reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Nie no, poważnie to gdzieś w środku się trzeba spotkać, żeby nie utrudniać niektórym za bardzo.

Fifka, Ty żonę już masz :p

Hej dziewczyny :)
weszłam, poczytałam i się mooocno zdziwiłam :szok: :eek:
no ale cóż, taki był ich wybór i my nic na to nie możemy poradzić...

Chciałam tylko dodać, że nie było tu żadnego obrażania i znieważania nikogo.... była tylko wymiana pewnych spostrzeżeń jak to się zwykle robi na forum...bez obrażania, wyzywania, kopania ani bicia :-p;-)

Ja ze swojej strony zamierzam się ogarnąć i bardziej aktywnie uczęszczać na tym starym, poczciwym wątku, które dawno dawno temu, sama założyłam :-p

Lily, no właśnie, zlot to Ty powinnaś organizować, a nie że tak się obijasz ;)

A Fifka, dzięki za wiadomości odnośnie tej ciąży, warto wiedzieć, czyli chyba nie będę brała całego wychowawczego na raz, tak na wszelki wypadek, bo my się staramy nic nie zdziałać, ale no. Szczególnie teraz ważne, bo nadal nie mam @, więc wiem, że nic nie wiem

hej. Ale sięd dzialo. Odejścia, powroty, OŚWIADCZYNY?! No prosze prosze a tylko kilka godzin mnie nie było.
A co do spotkania to proponuje Mazury!! No prawie środek co nie??

reklama
haha :-p

Ja na taki zlot to bym się z ogromną chęcią pisała, ale jak wstaję rano i patrzę przez okno to myślę sobie: oooo kur....czaki pieczone, jak ja daleko mieszkam!! :-p

Ja z zachodniopomorskiego jestem, więc chyba wygrywam w konkurencji "kto ma najdalej" :tak::happy:

Ewika oooo mazury by mi pasowały :biggrin2: w lipcu najlepiej, bo wtedy wybieramy się tam w trójkę na wakacje :-D

Do góry