reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

bryyyy :)

ktoś się dopominał fotek maluszków proszę bardzo w galerii są :-)

zrobiłam wczoraj więcej niż myślałam to teraz jak Małgosia zasnęła mam chwilkę zanim się szykować będę musiała i ogarnąć włości

a tutaj macie mojego zmęczonego pieska ;)

Zobacz załącznik 476605

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie co.. wkurza mnie to już :wściekła/y:
Dołączyłam do tego forum bo była tu cudowna, zgrana i przede wszystkim RODZINNA atmosfera!
a tu taka lipca.. co się z Wami/Nami dzieje? Zaczynają robić się grupki.. no bez sensu! :crazy:
Gdzie są te wszystkie moje zgrane dziewczyny? :-(

Co do staraczek to je najbardziej rozumiem.. nie dziwię się, że rzadko wchodzą bo jak bym była na etapie starań to też nie chciałabym czytać o kolejnych pozytywnych testach, rosnących ciążowych brzuszkach czy kupkach dziecięcych i karmieniu piersią.. Tęsknie za Wami ale Was rozumiem! Tak na prawdę jak któraś z Was piszę o kolejnym negatywnym teście to wole się nie odzywać bo po co pisać jeden i ten sam tekst "przykro mi", "będzie kolejny cykl" czy "trzymam kciuki" ..

To jest bezsensu wszystko..
Mam ochotę wziąć swoje zabawki i zrobić sobię przerwę ale jestem od Was uzależniona..

Niech ten mój zechcę wyjść.. będzie szpital, dziecko i nie będę przez kilka dni patrzyła jak się kłócicie..
podpisuje sie pod tym baby przestancie sie klucic bo niemiło sie robi

Jeszcze jedno miałam:

Milia, wpadaj i pisz tylko o sobie ,a co, jak ktoś ma wąty to zapraszam, wezmę na klatę :p
A &&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte. No.

Zobacz załącznik 476611Zobacz załącznik 476612

śliczna

a mnie do pecherza popadła jakas infekcja pochwy chyba zaaplikowalam sobie globulka vagisilu czy jakos tak czy vaginal nie pamietam ale nie wiem jak to na staranka wpływa

sil piękna ta twoja śmieszka :-)

głupi to ma szczęście ;) szwagier mnie do miasta zabierze jak będzie do pracy jechał bo akurat pasuje :-D

kwiatuszku nie wiem jak wpływa w sumie ja zawsze miałam zakaz przy globulkach dopochwowych

muszę jeszcze pozmywać w kuchni i wsio :) ale chwila odpoczynku z herbatką teraz :-)

Kwiatuszku, ja zawsze miałam dyskomfort, jak miałam globulki, ale kiedyś po prostu się poprzytulaliśmy przed włożeniem. A jak działa na staranka, nie wiem. Na ulotce nic nie pisze?

Jadę dziś do koleżanki z pracy i muszę jakiś prezent dla jej Małej wymyślić. Ma rok i 8 msc... A jak zapytałam koleżankę to oczywiście pomocnie mi powiedziała, głupia jesteś, nic nie kupuj...

magdalena: powodzenia na egzaminie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&
A dzieki za podpowiedz o wodzie, już dzisiaj mała napoiłam i wypiła 50 ml:-), co prawda krzywiła się jakby cytryne zjadła ale po mału i poszło

fifka: ja tez cierpiałam z powodu przeniesienia Ady do łóżeczka :tak:, ale nad ranem i tak ją do siebie biorę, bo w nocy to śpi ładnie w łóżeczku i twardo ale nad ranem jest marudna, a jak mam ją przy sobie to uspokaja sie
Co do foteczek to ja dzisiaj cos pstryknę, a konradek ma nową sesje zdjeciową ?
Zapraszam w moe strony na łowienie ryb bo u nas pogoda taka że uf pot leci , mój mąz juz mi parę lat obiecuje ze odnowi kartę wędkarską i bedzie jeździł ale na szczęście jakoś ciągle mu sie nie udaje hihihi a ja sie ciesze bo nie chce zeby jeździł na ryby

sil
: jak aDominisia słodka, i jaka radosna , oj fajnie nasze dzieciaczki forumowe rosną, aż żal że tak szbyko :happy:

no ja troche pospałam, zaraz śniadanko i jak mała zasnie to może cos bym poćwiczyła, ale nie wiem czy dam radę bo u nas duchota.
I nadal nie wie mczy to mam @ czy nie, oj dziwnie sie mój organizm zachowuje

neciuszka: zdecydoawąłm sie na takie zaproszenia jak ty, skurczybyk podniósł już cenę ;-) chyba ma za duzo zamówien . Dzisiaj małej porobę foteczki

Lamiav ja codziennie wstaję z myślą: "to będzie ten dzień" :-D ja myślę, że z tą @ to normalnie i musi Ci się unormować :* jak tam Adrianka? Chyba nie dawałaś żadnego zdjęcia :>

Netka Fasola Sil Donia piękne macie te dzieciątka :* ah nie umiem się doczekać swojego ;-)

Netka z paczunią spokojnie.. :* na razie ten mój brzdąc nie ma chyba zamiaru wychodzić :sorry2:

Miq do dentysty!

Magdy ja mieszkam w Bieruniu (koło Tychów) .. do Zabrza mam hmm ok 35km więc na spotkanko kiedyś bym się pisała :-) :*

Fifka daj trochę deszczu!! U nas kolejny dzień skwaru :wściekła/y:

A mnie wczoraj mąż załatwił.. wziął mnie na godzinny spacer, przeszliśmy pół naszego miasteczka :szok: (przypominam, że 4 msce leżałam) i myślałam, że to będzie mój kOniec i umrę :-D a potem seksik i byłam totalnie wypruta.. :sorry2:

Noc miałam dosyć ciężką bo ciągle budziły mnie skurcze (ale nieregularne) .. i śmieszne to było bo spałam-skurcz-pobudka i znowu zasypiałam i znowu skurcz-pobudka i dalej sen :dry: więc nie działo się nic szczególnego..

I mam strasznie dłonie spuchnięte :-( booszzz ile to jeszcze potrwa.. najgorsze jest kłucie w palce glukometrem bo krew leci mi siurkiem :confused2:

A dzisiaj od rana ładnie wychodzi mi kawałkami czop śluzowy :-) i mam dosyć sporo śluzu hmm..

lam: zapraszam do nas, zimno, szaro i ponuro.. standard. O zamościu nic szczególnego. zdjęcie rynku jest i napis zapraszamy do zamościa czy jakoś tak. takie same o cyprze były kiedyś..

sil: ŁAŁ!! Jak ja dawno domi nie widziałam. szok jaka ona już duża!:) Śliczna dziewczynka:)

dalej się nie zagłębiam w nadrabianie bo właśnie niedawno wróciliśmy ze szczepienia, mały zasnął a ja chcę wskoczyć na godzinkę na orbitreka jak mi moje dziecię pozwoli.
potem wam napiszę parametry mego dziecka, bo nie pamiętam. jakoś u lekarza zawsze mnie taki stres łapie że nie przyswajam co ona do mnie mówi;P pamiętam że obw główki 40.. i chyba dł. 47 od główki do pupy. Ale żeby wagę..hmm...

nat! Ty nam jeszcze dziś urodzisz i będzie!:)

reklama
Sleep i jak tam po szczepieniu, Fifcio płakał? :* co do dzisiejszego porodu to wcale bym się nie obraziła ;-) dzisiaj mam zamiar dopakować do końca torbę, przygotować ciuszki dla Małego na wyjście no i jestem zwarta i gotowa :tak:

Do góry