Miq a weź przestań!! Wkurzają mnie jak cholera
Nic nowego nie powiedzieli odrócz tego ze najpierw trzeba dawać warzywa nie słodkie owoce bo dziecko się przyzwyczajają do słodkiego... ale mieli mówić o konsekwencjach i o złym żywieniu a tak naprawdę nie było o tym słowa
I gratuluję 26 tygodnia!!!! :*
Sleepy to którą ja będe żonką??
Ewika ja jestem z Podlasia więc na mazury mam niedaleko :-) i przesyłam ci troche słońca! Dzisiaj jest lepiej ale wczoraj było 35 stopni to się życ nie dawało....
No i kciuki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lily jak ty z zachodniopomorskiego to dla mnie zupełnie na końcu świata
Raz kiedyś byłam w szczecinie... to jest ponad 800km ode mnie
Natkusia to super!! W końcu brązowy wybrałaś jeśli dobrze pamiętam tak? :-) u nas też gorąco a jutro maż chce jechać na ryby,,,
z tym pakowaniem dla małej to ja ci nie pomogę bo to zależy od szpitala... na pewno potrzeba pieluch i chusteczek. U nas ubranka sami dawali i beciki, ale ja miałam kilka ubranek swoich i się przydały. Ubranka na wypis przygotuj w domu dla męża
Necia ja właśnie ze sklepu wróciłam! Kurcze to pewnie jest takie trochę uporczywe z tym "sklepem na kółkach" co? Bo chyba daleko masz sklep stacjonarny w razie czego?
Hahaha dobra ta twoja teściowa!
A muszę się zacząć UCZYĆ!!!! Dobrze ze moj M w domu to pomozę mi troszkę z małym i obiad zrobi (uwieeeelbiam jak on gotuje!
) w sobote i niedziele ostatnie egzaminy.... i koniec! Boję się jak cholera....
I powiem wam że się wkurzyłam teraz bo wygląda na to ze Atan sama piszę PW i zaprasza na nowy wątek...
Noż dziecinada... nie dogadaliśmy się więc zabieramy swoje zabawki i idziemy do swojej piaskownicy...