reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

:-) tak!:-) wiesz IWASKU ja przez 18 lat nazbieram dla Julii spory posag:rofl: żeby Cię bardziej zachęcić :-p:tak::-D
A tak w ogóle, oboje wysocy :) czarne włoski, ciemne oczka :) ach jakie piękne byśmy miały wnuki!:-D

oooo dopiero teraz zauważyłam ten prezent na dzień taty:-) superaśny!! a kiedy jest w ogóle dzień taty??:szok: ja myślałam, że już był 23go maja, bo tak na reklamie ciasteczek oreo było :-p

Ostatnia edycja:
reklama
no i w samą porę weszłam! Przykro mi bardzo (tak na prawdę to WCALE nie jest mi przykro), ale Igorek jest przeznaczony mojej córci i niestety jest to fakt nie do zmiany! I proszę mi go nie zarywać, tak? Matko, jak to człowiek musi swego pilnować no..;P

lilly, wątek szczypiorków jest na kameralnych. jest to tłuściutkie nizym amerykański pączek kółko wzajemnego wsparcia w diecie:) Póki co idzie nam tak sobie, ale myślę, że wspólnie wszystkie dziewczyny schudły już.. no no... ładnych parę gram;) ZAPRASZAMY!

hehehe Lilly Igus też z gołą pupą nie będzie:-D:-D:-D Mnie zachęcać nie trzeba...na szczęście czasy swatania mamy za sobą :-D
Jak na razie udaje nam się wpłacać mu na konto jakieś pieniądze. Uzbiera się do tej 18-tki. Jak będzie rozsądny dostanie wszystko na urodziny a jak nie to poczeka sobie kasa na inną okoliczność:)

Dzień taty jest 23 czerwca..CHYBA!!!! :-D Albo coś mi się pokiełbasiło ;)

Sleep love Ty moja :-)(motyla noga ale wtopa) :laugh2: Zabierajcie się do roboty lepiej bo jak widzisz upilnować trudno :-D

I znowu siura z nieba :szok:

Ostatnia edycja:
IWASKU jakie tam za sobą!! :-p poznają się w dniu ślubu i tyle! ;-):tak::-p ale pewnie już jakiś sznureczek młodych dam się do Twojego Igroka ustawił? :blink: no my też mamy nadzieję, że uda nam się zapewnić jakiś start Julce :)

Sleepy to ja koniecznie potrzebuję dołączyć :tak: tylko teraz muszę się zwrócić do zarządzającej po zaproszenie:-) a kto zarządza? :blink:

Iwasek: szkoda słów po postu.. ja myślałam że ty.. że ja.. że iguś:sad: A tu patrze i już ci ktoś proponuje lepsze krowy.. koszmar jakiś! Ale spokojnie, ja się na lily zemszczę.. ona mnei jeszcze na szczypiorkach o ułożenie diety poprosi .. oj tak.. ja jej ułoże... na śniadanie stek smażony w głębokim oleju + frytki + szklanka rozpuszczonej słoninki. i lody! Obowiązkowo lody!:ninja2::cool2:

lully: magda zaprasza do kameralnych jeśli nie jesteś. A dalej to już masz dostęp do wątku:)

Ostatnia edycja:
Lilly Dokładnie,nie wiadomo jak będzie później więc do puki możemy to wpłacamy:-)
Sznureczka nie ma ale jak zapewne zauważyłaś przyczyni sie do wzrostu populacji bo narzeczona w planach ..chyba:-D:-D:-D Mam tylko nadzieję że się wyrobią do jego 30 bo będzie gadał jak Wojewódzki że jego żona się jeszcze nie urodziła!
Sleep :D:D:D:D:D:D Juz Ci mówiłam ze Cię kocham?!!!:-D:-D

Ma-g chwal się !!!!

Ostatnia edycja:
Sleepy dietka mniemuszna, jak najbardziej :-p no, może poza tą szklanką rozpuszczonej słonikni :happy: ale tak tak :) widzę, że znasz się na dietach więc koniecznie muszę udać się do Ciebie po rady:tak: a tak poza tym to jesteś Kochana rozbrajająca :-D takie słoneczko na forum :-)

IWASEK tylko Ty mi nie mów, że wybierasz partię Sleepy!:no:;-) hmmmm, co ja mogę jeszcze... o!! nauczę Julię świetnie gotować :tak::-)
No i już, zaklepany :-) mój Ci on :tak: znaczy Julii :-p

Lilly prawda?!:) Taki wesoły promyczek:D
A I OBWIESZCZAM WSZEM I WOBEC ŻE ZAJĘTA!:-D:-D
Aż sie boję jaką głodową dietę ja dostanę :szok::-D

Lilly jak podawałaś żółtko Julci? Mieszałaś z obiadkiem czy miałaś inny patent. Mamy żelazo na pograniczu i muszę mu podawać.

Ostatnia edycja:
Iwasek: teraz się skup, coś ci zademonstruje..
Niestety drogi iwasku, mimo łączącego nas głębokiego uczucia NIE jest możliwe zalegalizowanie naszego związku gdyż zaręczona jestem z moją przyszłą żoną Sil. Twoje wyznanie jest niezwykle miłe, jednak niestety nasza miłość skazana jest na straty...
To się moja droga nazywa lojalność i dbałość o zobowiązania!!:p Tak proszę odpisywać wszystkim które mają chrapkę na Igusia! (oczywiście dostosowując do sytuacji). no!:)

No po prostu!! Lilly dostanie taką dietkę że się nie doturla do warszawy! Ha!

reklama
Osz w buty mi poszło!
No taaak zaświeciła pierścionkiem i po jaPkach :-D
Gubię sie juz w tych koligacjach BBoomowych:-D

Ostatnia edycja:
Do góry