reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

płakał po wkłuciu ale chwilkę i się uspokoił. Za to przy ubieraniu przypomniał sobie chyba że za mało dał o sobie znać:) potem dostał smoka i poszedł spać..:)

no weź już wypuszczaj michałka niech rozprostuje kości, bo u ciebie w tym mikro brzuszku to ciaaasnoo...;)

reklama
natkusia:az mnie ciaru przszły, kurde mam stresa w związku z tobą :-) oj może być że i dizisja i za pare dni urodzisz, ja własnie jak mi czop odchodził to poleciałam na IP:-)ale to była dzien przed terminem porodu i przeleżałam cała noc, wiec siedź w dociu i cierpliwie czekaj ;-), a to że ręce puchną to mnie wiem a mocno ci spuchły czy tylko tak trochę ?

slyp:
o jak ci fajnue że masz sprzęt do ćwiczeń, jak bym posiadąła to bym też lepiej ćwiczyła hihih :-p ale mam wymówki . A zostane u siebie bo wolę słońce ;-)

Witajta
Dzisiaj zapowiada się ciekawy dzień,mamy w końch jechać wózki oglądać:-)
Boże,moje pranie wyprało się 3 raz,pierwszy w pralce,już było suche teściowej nie przyszło do głowy,żeby zjdąć,wczoraj caly dzień lało,nie było sensu ściągać i dzisiaj znowu zmoczyło,ale wyskoczyłam odwirowałam i się suszy na balkonie
Co do moich ząbków to niestety natura mnie skrzywdziła,mam strasznie słabe zęby i jeden do wyrwania i tak to odciągałam... mniej boje się porodu niż dentysty

hehe ja tam jestem nadzwyczaj spokojna ;-) i nie umiem się doczekać, choć pewnie jak będzie mi dupskiem szarpać to będę chciała jeszcze pochodzić z brzuszkiem :-D
A dłonie mi na to ciepło puchną, lekarz mówił że to normalne.. ale momentami wyglądają jak u Shreka :szok: no ale cóż trzeba przeżyć, jeszcze troszkę :-)
..
Sleep no to można uznać, że Filip jest dzielny :-) :*

Miq a byłaś u dentysty? W ciąży mogą paść zęby więc idź sobie zrobić przegląd.. i pij dużo wapna :* ja miałam iść w kwietniu na kontrolę ale przez to leżenie nie chciałam ryzykować a po porodzie od razu polecę..

Ostatnia edycja:
natka ja cię proszę poczekaj ze dwa dni jeszcze :-p no i teraz nie dość że mało śpię to będę spać jeszcze mnie i czekać czy urodziłaś :-p

lamia
to ile teraz za zaproszenie?

miq no to rajd sklepowy będzie :-)

sleep ty mi tu z godziną orbitreka nie wyjeżdżaj ja cię bardzo proszę bo znów tortillę zrobię i ci zdjęcie wyślę :-p

pozmywane teraz tylko zostało mi do 13 kilo tapety na siebie nałożyć choć może i to nie bardzo bo wtedy będę cięższa ;-)

u mnie pochmurno ale jakieś słońce się przedziera przez chmury

neciuszka" teraz zaproszenia po 2,20 i nmapisane ze promocja :-) ale nic i tak zamówimy będzie ładna pamiątka,

natkusia: spakuj sobie wode do picie i pomadkę do ust, mnie mąz poił i smarował bo strasznie mi sucho w gardle było i usta miałam wysuszone, a teraz te upały to ci sie przyda

miq: po pordzie zmienisz zdanie co do dentysty :-D i z pocałowaniem w reke polecisz na borowanie , a tak serio to zmuś sie i idź bo szkoda zębów w końcu mamy je na całe życie no chyba żeś kasiasta to porcelane sobie wstawisz :-p. Ja marze o aparacie bo mam krzywe ale ciagle kasy brak :zawstydzona/y:

lamia to ja też po 2,20 płaciłam a tydzień wcześniej były po 1,90 :]

nie no umrę zaraz :dry: szczyt wszystkiego, teściowa gotuje jakiś bigos czy co a ja nie mogę wrrrrrrrrrrr :baffled: nosz rozpłaczę się zaraz z żalu normalnie

ciekawe jak tam magdalena pewnie już po egzaminie i zaraz nam tu wpadnie i powie że 5 dostała :-)

Ostatnia edycja:
Netka zobaczymy co da się zrobić, pogadam z Młodym :-) ale czuję się dobrze i na razie spokój ze skurczami więc nie zapowiada się ;-) jak ja bym chciała trochę deszczu eh..

Lamiav wodę na pewno bo piję ją litrami :-) tylko mam problem bo piję lekko gazowaną bo mdło mi jest po niegazowanej :sorry2: i nie wiem jak sobie z tym poradzę.. pomadka! właśnie, muszę spakować :tak:

Dziewczyny do szpitala dla dziecka mam wziąć tylko pampersy i chusteczki do pupci bo tak to wszystko szpital zapewnia .. i zastanawiam się czy wziąć chociaż po jednej czapeczce, łapki, skarpetki czy pieluchy tetrowe tak na wypadek bo dziecko będzie ciągle przy mnie.. No i zastanawiam się czy smoka też nie przygotować na wypadek.. Co myślicie? :-)

natka jak masz gdzie to pewnie że weź a nuż ci się przyda, ja wolałam jak Małgonia jak już zaczęła się ubierać :-D to żeby w swoim była a nie szpitalnym. To ciocia bardzo prosi żeby Michaś poczekał ze dwa dni jeszcze :-D

reklama
neciuszka jak zrobiła,s ten suwaczek strażnik wagi? bo jak ja wpisuję wage jaką miałam na początku to mi pisz eze waga obecna nie moze byc mniejsza od wagi początkowej, to co nie moge wpisać ile ważyłam wczesniej ?

natkusia: u mnie w szpitalu nic nie dawali, to miałam ciuszki, pieluchy, kosmetyki, -czapeczka sie przydała po kąpieli, niedrapki mi sie nie przydały, pieluchy tertowe są dobre bo jak dzieku sie uleje czy cos to wytrzesz, no i mi było potrzeba duzo wkladów poporodowych, majtki jednorazowe,

Ostatnia edycja:
Do góry