Fasolka i jak? Pokazywała ci jakieś ćwiczenia na wzmocnienie mięśni?? Gratulację dla Łucji i mamy!
Magdalena mój wodą w butelce to się bawi
gryzie smoka,... nabiera jej w usta... wypuszcza kącikiem.... i sprawia mu to taką frajdę jak nie wiem
ale też fakt ze j go praktycznie w ogóle nie dopajam, bo on cycowy... Ostatnio tylko więcej soczków przecierowych pije bo daje je często zamiast obiadku...
Powodzenia na egzaminie!!! :*
Llily ja mam nadzieję podobnie posiedzieć w domu z młodym i jeśli dobrze pójdzie zmajstrować mu rodzeństwo w tym czasie! Szczytem moich marzeń jest odchować dzieci i wrócić nimi do pracy
- pracuję w przedszkolu! No ale zobaczymy... raczej na pewno będę z małym siedzieć jeszcze 2 lata, bo muszę szkołę skończyć przed powrotem do pracy.
Jak tam humorki dziewczyny?? :* Mamusie sie ociągają bo ostatnio mało jest zdjęć maluszków!! No! Do roboty! Ja chce nasze bejbiki pooglądać :-)
U nas dzisiaj chyba nici z ryb.... deszcz leje od rana...
Mąż co prawda łowi sobie... ale ja nie wiem czy się wybierać z moim małym... :-( Szkoda go troszkę...
No i muszę wam powiedzieć ze od 2 dni mały śpi sam w łóżeczku i nie mam ŻADNYCH problemów w odstawieniu go od siebie... a ileż ja się nasłuchałam ze on teraz beze mnie nie zaśnie...
Najgorsze jest tylko to że on się budzi w nocy na karmienie.. więc tak czy inaczej nad ranem lądujemy razem w łóżku na karmieniu. No i powiem wam ze te "odstawienie" od siebie boli mnie bardziej niż jego...
wieczorem jakoś dziko się czuję bez Konrada przy boku....