reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

natka jak masz gdzie to pewnie że weź a nuż ci się przyda, ja wolałam jak Małgonia jak już zaczęła się ubierać :-D to żeby w swoim była a nie szpitalnym. To ciocia bardzo prosi żeby Michaś poczekał ze dwa dni jeszcze :-D

Dobrze, spróbuje z nim ponegocjować ;-)
Wezmę i to wszystko przygotuję najwyżej mężulek mi dowiezie i gitara :tak:

reklama
lamia to ja też po 2,20 płaciłam a tydzień wcześniej były po 1,90 :]

nie no umrę zaraz :dry: szczyt wszystkiego, teściowa gotuje jakiś bigos czy co a ja nie mogę wrrrrrrrrrrr :baffled: nosz rozpłaczę się zaraz z żalu normalnie

ciekawe jak tam magdalena pewnie już po egzaminie i zaraz nam tu wpadnie i powie że 5 dostała :-)

Hejo wpadłam tylko poczytać co piszecie ciekawego i uciekam!! Bo egzamin mam na 18.30 dopiero więc idę jeszcze kuć tylko dziecie mi zbytnio nie pozwala :-p 5 raczej nie dostanę ale cieszę się, że we mnie wierzysz :-D :*:*

lamia weszłaś tutaj? Straznik.Dieta.pl | Strażnik wagi - suwaczek wagi zrobiłaś sobie pin swój? wypełnij te pola sobie i powinno być oki koniecznie trzeba wpisać wagę wcześniejszą a nie wpisałaś odwrotnie jak ci mówi że nie może być mniejsza od obecnej? ja wpisałam tą z dnia przed porodem sobie

natka o widzisz spakuj to ci w razie czego dowiezie :-)

magdalena to ja myslałam że ty już po bedziesz to w takim razie czekam na informację że 5 dostałaś ;)

Hej dziewczyny :)
Ja już po obrządkach porannych i Julia znowu śpi :)

Sil ŚLICZNA ta Twoja dziewuszka :) i w ogóle jakie ładne te zdjęcia :)
i ja też z chęcią zobaczę tą mapkę jak powstanie :)

Natkusia
no no no :-) to Cię ostro mąż wczoraj wziął w obroty ;-)a z objawów które piszesz, to już może być na prawdę w każdej chwili :szok::tak: jesteś gotowa na taką ewentualność, że to może być dziś?:-)

Neciuszka
śliczne nowe zdjęcia Małgoni w galerii :) i jaki psiunio słodziasty :)

Fifka współczuję pogody :baffled: u nas dzisiaj znowu to samo, szaro, buro i ponuro, al chociaż nie pada, to może dzisiaj nam się uda ruszyć na jakiś spacer:)

lamiav
czekamy na nowe zdjęcia:tak:

Sleep
ooo a Wy już po pierwszym szczepieniu :) to podaj nam te parametry swojego przystojniaka :)
Ja pamiętam, że u nas po 1szym szczepieniu Julia przespała niemal cały dzień i potem całą noc, budziła się praktycznie tylko na jedzenie:tak:

To i ja się pochwalę jak moja "mała" gwiazda urosła:-)

Zobacz załącznik 476641Zobacz załącznik 476642Zobacz załącznik 476643Zobacz załącznik 476644
Pierwsze zdjęcie jest jak miała ok 2 mies, a reszta to teraz :-)

Ja mam zęby po mamie,niestety ona szybko musiała nosić protezkę:-( korony mam do niczego,kruche i w ogóle a korzenie silne jak dąb,u mnie wyrwanie to nie taka prosta sprawa...
A co do zakupków to dzisiaj chcemy podjąć decyzję jaki wózek a za tydz będzie wypłatka:-D no i męzusiowi butki musimy kupić bo mu podeszfa w "nowych" pękła a to niebezpieczne jak jeździ autem

Zadam takie głupie pytanie jaka jest różnica między wapnem do picia a wapniem w nabiale?:sorry2:

Ah ja to mam pecha,na poczatku roku zamawiałam sobie dzbanecznika i czekałam na przesyłkę z powodu niskich temperatur,zamówiłam kolejnego w poniedziałek i będę czekała z powodu wysokich temp ah a zamówiłam 2 bo jeden to prezent dla mojego brata

Mag i ja również mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&! Nigdy nie mów nigdy.. wrócisz z piękną 5 ;-)

Lilly śliczna jest Twoja Julcia :-) pocieszny ma ten uśmiech a rośnie jak na drożdżach :tak: Jaaasne.. zwarta i gotowa czekam ;-) hihi.. a tak poważnie chyba człowiek tak w 100% nie potrafi się do tego przygotować.. w każdym bądź razie nie umiem się doczekać tej chwili kiedy zobaczę i przytulę Michasia :-)

Miq mózg mi się gotuję więc nie pomogę Ci z tym wapnem :-p

Bo mam wrażenie,że to nie to samo,wiem,że wpano piliśmy jako dzieci jak nam uczulenie wyszło albo coś użarło a wapń jest w nabiale,serach żółtych na mocne kości... zgłupiałam

lily: super Julcia wylada, a jakie ma długie nogi , urosła że chochochcho;-)

miq:
ja tez nie wiem jaka jest różnic,moze to tak jak z witaminami, jak zjesz w owocach to masz naturalne a jak w tabl. to syntetyczne - nie wiem właściwie

reklama
Miq No bo chyba w takim nabiale jest za mało wapna jako dziennej porcji więc trzeba ratować się wapnem aptecznym.. W ciąży tym bardziej trzeba pić wapno bo dziecko z Ciebie zdziera na budowę kości itd .. No i mój dentysta powiedział, żeby pić to wtedy takich tragedii po ciąży z zębami nie ma.

Do góry