reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Netka zaproszenia śliiiiiiiiiiczne!! :-):-) chyba też się na takie pokuszę :tak:

Fifka jak tam Konradek, wylazł już ten zębol? :-)

A w ogóle kiedy chcecie zrobić to spotkanie??

Aaa mnie od wczoraj rodzinka wqrwia (tzn mama, siostra i szwagier).. ciągle chcą coś od mojego meża, a to pomalować a to coś pomóc wynieść a to zawieźć :wściekła/y: a że my nie umiemy odmawiać to G leci.. I oczywiście mi się potem obrywa za wszystkich i muszę wysłuchiwać.. My nawet nie mamy kiedy nakleić literek na ścianę albo coś dla Maluszka zrobić bo wiecznie coś :confused2:
Tylko Mały się urodzi to dupa niech se wszyscy sami radzą.. a nie jak trwoga to zawsze do nas!

reklama
Po prostu Atan założyła nowy wątek i "oddzieliła" część dziewczyn stąd...

Natkusia
i dobrze! Za takie prace się drogo płaci... a twój małż też musi mieć czas dla ciebie i dla swojego domu...

sil już wiem

natka znam ten ból u nas też tak było bo żeby nie zapeszyć ostatnio tak nie ma może dlatego że małż raz drugi i trzeci warknął co nieco ;) a może teściowa słyszała jak z moją mamą rozmawiam na ten temat hihi

sil: jak tak dalej pójdzie to wątków będzie pięćdziesiąt- dla każdej po jednym. "co tam sleepy u ciebie - a dobrze, a u ciebie sleepy? - u mnie też spoko, to może ja zdjęcie wstawię?".. dajcie spokój. Kłótnie były są i będą. Nowy wątek niczego nie zmieni..

nat: każ się pocałować w .. no dajcie spokój. Powiedz im że się boisz sama w dou zostać bo nie wiadomo kiedy urodzisz...

Oczywiście ze będą bo jest nas dużo i każda ma jakieś tam swoje poglądy i nie da sie uniknać spięć... ale w d... to mam... niech się sobie oddzielają... ja twardo zostaje tutaj...

No i basta! My lubimy pomagać ale jeżeli ktoś jeszcze się focha bo mamy inne plany czy coś tam no to sory.. Mamy teraz co innego na głowie!

Kurde ale fajnie się jest tutaj wygadać, od razu lżej się robi :-)

No a ogólnie to kiedy planujecie te spotkanie?? I doczytałam, że w Wawie?

Mi jest ciężko ogarnąć nasz wątek i lipcówki a inne to już ola boga :confused2:

ja proponuje dać sobie buziaka na zgodę i na przyszłość nigdy, przenigdy na forum nie mieć do nikogo o nic pretensji. przestrzegajmy zasady że nikt nikogo nie obraża a reszta jak kto lubi. każdy może mówić co chce w końcu. a od sporów są prv.
dziewczyny z 2. wątku wracać mi tu i się nie wygłupiać! mi co prawda humor wraca ale powoli, więc mnie nie wkurzać...

sil: ja harem założe;) mój boże.. to mi się mój rodzony mąż nie oświadczył do tej pory a tu coś takiego... (łezka w oku) TAK! (ale sie ustawiłam.. narzeczona z domem.. fiu fiu..;))

necia: wejdź na szczypiorki bo mam taki turbosuper plan że aż mi się uszy z dumy trzęsą że tak sprytnie wykoncypowałam:cool::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry