reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mig dobrze, że Cie tak ciąża oszczędza :D nic tylko się cieszyć i korzystać z tego stanu, bo pod koniec może już nie być tak kolorowo ;-) ale kto wie, może Ciebie to ominie:happy:
a i zauważyłam, że datę ślubu macie dzień przed nami :-) już niedługo rocznica! :-)

reklama
Byłam powiesić pranie.. oo matulu.. jak tam jest ciepło :confused2:

Miq no muszę dopakować parę rzeczy i przygotować dla Maluszka wyprawkę na wyjście.. Damy radę :-) Korzystaj póki możesz z dobrego samopoczucia ciążowego ;-)

Nasze forum jest najfajniejsze! :-)

A ja dzisiaj dostałam wiadomość że stelaż z wózka przyjdzie dzisiaj do sklepu a to oznacza, że do końca tego tyg albo na początku przyszłego będzie wóóóóóóóózio! :-)

u was gorąco a tu znowu zimno.. brrr Ja chcę słońca i chcę stroić Niunię w same sukienusie a nie dzisiaj jak byliśmy na wynikach to miala założony bodziak na krotki rekaw, bluzke i na to jeszcze polara bo tak zimno.. Gdzie tu lato?
A chcę wam zakomunikować że w poniedziałek mam obronę o godz 9 więc proszę o trzymanie kciuków!!

Ewika mogę oddać Ci tą pogodę :tak: u nas nie tyle co jest piękna pogoda co jest skwar i duszno bleee.. No to w takim razie w poniedziałek będę trzymać &&&&&&&&&&&&& :-) i powodzenia

matko jedyna zostawić was na chwilę :p czekam i czekam na pana z wędlinkami i mięskiem i go nadal nie ma wkońcu powróciłam na górę zjeść coś bo mi kiszki marsza wygrywać zaczęły

miałam coś powiedzieć na temat nowego wątku ale się ugryzłam hmm w klawiaturę i tak zostanie.

lilly miło cię widzieć koniecznie poprawić się musisz :-)

natka no to pojazd będzie :-) a mój sklerotyczny wykształciuch wariat jak nie zapomni na pocztę to paczuszka do ciebie pójdzie

miq ty chyba pytałaś :) 2,20 za zaproszenie + koperta

sil, sleep zazdrosna jestem a ja a ja :-p

a co do zlotu to w sumie do krakowa i do wawy mam podobną drogę :-D

ewika w takim razie moc &&&&&&&&&&&&&& i to tylko formalność :-D u mnie psuje się pogoda powoli teraz

Natkusia to super że już będzie wózio :-) ja pamiętam, że jarałam się wózkiem straaasznie, jak dziecko cieszyłam się gdy był już w domu i codziennie woziłam w nim po mieszkaniu misia :-p hehe:-p

Ewika to będziemy trzymać kciuki z całych sił!!! już Ci życzę POWODZENIA :) a u nas też tak zimno przeokrutnie :baffled: brrrr a Ty skąd jesteś?

Neciuszka dziękuję :) poprawiam się i to już!!! :tak: a zaproszenia oglądałam, ŚLICZNE!!! widziałam takie gdzieś już wcześniej, ale dopiero po naszych chrzcinach i żałuję bardzo!!! bo pamiątka super :)

Ostatnia edycja:
Ewika, oddam upał, naprawdę,,, no i kciuki zaciśnięte :) Choć faktycznie się chmurzy, może okna obskoczę...

Necia, zostaniesz .. pierwszą damą :p

Liliy no na razie jest ok, staram się nie narzekać, bo wiem, że inne kobietki mają gorzej
natkusia Ty nie czekaj, mały sobie stwierdzi, że wychodzi i co? he he
Ewika obrona?oj kiedy to było &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Neciuszka tak ja, no to warte są ceny, a ile osób zapraszacie?

ja jestem z lubuskiego i tu i tu mam kawałek i w sumie aż wstyd się przyznać ale w żadnym z tych miast nie byłam:zawstydzona/y:

natka no to pojazd będzie :-) a mój sklerotyczny wykształciuch wariat jak nie zapomni na pocztę to paczuszka do ciebie pójdzie

Jaaaaaa :-) a co będzie w paczuszce? :> :*:*

Miq mój syn jest bardzo grzeczny i słucha mamy :-) więc bez zgody nie będzie wychodził :-D torbę mam spakowaną, muszę tylko jakieś skarpety, staniki powrzucać.. A dla Małego to sama nie wiem co przygotować :confused2:

No bałam się, że z wózkiem nie zdążę ale uf uf uda się :-)

reklama
lilly no my właśnie pomyśleliśmy że ładna pamiątka z tego też będzie

miq naprawdę na all mi się podobały ale na żywo są cudowne, 18 osób będzie już z nami

sil no dobra chyba mogę się zgodzić :-p

ależ się uśmiałam zeszłam na dół szwagier w wózku Małgonię wozi a teściowa co chwila ale obróc tak ale tak a siak bo wiaterek zawiał bo coś tam haha i ten jego błagalny wzrok mówiący: weź no jej coś powiedz :-D

natka a takie tam drobiazgi :)

Do góry