reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

natka jak masz gdzie to pewnie że weź a nuż ci się przyda, ja wolałam jak Małgonia jak już zaczęła się ubierać :-D to żeby w swoim była a nie szpitalnym. To ciocia bardzo prosi żeby Michaś poczekał ze dwa dni jeszcze :-D

Dobrze, spróbuje z nim ponegocjować ;-)
Wezmę i to wszystko przygotuję najwyżej mężulek mi dowiezie i gitara :tak:

reklama
lamia to ja też po 2,20 płaciłam a tydzień wcześniej były po 1,90 :]

nie no umrę zaraz :dry: szczyt wszystkiego, teściowa gotuje jakiś bigos czy co a ja nie mogę wrrrrrrrrrrr :baffled: nosz rozpłaczę się zaraz z żalu normalnie

ciekawe jak tam magdalena pewnie już po egzaminie i zaraz nam tu wpadnie i powie że 5 dostała :-)

Hejo wpadłam tylko poczytać co piszecie ciekawego i uciekam!! Bo egzamin mam na 18.30 dopiero więc idę jeszcze kuć tylko dziecie mi zbytnio nie pozwala :-p 5 raczej nie dostanę ale cieszę się, że we mnie wierzysz :-D :*:*

lamia weszłaś tutaj? Straznik.Dieta.pl | Strażnik wagi - suwaczek wagi zrobiłaś sobie pin swój? wypełnij te pola sobie i powinno być oki koniecznie trzeba wpisać wagę wcześniejszą a nie wpisałaś odwrotnie jak ci mówi że nie może być mniejsza od obecnej? ja wpisałam tą z dnia przed porodem sobie

natka o widzisz spakuj to ci w razie czego dowiezie :-)

magdalena to ja myslałam że ty już po bedziesz to w takim razie czekam na informację że 5 dostałaś ;)

Hej dziewczyny :)
Ja już po obrządkach porannych i Julia znowu śpi :)

Sil ŚLICZNA ta Twoja dziewuszka :) i w ogóle jakie ładne te zdjęcia :)
i ja też z chęcią zobaczę tą mapkę jak powstanie :)

Natkusia
no no no :-) to Cię ostro mąż wczoraj wziął w obroty ;-)a z objawów które piszesz, to już może być na prawdę w każdej chwili :szok::tak: jesteś gotowa na taką ewentualność, że to może być dziś?:-)

Neciuszka
śliczne nowe zdjęcia Małgoni w galerii :) i jaki psiunio słodziasty :)

Fifka współczuję pogody :baffled: u nas dzisiaj znowu to samo, szaro, buro i ponuro, al chociaż nie pada, to może dzisiaj nam się uda ruszyć na jakiś spacer:)

lamiav
czekamy na nowe zdjęcia:tak:

Sleep
ooo a Wy już po pierwszym szczepieniu :) to podaj nam te parametry swojego przystojniaka :)
Ja pamiętam, że u nas po 1szym szczepieniu Julia przespała niemal cały dzień i potem całą noc, budziła się praktycznie tylko na jedzenie:tak:

To i ja się pochwalę jak moja "mała" gwiazda urosła:-)

Zobacz załącznik 476641Zobacz załącznik 476642Zobacz załącznik 476643Zobacz załącznik 476644
Pierwsze zdjęcie jest jak miała ok 2 mies, a reszta to teraz :-)

Ja mam zęby po mamie,niestety ona szybko musiała nosić protezkę:-( korony mam do niczego,kruche i w ogóle a korzenie silne jak dąb,u mnie wyrwanie to nie taka prosta sprawa...
A co do zakupków to dzisiaj chcemy podjąć decyzję jaki wózek a za tydz będzie wypłatka:-D no i męzusiowi butki musimy kupić bo mu podeszfa w "nowych" pękła a to niebezpieczne jak jeździ autem

Zadam takie głupie pytanie jaka jest różnica między wapnem do picia a wapniem w nabiale?:sorry2:

Ah ja to mam pecha,na poczatku roku zamawiałam sobie dzbanecznika i czekałam na przesyłkę z powodu niskich temperatur,zamówiłam kolejnego w poniedziałek i będę czekała z powodu wysokich temp ah a zamówiłam 2 bo jeden to prezent dla mojego brata

Mag i ja również mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&! Nigdy nie mów nigdy.. wrócisz z piękną 5 ;-)

Lilly śliczna jest Twoja Julcia :-) pocieszny ma ten uśmiech a rośnie jak na drożdżach :tak: Jaaasne.. zwarta i gotowa czekam ;-) hihi.. a tak poważnie chyba człowiek tak w 100% nie potrafi się do tego przygotować.. w każdym bądź razie nie umiem się doczekać tej chwili kiedy zobaczę i przytulę Michasia :-)

Miq mózg mi się gotuję więc nie pomogę Ci z tym wapnem :-p

Bo mam wrażenie,że to nie to samo,wiem,że wpano piliśmy jako dzieci jak nam uczulenie wyszło albo coś użarło a wapń jest w nabiale,serach żółtych na mocne kości... zgłupiałam

lily: super Julcia wylada, a jakie ma długie nogi , urosła że chochochcho;-)

miq:
ja tez nie wiem jaka jest różnic,moze to tak jak z witaminami, jak zjesz w owocach to masz naturalne a jak w tabl. to syntetyczne - nie wiem właściwie

reklama
Miq No bo chyba w takim nabiale jest za mało wapna jako dziennej porcji więc trzeba ratować się wapnem aptecznym.. W ciąży tym bardziej trzeba pić wapno bo dziecko z Ciebie zdziera na budowę kości itd .. No i mój dentysta powiedział, żeby pić to wtedy takich tragedii po ciąży z zębami nie ma.

Do góry