reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

nat: bierz smoka.. nigdy nie wiadomo. ja nie chciałam uczyć smoka i wszyscy wiemy jak to się skończyło.
moje dziecko już się wyspało. nie zdążyłam nawet kurzy zetrzeć do końca o orbim nie wspominając...

miq: zapewne różnica jest zsadnicza:cool2: podzieliłam się z Tobą całą swoją wiedzą w temacie, mam nadzieję że pomogłam...;)

reklama
Mig, wygooglowałam, i wygląda na to, że to to samo, tyle że wapno z nabiału nie jest tak dobrze przyswajalne więc czasem trzeba się posiłkować sztucznym... ale głowy sobie co do mojej teorii uciąć nie dam, bo to tylko internet ;-)

Sleepy hehe :p dobre ;-) co racja to racja:-)

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa o Julci :)
Ja idę się szykować na ten spacerek, bo jak się rozpadaj jak wczoraj to znowu w domu utkniemy...

Ostatnia edycja:
Heh a to zagadka dnia,ale kupie sobie to do picia na pewno nie zaszkodzi,aż wstyd sie przyznać,że jestem dietetyczką a na studia poszłam i tak w innym kierunki,powiem Wam tylko,że wapń z mleka jest prawie nie.przysfajalnu i ta akcja pij mleko... to ściema,lepiej przysfajalny jest w kefirach,jogurtach,serach żółtych bo w białych wbrew pozorom jest mało

moja śpi jeszcze a ja zaraz idę się spróbwać ubrać uczesać co by się ludziom pokazać na mieście i porzucam moją kobietkę na kilka godzin

miq jak ty dietetyczka to ja się pytam grzecznie po kiego ja jadę dziś? :-p

miq!!! wiedziałam że któraś była po awfie i któraś była dietetyczką!! Nosz ty.. tak się ukrywać!!

A teraz będziesz mieć przekichane ze mną;P

lilly: bb cofnął mnie o parę stron forum do tyłu i doczytałam że ty do mnie.. mój znów zasnął! Jeee.. mam ndzieję że będzie dziś jak u ciebie;) A robiłyście dziwczyny okład z sody na kłucie? Mi kazała położna ale nie chce go budzić póki śpi.. Ważne to?

Moja wiedza jest praktycznie "0" to było tylko technikum,4 lata ogolnie jak to w technikum a tylko rok pobieżnie przelecieliśmu po dietach,nigdy nie odważyłaby się komuś doradzać wbrew pozorom żywienie to poważna sprawa i można sobie biedy narobić

Sleep ja żadnych okładów nie robiłam, nawet nie miałam pojęcia, że tak można:szok: ale też nic nie podawałam po szczepieniach, ani przeciwbólowego/przeciwgorączkowego ani żadnych maści... Nie było takiej potrzeby bo Julia po prostu dużo więcej spała :)

No i wzięło się i leje :/ i znowu dzień w domu :crazy: mam nadzieję, że do popołudnia przejdzie...

A u nas leci bajka Barney i przyjaciele :) i dziecka nie ma :-p ogólnie dla Julii to najlepsze lekarstwo na najgorsze ząbkowanie :) jeszcze Hoobsy zdają egzamin :tak:

Ostatnia edycja:
no jakoś Adulka po mału zasypia, choć idzie jej cięzko, męczy sie bo pogoda okropna, chyba będzie lałao i nici z moich planów, aż nie ma czym oddychać tak duszno .
Nastawiłam sobie obiadek, tzn. wrzuciłam do parowaru i sie niech robi :-) jednak to jest szybkie gotowanie

slyp: mi po szczepieniu mówili żeby jakąs maścią smarować ale jak zrobi się obrzęk, a że była zbyt wystraszona to nie pamiętam coto za maść, na szczęście Ada dobrze zniosła szczepienie i nawet długo nie płakala .

wstawiam fotki do albumu jak ktos chce zobaczyc to zapraszam - którą fotke do zaproszenia wybrać ??

Ostatnia edycja:
reklama
sleep ja po szczepieniu smarowałam tym http://www.doz.pl/apteka/p55685-Altacet_Junior_zel_50_g a później czopki eferalgan i nurofen syrop na zmianę bo mała zawsze szczepienie odchorowywała gorączką
laski dzieciaczki śliczne, wszystkie po kolei!!
nat. jak czop odszedł to już odwrotu nie ma ;-) mi jak odszedł wieczorem to w nocy pojechałam rodzić ;D

Ostatnia edycja:
Do góry