reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no widze ze kobiety kabaretem lecą :-)

slyp: ja sie domagam dopisania bo jestem trzecią żona neciuszki i dziurki :-).a jak mój zięcio się obecnie prezentuje bo jestem ciekawa, a i Ada wpatruje sie w ekran i czeka na swojego chlopca

fifka: ale wspaniały dzien spędziliście - rybke to i ja bym zjadła ;-)
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& zebys miała sliczna i zdrowa córeczke;-)
iwasek igorek fantastiko :tak:

A ja zaliczyłam pierwsze wyjącie w chuście do sklepu, co prawda gapili sie na mnie wszyscy jakbym z kosmosu spadała, a ja dumnie kroczyłam chodnikiem:-).
Alez dzisiaj moja Ada pierdzi no ja cię kręce ile mozna - dobrze ze bez wonne :-p

reklama
Gwoli ścisłości:

Fifka napisała mi na pw, że jestem egoistką, bo przez to, że miałam przez ostatnie 2 tygodnie mało czasu na forum, a jeśli wchodziłam odpisywałam niektórym, reszcie na pw, podała mi posty przy których stwierdziła, że jestem właśnie egoistką: posty typu Wiktorowi wyszedł drugi ząb, to że zostałam ciocią, oraz przy okazji innej rozmowy jeszcze pisałam o problemach ze sprzedażą huśtawki.
Wg niej powinnam się w pierś bić i napisać "Tęskniłam, co u was" i odpisać każdej z osobna bo TAKIE WG NIEJ SĄ ZASADY TEGO WĄTKU.
No jeśli ktoś więcej uważa, że takie powyżej wymienione wpisy są egoistyczne, no to gratuluje obiektywizmu.

Macie nowego "Tyrana" - Fifkę.

Ael po co nadal o tym piszesz bo nie rozumiem..?? Już wszyscy wiedzą o co chodzi i że powstał nowy wątek.. Ale nie trzeba ciągle tego wyciągać.. Większość osób tak jak ja ma powyżej uszy kłótnie na forum więc jak macie z Fifką problem czy z kim innym to na PW a nie robić dupiatą atmosferę. No.

Zaraz Was ogarnę :-) musiałam napisać bo się zbulwersowałam :sorry2:

Ostatnia edycja:
mijenka z Polic na Rodla.... hmmmm.... tak tak, rzeczywiście to tylko 5 min :-p;-)

mówiłam, że z dworca do Rodła:-p:-p:-p

Gwoli ścisłości:

Fifka napisała mi na pw, że jestem egoistką, bo przez to, że miałam przez ostatnie 2 tygodnie mało czasu na forum, a jeśli wchodziłam odpisywałam niektórym, reszcie na pw, podała mi posty przy których stwierdziła, że jestem właśnie egoistką: posty typu Wiktorowi wyszedł drugi ząb, to że zostałam ciocią, oraz przy okazji innej rozmowy jeszcze pisałam o problemach ze sprzedażą huśtawki.
Wg niej powinnam się w pierś bić i napisać "Tęskniłam, co u was" i odpisać każdej z osobna bo TAKIE WG NIEJ SĄ ZASADY TEGO WĄTKU.
No jeśli ktoś więcej uważa, że takie powyżej wymienione wpisy są egoistyczne, no to gratuluje obiektywizmu.

Macie nowego "Tyrana" - Fifkę.

Ael po co nadal o tym piszesz bo nie rozumiem..?? Już wszyscy wiedzą o co chodzi i że powstał nowy wątek.. Ale nie trzeba ciągle tego wyciągać.. Większość osób tak jak ja ma powyżej uszy kłótnie na forum więc jak macie z Fifką problem czy z kim innym to na PW a nie robić dupiatą atmosferę. No.

popieram w 100%:tak::tak::tak:
Ael przestań bo to już się nudne robi:baffled:

lamiav ja widziałam!!!:-) pięęęęęna królewna!!!! a jakie śliczne nakrycia głowy :-):tak: ojoj, rośnie panienka :happy2: a na zaproszenie bym wybrała....hmmm... strasznie ciężki wybór... ale chyba to czarno białe ze wstążeczką, chyba jest jako pierwsze :tak: ale wszystkie zdjęcia śliczne :-)

lamiav ja też te pierwsze
Oj dziewuszki i te wasze rozterki sercowe.. myślałam, że to w latach młodzieńczych tak jest a nie na "starość" :rofl:
nat. a co ty jeszcze przy komputerze robisz?Na porodówkę marsz!!
miałam coś jeszcze napisać i zapomniałam... :sorry2:

Miq może ułożysz dla mamusiek jakąś dietę
biggrin.gif
nie gadaj.. na pewno być dała radę
yes2.gif

Sleep Ty to jesteś agentka
laugh.gif
czemu mieszkasz tak daleko?
unhappy.gif

Iwasek zaszalałaś z postem
wink2.gif
a Igorek to już duży kawaler nono :* przystojniacha
yes2.gif

Fifka zazdroszczę wypadu
biggrin.gif
a Ty ile rybek złowilaś, przyznaj się :>

Lamiav ja oglądałam fotki!
biggrin.gif
tylko nie miałam czasu odp.. Mi podoba się nr 3 albo 4, a jak miałabym wybierać to nr 3
wink2.gif

A ja dzisiaj się narobiłam.. posprzątałam, zrobiłam porządek w komodzie Małego (jest już gotowe), dopakowałam siebie, spakowałam Małego i 2godz prasowałam
sorry2.gif
ciągle w ruchy.. jestem z siebie dumna
biggrin.gif

Ahh wy mi nie róbcie nadziei na poród
p.gif
swoją drogą te bóle porodowe są bardzo bolesne? Bo boli mnie jak na @ i skurcze są ale one dosyć lichę ehh, czasami zaboli mocniej ale to luźno.

natkusia, ewika,lily : no dziekuję i czuje sie dopieszczona :-D przez was drogie koleżanki

natkusia: wiesz co ja sie z męzem juz po porodzie śmiałam ze skurczy które miałam w domu i jak mi je mąz liczył, bo to co było potem to był :szok:, nie chce cię oczywiście straszyć, bo różnie ludzie odczowają ból ale dla mnie to była masakra i jeszcze pare minut a w kaftan by mnie zawinęli bo to było do granic moich mozliwości. Ale jak mowie nie bój sie wytrzy,masz, ibędziesz po wszystkim barrrrrrrrrrdzo szczęsliwa. jak czekałam na poród to między czasie były 3 i takie szybkie ze byłam w szoku, a do tego prawie wlace nie było słychać rodzących tylko już dzieciaczki jak sie urodziły

reklama
Lily właśnie zrobiłam kilka zdjęć zaraz się poprawię :*

Lamia
hahaha ty patrz bo takie bezwonne to najbardziej zabójcze! :rofl2: Nie czujesz i się gazujesz! A rybę jak przyrządzę wyśle kurierem :-p

Mi fotka w sepii się najbardziej podoba :tak:

Natkusia aa zapomniałam! Mi jak odszedł czop to urodziłam prawie po 2 tygodniach więx to różnie jeszcze z tym bywa :-p

Nie złowiłam żadnej bo ja nie miałam jak łowić z małym w chuście... :sorry2: Żałuję bo uwielbiam!! Ale niestety... stojąc na molo bałam się ze do wody wpadnę jak mnie przeciąży z tą wędką....

A co do bóli to będą takie... hm.... nic cię jeszcze nigdy tak nie bolało... ja miałam dwa "fałszywe porody"... bolało bardzo! Ale jak zaczeło się naprawdę i wody odeszły to okazało się ze tamte to był pikuś :-D

No i obiecane fotki robione przed chwilą podczas kąpieli - dzisiaj wyjątkowo wcześnie była bo mały zmęczony :-D

Zobacz załącznik 476807Zobacz załącznik 476808Zobacz załącznik 476809

Niedługo je usunę ale jak coś będą do wglądu w galerii w sygnaturze :tak:

Aaaa i muszę się wam normalnie pochwalić ze dzisiaj Konrad o mało mi z przewijaka nie spadł bo..... NARESZCIE BEZ ŻADNYCH PROBLEMÓW SAM SIĘ PRZEWRACA!! :-D Oh... jestem z niego taka dumna!! A i nauczył się obracać "wokół pępka" kiedy np. zabawka leży z boku i jej nie sięga :tak:

Do góry