Kwiatuszku, piszesz artykuły ze słowami kluczowymi np nocleg, na 1000 znaków ma byc około 3 słów i wrzucasz do serwisu, sprawdzają, ale nie w 48 godzin, czy nie jest skopiowany, bo ma byc unikalny i potem czekasz, aż ktoś kupi, precel taki
wpisz precel to znajdziesz, jak pisać
Nie wiem, czemu wyskakują błędne hosty
Fifka, no bo wiesz, fochy fochami, życie życiem a i tak Cię lubię.
Magda, i reszta, proponuję zrobić listę skąd która jest i nanieść na mapę i wyznaczyć w miarę środek
Olcia, Łódź, masz rację, sam środeczek Polski
Dla mnie też ciut bliżej
A ja ni z gruszki nie z pietruszki coś powiem... (i potem przyjmę wiadro pomyj, jak ktoś się nie zgodzi). Odnoszę wrażenie od pewnego czasu, zę robicie wyścig szczurów. Bo ta siedzi, ta mówi, tamten stoi, a ktoś coś jeszcze i cała reszta nadgania. Kurcze, to są dzieci, a nie nakręcane zabawki. Każde rozwija się w swoim tempie i nie ma co porównywać. Moja nie ma zębów, je z dwóch cyców, co trzy godziny, budzi się w nocy czasem nawet trzy raz (jak dziś), nie zasypia sama, czasem odwraca się na brzuch, baardzo rzadko na plecki z brzuszka, siedzi sama, czasem sama usiądzie. Z wagą jest poniżej 25 centyla, z wzrostem powyżej 97 i...? I jest najukochańszym, cudownym, pogodnym dzieckiem, które robi wszystko tak, jak chce, w swoim czasie rozwojowym. I każde z Waszych robi w swoim tempie i przestańcie się spinać, a może zrobi się na forum luźniej, w sensie atmosfery, jak zazdrość wywalimy. No. To taki mój głos
A ja wczoraj miałam gołąbki (Fifka, nie bij)
Fifka, napisz mi, jak jest z ciążą na wychowawczym, bo ja coś wiem, ale to nie tak pewnie.
Idę na ogródek
Hm... nie wiem, czy pisać, czy nie, chyba sobie ryknę w rękaw.... Bo osobny wątek już jest... idę poryczeć, tylko jakiś rękaw znajdę, bo mam ramiączka tylko