reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Natkusia, do porodu to raczej masz nie być zwarta :p:p

U mnie w szpitalu dawali wszystko od becika po pampersy, a czapeczek nie zakładali :)

Lily, bo zdjęcia profesjonalnym sprzętem robione, może dlatego, nie idiot kamerką. Mąż się lubuje i zresztą śmieję się, ze jak mu ten sprzęcior zepsuję to rozwód jak w banku ;) O rany, jaka fajna :) taka radosna :)

Miq, czuję się głupsza niż byłam, po Twoim pytaniu

Sleep, ja zrobiłam z altacetu za trzecim szczepieniem i różnicy nie widzę czy zrobiłam czy nie, więc chyba sobie daruję :p

reklama
dzięki dziewczyny za rady! To ja niczym nie będę okładać póki co bo mi go szkoda budzić. i tak się krzywi co chwilę i bąki puszcza.. biedaczek..:(

skończyłam ćwiczyć! wyzło mi 1,5h:cool2: z czego na orbim tylko 5 minut bo jest za głośny i mały zaczął stękać:/ ale razem z mel zrobiłam rozgrzewkę, ramiona, plecy i klatke, nogi i brzuch plus 6 weidera dzień 7:D jaaaaka jestem z siebie dumna! Aż się musiałam pochwalić tu na wątku, bo na szczypiorkach za mało dziewczyn mogłoby mnie chwalić:cool2:;-)

ps. kocham tą minkę -:cool2: - chyba na podstawie mojej mimiki ją robili;)

slyp: ty to jestes agentka :-D
a no nie dziwie ci sie że cie duma rozpiera, pogratulować siły , wytrwałości i naprawdę jestem pełna podziwu dla ciebie - jesteś moim wzorem do naśladowania ;-)

Fifciu najwazniejsze że juz po wszystkim;) Myśłę że każda powinna przemyśleć kilka razy co chce komuś zarzucić i najlepiej rozwiązywać sprawy między sobą. Wtedy nie będzie takich sytuacji .

Udanego połowu!

Powiem jeszcze tylko że w sumie plusem jak dla mnie tej całej sytuacji jest wypowiedzenie sie staraczek co czują. Faktycznie prym tutaj wiedziemy my mamusie . Postaram się dziewczyny nie pisać za wiele o pieluchach kupkach itd:) Czasem nie wiem co napisać (jak juz któraś wspomniała ,kolejny raz że mi przykro) gdy pojawia się ta wredna@ i zwyczajnie milczę ale to nie oznacza ignorancji . Jestem całym sercem z Wami staraczkami i każdej życzę dzidziusia!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Co do spotkania to mi się naprawde PARDZO podobał pomysł stolicy:-D:-D:-D DObry dojazd itd ;) Fajnie by było Was spotkać na żywo:)

Doniu masz piękna córeczkę:) Egzotyczna ślicznotka:-)
Co do złobka to nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić:zawstydzona/y:. Znajoma była juz na spotkaniu dla rodziców i pytali czy malec sam zasypia w łóżeczku czy przy cycusiu. Ma dwa m-ce by nauczyć go zasypiania w łóżeczku. Kurcze a ja nie umiem się zmobilizować by małego kłaśc na noc do łóżeczka. Wiem że już czas na to najwyższy ale...:zawstydzona/y:

Ma-g powodzenia na egzaminie! :)

Fasolciu najważniejsze że z niunią wszystko ok:)Ładnie dogania rówieśników! Też mieliśmy małe skrzywienie i udało sie je skorygować ćwiczeniami. Zdrówka życzymy:-)

Sil ale słodka i sliczna śmieszka:D Ale nam wszystkim udały się te dzieciaczki:-D:-D
Prosze i mnie wciągnąc na mape ;)

Natkusia to juz jesteś na mecie:) Mam nadzieję że torba spakowana bo dzidziolek może się już pchac na świat:)
Fajnie macie z tym że nic dla malca nie musisz mieć. Naszykuj sobie jednak co ewentualnie by CI się przydało bo wiadomo że szpitalne to szpitalne. Łapki czapeki ,smoka tez możesz zabrac bo u nas kazała próbowac czy maluszek weźmie. Mi jeszcze laktator dowoził P bo po cc nie miałam za wiele mleka i pobudzałam ciagakjąc biedne bidonki ;-)

Sleep straszne to płakanie,współczuj e maluszkowi i Tobie :/ Ja płacze razem z małym. Dzisiaj też się szczepiliśmy ale doustnie na rota:)
Laska Ty z tym ćwiczeniem nie przesadzaj ! ;) Poczeka na mnie hehehe:-D Gratuluję samozaparcia :tak:

Miq radzę sie jednak wybrać do tego sadysty dentysty bo mogą CI ząbki polecieć. Później nie będziesz miała i czasu i głowy na takie wizyty więc sio!

Lilly widac co niunia lubi najbardziej:D Super usmieszek:) Chyba ogólnie jest wesoła jak widać.
Jaka juz duża jestem! Przy takim porównaniu fajnie widać jak sie dzieciaczek zmienił:)

Mam nadzieję ze nikogo nie pominęłam jak tak to przepraszam! Obiecuję poprawę ;-)
Jak juz wspomniałam tez byliśmy na szczepieniu ale bez kłucia tym arzem i niuniek cały w skowronkach. Gadał sobie i śmiał sie do lekarza. Pani pielęgniarka stwierdziła że ma idealne proporcje i skwitowała ale z Ciebie model...nie musze chyba pisac że staliśmy z Przemem dumni i bladzi :-D:-D:-D:-D Teraz odsypia a ja mam chwile na ploteczki:) AAA no wymiary nam sie zmieniły na 71 dł i 7600 waga:) Taaaki kawał cłowieka:-)
Chciałam iśc na spacer ale u nas aniołki sikają więc doopa;)

Tak się zastanawiam nad obiadem i chyba dzisiaj szefowa kuchni zapoda spagetti:) Cos mnie naszło na pomidorro.

Ale sie rozpisałam!

Ostatnia edycja:
IWASEK ale Cię poniosło z tym postem :-) :-p a coś się dawno nie chwaliłaś zdjęciami Igorka :wink: proszę mi się tutaj szybko poprawić w tej kwestii! ;-)
Piękne wymiary ma Twoje dziecię :) w ogóle taki z niego przystojniak :tak: ja chcę zdjęcia! :rofl2: A ten Twój pomysł na obiad nie taki głupi :p chyba zgapię bo sama nie wiem co mam u siebie zrobić :-p

Sleepy
gratuluję wytrwałości!!:tak: dumnam:tak: a w ogóle o co chodzi z tym wątkiem szczypiorkowym?:-p bo mi też by się przydało zrzucić jakieś 100 kilo:-p

A mi się taaaaaak dzisiaj nic nie chce że szok... jakiś leń zamieszkał w moim tyłku i się wyprowadzić nie chce:eek: a tu armagedon mam jakiś w domu no i padać przestało, więc spacerek czeka...:sorry2:

DSC01174.jpgDSC01168.jpgDSC01137.jpgLilly bardzo dziekujemy:) Juz sie poprawiam :-):) I mała pogawętka z pluszowym:)
http://www.youtube.com/watch?v=awSZ91mBnus
Powiem CI że też mam strasznego niechcieja a mieszkanie straszy:zawstydzona/y: Czeka mnie kurzobranie bleeeeh. Tak patrzę błagalnie przez okno i czekam na choc odrobine poprawy pogody i tez mykam z niuniem na spacerek:)
hehehe wiedźma ple ple ze mnie:D:D:D SŁONKO WYLAZŁO!

Ostatnia edycja:
IWASEK powiem Ci, że dobra jesteś z tym czarowaniem bo i u mnie wyszło :-p
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia!! :-) I przyjemnego spacerku życzę :tak::happy2:

IWASEK o jaaaaaaa:-) ale to będzie ciacho jak dorośnie!!:tak: nic to, najwyżej się przeprowadzimy do Warszawy coby Julia miała większe szanse :-p:tak:;-)
A na filmiku śliczne misie tulisie:happy2:

reklama
:-D:-D:-D oby miał takie podejście do kobiet jak tatuś:) Bardzo dziękujemy:D Pasowaliby do siebie:) Julcia tez śliczna i ma ciemna oprawę oczek:) Modelowa para:-)

Dziewczyny chwalcie jakie macie plany na urlop?:-)

Ostatnia edycja:
Do góry