo się przyda na pewno! Ja łapek ani razu nie używałam... więc nie wiem... ja wzięłam dwie pary bodów i mi te się przydały mimo ze szpital to zapewniał... bo chłopcu wielbiają siebie obsikiwać... zwłaszcza na początku....
Sleepy Widać ze mały dzielny facet jest!! :* Ja też zawsze przeżywam tych lekarzy...
Hahahaha Minka to na pewno zrobiona specjalnie na twoją cześć!!
Iwasek: szkoda słów po postu.. ja myślałam że ty.. że ja.. że iguś
A tu patrze i już ci ktoś proponuje lepsze krowy.. koszmar jakiś! Ale spokojnie, ja się na lily zemszczę.. ona mnei jeszcze na szczypiorkach o ułożenie diety poprosi .. oj tak.. ja jej ułoże... na śniadanie stek smażony w głębokim oleju + frytki + szklanka rozpuszczonej słoninki. i lody! Obowiązkowo lody!
Boze kocham cię po prostu.... aż się popłakałam ze śmiechu!!
\
Miq idź do dentysty! W ciąży masz darmowe leczenie kanałowe wiec warto skorzystać! Ja wszystkie zęby poleczyłam
Poza tym w ciaży często zęby "lecą"... bo mała wysysa z ciebie wapń i zęby się odwapniają... moja dentystka to była przerażona tym jakie ja miałam miękkie zęby...
A po porodzie nie będzie na to czasu....
I jak oglądanie wózeczków? :-)
Magdalena to trzymam kciuki za egzamin!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lily ależ duża Julia już jest!!! Śliczna dziewczyneczka!!
Ucałuj ją od ciotki internetowej!
Lamiav Ada też śliczniutka! Boze jak ja wam zazdroszczę tych kokardek, sukieneczek itp :-)
Iwasku no ja właśnie mojego małego teraz uczę zasypiania w swoim łóżeczku i idzie nam znakomicie! (ale mi z kolei jest ciężko... boze nie wiedziałam ze ja to będe tak przeżywać...) co prawda w nocy jak budzi się na karmienie to już ze mną zostaje w łóżku bo uśpienie go jeszcze raz nie jest już takie proste jak obudzę go kiedy zasypia przy cycu... (bo on zawsze zasypia sobie sam, jedynie w nocy przy karmieniu usypia i rozbudzony woli się bawić a nie spać dalej)
Poza tym myślę ze nie bardzo się da nie pisać o dzieciach... Lily to fajnie napisała ze niestety ale dla młodych mam dzieci to nemat numer jeden bo całe nasze życie teraz krąży wokół tego... a staraczki rozumiem... bo przecież ja też byłam staraczka długoterminową i było mi ciężko jak co raz nowe dziewczyny chwaliły się dwiema kreseczkami... :-( Ale nie za bardzo wiem jak ten problem rozwiązać...
No to Igorek jest od Konrada pół kilo cięższy :-) Bo mój teraz waży 7KG! A tak jeszcze BTW kurcze mogłybyśmy się też kiedyś spotkać! Ja w sumie do Wawy mam niecałe dwie godziny jazdy tylko
Ty mieszkasz najbliżej mnie :-)
Buzi dla Igorka!!! :*
No nareszczie! Nadrabiałam was i odpisywałam przez prawie godzinę
Zaraz umrę z głodu... a jednak rybki wyszły!! Z malym siedziałam nad wodą od 10 do 15
normalnie była jak Anioł!! On uwielbia jak jest taka cisza i spokój a jednocześnie jest gdzieś w nowym miesjcu :-) Widać mały rybak rosnie! (gdyby urodził się w termine bułby rybą a tak jest wodnikiem
) Mąż złowił duuużo rybek ale wzieliśmy tylko Amura i dwa karpie żeby zrobić je w galarecie - booosz już sie doczekać nie mogę! Fajnie było