reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mig dobrze, że Cie tak ciąża oszczędza :D nic tylko się cieszyć i korzystać z tego stanu, bo pod koniec może już nie być tak kolorowo ;-) ale kto wie, może Ciebie to ominie:happy:
a i zauważyłam, że datę ślubu macie dzień przed nami :-) już niedługo rocznica! :-)

reklama
Byłam powiesić pranie.. oo matulu.. jak tam jest ciepło :confused2:

Miq no muszę dopakować parę rzeczy i przygotować dla Maluszka wyprawkę na wyjście.. Damy radę :-) Korzystaj póki możesz z dobrego samopoczucia ciążowego ;-)

Nasze forum jest najfajniejsze! :-)

A ja dzisiaj dostałam wiadomość że stelaż z wózka przyjdzie dzisiaj do sklepu a to oznacza, że do końca tego tyg albo na początku przyszłego będzie wóóóóóóóózio! :-)

u was gorąco a tu znowu zimno.. brrr Ja chcę słońca i chcę stroić Niunię w same sukienusie a nie dzisiaj jak byliśmy na wynikach to miala założony bodziak na krotki rekaw, bluzke i na to jeszcze polara bo tak zimno.. Gdzie tu lato?
A chcę wam zakomunikować że w poniedziałek mam obronę o godz 9 więc proszę o trzymanie kciuków!!

Ewika mogę oddać Ci tą pogodę :tak: u nas nie tyle co jest piękna pogoda co jest skwar i duszno bleee.. No to w takim razie w poniedziałek będę trzymać &&&&&&&&&&&&& :-) i powodzenia

matko jedyna zostawić was na chwilę :p czekam i czekam na pana z wędlinkami i mięskiem i go nadal nie ma wkońcu powróciłam na górę zjeść coś bo mi kiszki marsza wygrywać zaczęły

miałam coś powiedzieć na temat nowego wątku ale się ugryzłam hmm w klawiaturę i tak zostanie.

lilly miło cię widzieć koniecznie poprawić się musisz :-)

natka no to pojazd będzie :-) a mój sklerotyczny wykształciuch wariat jak nie zapomni na pocztę to paczuszka do ciebie pójdzie

miq ty chyba pytałaś :) 2,20 za zaproszenie + koperta

sil, sleep zazdrosna jestem a ja a ja :-p

a co do zlotu to w sumie do krakowa i do wawy mam podobną drogę :-D

ewika w takim razie moc &&&&&&&&&&&&&& i to tylko formalność :-D u mnie psuje się pogoda powoli teraz

Natkusia to super że już będzie wózio :-) ja pamiętam, że jarałam się wózkiem straaasznie, jak dziecko cieszyłam się gdy był już w domu i codziennie woziłam w nim po mieszkaniu misia :-p hehe:-p

Ewika to będziemy trzymać kciuki z całych sił!!! już Ci życzę POWODZENIA :) a u nas też tak zimno przeokrutnie :baffled: brrrr a Ty skąd jesteś?

Neciuszka dziękuję :) poprawiam się i to już!!! :tak: a zaproszenia oglądałam, ŚLICZNE!!! widziałam takie gdzieś już wcześniej, ale dopiero po naszych chrzcinach i żałuję bardzo!!! bo pamiątka super :)

Ostatnia edycja:
Ewika, oddam upał, naprawdę,,, no i kciuki zaciśnięte :) Choć faktycznie się chmurzy, może okna obskoczę...

Necia, zostaniesz .. pierwszą damą :p

Liliy no na razie jest ok, staram się nie narzekać, bo wiem, że inne kobietki mają gorzej
natkusia Ty nie czekaj, mały sobie stwierdzi, że wychodzi i co? he he
Ewika obrona?oj kiedy to było &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Neciuszka tak ja, no to warte są ceny, a ile osób zapraszacie?

ja jestem z lubuskiego i tu i tu mam kawałek i w sumie aż wstyd się przyznać ale w żadnym z tych miast nie byłam:zawstydzona/y:

natka no to pojazd będzie :-) a mój sklerotyczny wykształciuch wariat jak nie zapomni na pocztę to paczuszka do ciebie pójdzie

Jaaaaaa :-) a co będzie w paczuszce? :> :*:*

Miq mój syn jest bardzo grzeczny i słucha mamy :-) więc bez zgody nie będzie wychodził :-D torbę mam spakowaną, muszę tylko jakieś skarpety, staniki powrzucać.. A dla Małego to sama nie wiem co przygotować :confused2:

No bałam się, że z wózkiem nie zdążę ale uf uf uda się :-)

reklama
lilly no my właśnie pomyśleliśmy że ładna pamiątka z tego też będzie

miq naprawdę na all mi się podobały ale na żywo są cudowne, 18 osób będzie już z nami

sil no dobra chyba mogę się zgodzić :-p

ależ się uśmiałam zeszłam na dół szwagier w wózku Małgonię wozi a teściowa co chwila ale obróc tak ale tak a siak bo wiaterek zawiał bo coś tam haha i ten jego błagalny wzrok mówiący: weź no jej coś powiedz :-D

natka a takie tam drobiazgi :)

Do góry