reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

:-) tak!:-) wiesz IWASKU ja przez 18 lat nazbieram dla Julii spory posag:rofl: żeby Cię bardziej zachęcić :-p:tak::-D
A tak w ogóle, oboje wysocy :) czarne włoski, ciemne oczka :) ach jakie piękne byśmy miały wnuki!:-D

oooo dopiero teraz zauważyłam ten prezent na dzień taty:-) superaśny!! a kiedy jest w ogóle dzień taty??:szok: ja myślałam, że już był 23go maja, bo tak na reklamie ciasteczek oreo było :-p

Ostatnia edycja:
reklama
no i w samą porę weszłam! Przykro mi bardzo (tak na prawdę to WCALE nie jest mi przykro), ale Igorek jest przeznaczony mojej córci i niestety jest to fakt nie do zmiany! I proszę mi go nie zarywać, tak? Matko, jak to człowiek musi swego pilnować no..;P

lilly, wątek szczypiorków jest na kameralnych. jest to tłuściutkie nizym amerykański pączek kółko wzajemnego wsparcia w diecie:) Póki co idzie nam tak sobie, ale myślę, że wspólnie wszystkie dziewczyny schudły już.. no no... ładnych parę gram;) ZAPRASZAMY!

hehehe Lilly Igus też z gołą pupą nie będzie:-D:-D:-D Mnie zachęcać nie trzeba...na szczęście czasy swatania mamy za sobą :-D
Jak na razie udaje nam się wpłacać mu na konto jakieś pieniądze. Uzbiera się do tej 18-tki. Jak będzie rozsądny dostanie wszystko na urodziny a jak nie to poczeka sobie kasa na inną okoliczność:)

Dzień taty jest 23 czerwca..CHYBA!!!! :-D Albo coś mi się pokiełbasiło ;)

Sleep love Ty moja :-)(motyla noga ale wtopa) :laugh2: Zabierajcie się do roboty lepiej bo jak widzisz upilnować trudno :-D

I znowu siura z nieba :szok:

Ostatnia edycja:
IWASKU jakie tam za sobą!! :-p poznają się w dniu ślubu i tyle! ;-):tak::-p ale pewnie już jakiś sznureczek młodych dam się do Twojego Igroka ustawił? :blink: no my też mamy nadzieję, że uda nam się zapewnić jakiś start Julce :)

Sleepy to ja koniecznie potrzebuję dołączyć :tak: tylko teraz muszę się zwrócić do zarządzającej po zaproszenie:-) a kto zarządza? :blink:

Iwasek: szkoda słów po postu.. ja myślałam że ty.. że ja.. że iguś:sad: A tu patrze i już ci ktoś proponuje lepsze krowy.. koszmar jakiś! Ale spokojnie, ja się na lily zemszczę.. ona mnei jeszcze na szczypiorkach o ułożenie diety poprosi .. oj tak.. ja jej ułoże... na śniadanie stek smażony w głębokim oleju + frytki + szklanka rozpuszczonej słoninki. i lody! Obowiązkowo lody!:ninja2::cool2:

lully: magda zaprasza do kameralnych jeśli nie jesteś. A dalej to już masz dostęp do wątku:)

Ostatnia edycja:
Lilly Dokładnie,nie wiadomo jak będzie później więc do puki możemy to wpłacamy:-)
Sznureczka nie ma ale jak zapewne zauważyłaś przyczyni sie do wzrostu populacji bo narzeczona w planach ..chyba:-D:-D:-D Mam tylko nadzieję że się wyrobią do jego 30 bo będzie gadał jak Wojewódzki że jego żona się jeszcze nie urodziła!
Sleep :D:D:D:D:D:D Juz Ci mówiłam ze Cię kocham?!!!:-D:-D

Ma-g chwal się !!!!

Ostatnia edycja:
Sleepy dietka mniemuszna, jak najbardziej :-p no, może poza tą szklanką rozpuszczonej słonikni :happy: ale tak tak :) widzę, że znasz się na dietach więc koniecznie muszę udać się do Ciebie po rady:tak: a tak poza tym to jesteś Kochana rozbrajająca :-D takie słoneczko na forum :-)

IWASEK tylko Ty mi nie mów, że wybierasz partię Sleepy!:no:;-) hmmmm, co ja mogę jeszcze... o!! nauczę Julię świetnie gotować :tak::-)
No i już, zaklepany :-) mój Ci on :tak: znaczy Julii :-p

Lilly prawda?!:) Taki wesoły promyczek:D
A I OBWIESZCZAM WSZEM I WOBEC ŻE ZAJĘTA!:-D:-D
Aż sie boję jaką głodową dietę ja dostanę :szok::-D

Lilly jak podawałaś żółtko Julci? Mieszałaś z obiadkiem czy miałaś inny patent. Mamy żelazo na pograniczu i muszę mu podawać.

Ostatnia edycja:
Iwasek: teraz się skup, coś ci zademonstruje..
Niestety drogi iwasku, mimo łączącego nas głębokiego uczucia NIE jest możliwe zalegalizowanie naszego związku gdyż zaręczona jestem z moją przyszłą żoną Sil. Twoje wyznanie jest niezwykle miłe, jednak niestety nasza miłość skazana jest na straty...
To się moja droga nazywa lojalność i dbałość o zobowiązania!!:p Tak proszę odpisywać wszystkim które mają chrapkę na Igusia! (oczywiście dostosowując do sytuacji). no!:)

No po prostu!! Lilly dostanie taką dietkę że się nie doturla do warszawy! Ha!

reklama
Osz w buty mi poszło!
No taaak zaświeciła pierścionkiem i po jaPkach :-D
Gubię sie juz w tych koligacjach BBoomowych:-D

Ostatnia edycja:
Do góry