reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lilly no założyła wątek i rzadko bywa nono.. proszę o poprawę! ;-)

Ja jestem ze Śląska i podejrzewam, że wszędzie będę musiała n-set km dojechać więc pewnie zostanie Wawa jako, że to stolica naszego państwa hihi :-)

Tylko ze spotkaniem jesteście uzależnione ode mnie :-p nawet nie ważcie się spotykać beze mnie! No.

reklama
Uciekam na razie, bo mi się Młoda obudziła, muszę jej do końca pościel zmienić, choć nie wiem po co, i tak śpi pod lekkim kocem, a my w ogóle na kołdrze...

natkusia biję się w klatę za moje ociąganie się i postanawiam poprawę :tak: już będę grzeczna :rofl2:

a z tym spotkaniem to nikt nawet nie bierze pod uwagę spotkania bez Ciebie! gdzież byśmy śmiały!:happy:

Sil aż tak gorąco u Was? zazdroszczę! :) u nas pada od rana i tylko 17 stopni :eek: i nie wiem jak w związku z tym ze spacerkiem będzie dzisiaj :-(

no bez kitu.. myślały baby myślały i wymyśliły kraków.. was zostawić na chwile same.. strach normalnie!:)
a tak poważnie, to myślę że to się póki co nie uda.. gdzie ja tyle kilometrów z małym pod pachą.. nie wyobrażam sobie sama jechać..:/

lilly: ja nie mówię że było obrażanie. tylko żeby to było jedyną zasadą.. pisz częściej!

fifka, toż mówię że harem założę- nic straconego;)

sleppy super że piszczka dostałaś. Mamy takiego samego i to jest ulubiona zabawka małej. Trzyma ją jak młoteczek i robi śmieszne bam bam po głowie ;D

No jakby były mazury pod koniec lipca, to z mojej strony mogłoby się udać :) :-)

Sleepy masz rację... taka powinna być zasada, i tego się powinnyśmy trzymać... ale niestety czasem nie da się uniknąć takich sytuacji i trzeba być na coś takiego przygotowanym.... niestety, ale jesteśmy tutaj tak różnymi osobowościami, że nie da się tego uniknąć... ale oczywiście każda ze swojej strony, może dołożyć wszelkich starań aby tak nie było :tak:
Ja na prawdę uważam, że mimo tylu dziewczyn jest tutaj bardzo przyjaźnie, miło, sympatycznie i przytulnie :-)
Także zamierzam pisać częściej, a co sobie będę żałować :-p

reklama
Witam
miq a Ty jak się czujesz tak patrze że Ty już prawie w 26 tygodniu :O ale ten czas zapitala!! :O
a dziękuje całkiem dobrze, muszę przyznać, że naprawdę mnie ciąża oszczędza:tak:

fifka i co znowu temat tylko po łepkach poruszyli:wściekła/y:
sleep fajna paczuszka
natkusia jak tam torba przygotowana, kapcie w gotowości?
co do wykorzystywania to u nas jest to samo, jak trzeba gdzieś jechać, coś przewieźć to jego rodzina zaraz do niego, kupiliśmy auto z jasną tapicerką a wujek dzwoni, żeby mu rury przywieźć, nosz @$^&$%^$%#$
neciuszka śliczne zaproszenia ile Wam za szt wyszło?

ależ duuszno

Do góry