reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

nat: bierz smoka.. nigdy nie wiadomo. ja nie chciałam uczyć smoka i wszyscy wiemy jak to się skończyło.
moje dziecko już się wyspało. nie zdążyłam nawet kurzy zetrzeć do końca o orbim nie wspominając...

miq: zapewne różnica jest zsadnicza:cool2: podzieliłam się z Tobą całą swoją wiedzą w temacie, mam nadzieję że pomogłam...;)

reklama
Mig, wygooglowałam, i wygląda na to, że to to samo, tyle że wapno z nabiału nie jest tak dobrze przyswajalne więc czasem trzeba się posiłkować sztucznym... ale głowy sobie co do mojej teorii uciąć nie dam, bo to tylko internet ;-)

Sleepy hehe :p dobre ;-) co racja to racja:-)

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa o Julci :)
Ja idę się szykować na ten spacerek, bo jak się rozpadaj jak wczoraj to znowu w domu utkniemy...

Ostatnia edycja:
Heh a to zagadka dnia,ale kupie sobie to do picia na pewno nie zaszkodzi,aż wstyd sie przyznać,że jestem dietetyczką a na studia poszłam i tak w innym kierunki,powiem Wam tylko,że wapń z mleka jest prawie nie.przysfajalnu i ta akcja pij mleko... to ściema,lepiej przysfajalny jest w kefirach,jogurtach,serach żółtych bo w białych wbrew pozorom jest mało

moja śpi jeszcze a ja zaraz idę się spróbwać ubrać uczesać co by się ludziom pokazać na mieście i porzucam moją kobietkę na kilka godzin

miq jak ty dietetyczka to ja się pytam grzecznie po kiego ja jadę dziś? :-p

miq!!! wiedziałam że któraś była po awfie i któraś była dietetyczką!! Nosz ty.. tak się ukrywać!!

A teraz będziesz mieć przekichane ze mną;P

lilly: bb cofnął mnie o parę stron forum do tyłu i doczytałam że ty do mnie.. mój znów zasnął! Jeee.. mam ndzieję że będzie dziś jak u ciebie;) A robiłyście dziwczyny okład z sody na kłucie? Mi kazała położna ale nie chce go budzić póki śpi.. Ważne to?

Moja wiedza jest praktycznie "0" to było tylko technikum,4 lata ogolnie jak to w technikum a tylko rok pobieżnie przelecieliśmu po dietach,nigdy nie odważyłaby się komuś doradzać wbrew pozorom żywienie to poważna sprawa i można sobie biedy narobić

Sleep ja żadnych okładów nie robiłam, nawet nie miałam pojęcia, że tak można:szok: ale też nic nie podawałam po szczepieniach, ani przeciwbólowego/przeciwgorączkowego ani żadnych maści... Nie było takiej potrzeby bo Julia po prostu dużo więcej spała :)

No i wzięło się i leje :/ i znowu dzień w domu :crazy: mam nadzieję, że do popołudnia przejdzie...

A u nas leci bajka Barney i przyjaciele :) i dziecka nie ma :-p ogólnie dla Julii to najlepsze lekarstwo na najgorsze ząbkowanie :) jeszcze Hoobsy zdają egzamin :tak:

Ostatnia edycja:
no jakoś Adulka po mału zasypia, choć idzie jej cięzko, męczy sie bo pogoda okropna, chyba będzie lałao i nici z moich planów, aż nie ma czym oddychać tak duszno .
Nastawiłam sobie obiadek, tzn. wrzuciłam do parowaru i sie niech robi :-) jednak to jest szybkie gotowanie

slyp: mi po szczepieniu mówili żeby jakąs maścią smarować ale jak zrobi się obrzęk, a że była zbyt wystraszona to nie pamiętam coto za maść, na szczęście Ada dobrze zniosła szczepienie i nawet długo nie płakala .

wstawiam fotki do albumu jak ktos chce zobaczyc to zapraszam - którą fotke do zaproszenia wybrać ??

Ostatnia edycja:
reklama
sleep ja po szczepieniu smarowałam tym http://www.doz.pl/apteka/p55685-Altacet_Junior_zel_50_g a później czopki eferalgan i nurofen syrop na zmianę bo mała zawsze szczepienie odchorowywała gorączką
laski dzieciaczki śliczne, wszystkie po kolei!!
nat. jak czop odszedł to już odwrotu nie ma ;-) mi jak odszedł wieczorem to w nocy pojechałam rodzić ;D

Ostatnia edycja:
Do góry