reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no i fotki się chyba nie doczekam :-( lecę dziewczęta :* bawić się ładnie i posprzątać potem zabawki i żadnych kłótni :-)

reklama
Necia już zmieniłam :-p No jeszcze troszkę i na pewno będzie jej lżej... biedna się męczy... No to ja czekam w takim razie na kuriera!

Sleepy no co ty? Co żeś tam znowu zjadła :-D Ty to nasz forumowy wesołek! I nie ma tu smutków :* Ja na wadzę teściów mam 7 z przodu... :baffled: To mnie dopiero dobija...

Ktoś coś jeszcze widzi?

Aaaa i kto w domu to dziś w DZIEŃ DOBRY TVN będzie o żywieniu niemowląt! Jakie błędy żywieniowe popełniają rodzice i jakie może mieć to konsekwencję w przyszłości - czyli będzie o wprowadzaniu nowych posiłków typu warzywa itp. Moze być ciekawe! Nie wiem o której godzinie tylko.... na pewno nie przed 10..

Ostatnia edycja:
Ten kocyk z paczuszki jest super! :-) Ja cały okres noworodkowy małego na tej poduszce nosiłam :tak:

A Sleepy jaki rozmiar ciuszków nosi filip? Bo ja ostatnio posegregowałam Konrada ubranka bo robie paczkę dla ciebie i Natkusi i nie wiem od jakiego rozmiaru tobie ubranka wrzucać.

Co do KG... to ja dzisiaj kupie chyba w końcu wagę... bo ważę sie to u mojej mamy to u teściów... a lepiej ważyc się zawsze na tej samej...

Cześć dziewczynki :-)

Jak ja nie lubię jak ktoś tu się kłóci :wściekła/y: ojj dziewczynki wy moje..

Sleep paka niech służy ;-)

Przepraszam ale od wczoraj nie nadrabiałam z lenistwa.. wstałam i coś głowa mnie boli :confused2: potem nadrobię

A wczoraj z mężem było przytulanko omg :-) już zapomniałam jak to smakuję a było cudownie :zawstydzona/y: choć mój luby się bał, że po 1: zrobi coś Małemu a po 2: że szybko odwiedzimy porodówkę :laugh2: ale nie miał ze mną szans hihi :-D

No i dzisiaj otworzyłam oczy i pierwszy raz panika: Za niedługo będę rodzić :szok:

reklama
fifka:pewnie że fajny! wszystko jest fajne:) a tego piszczaka chciałam kupić ale mały był jeszcze za mały. a teraz będę mieć:) i bardzo się z tego powodu ciesze:)
filip nosi 62. dzięki ci kochana:):*
waga dobra rzecz..jak czujesz że masz za dobry humor to hops, wskakujesz, i już wszystko wraca do normy..:sorry:

nat: poczekaj jeszcze z tydzień i czekamy na zdjęcia michasia:)

Do góry