reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no i fotki się chyba nie doczekam :-( lecę dziewczęta :* bawić się ładnie i posprzątać potem zabawki i żadnych kłótni :-)

reklama
Necia już zmieniłam :-p No jeszcze troszkę i na pewno będzie jej lżej... biedna się męczy... No to ja czekam w takim razie na kuriera!

Sleepy no co ty? Co żeś tam znowu zjadła :-D Ty to nasz forumowy wesołek! I nie ma tu smutków :* Ja na wadzę teściów mam 7 z przodu... :baffled: To mnie dopiero dobija...

Ktoś coś jeszcze widzi?

Aaaa i kto w domu to dziś w DZIEŃ DOBRY TVN będzie o żywieniu niemowląt! Jakie błędy żywieniowe popełniają rodzice i jakie może mieć to konsekwencję w przyszłości - czyli będzie o wprowadzaniu nowych posiłków typu warzywa itp. Moze być ciekawe! Nie wiem o której godzinie tylko.... na pewno nie przed 10..

Ostatnia edycja:
Ten kocyk z paczuszki jest super! :-) Ja cały okres noworodkowy małego na tej poduszce nosiłam :tak:

A Sleepy jaki rozmiar ciuszków nosi filip? Bo ja ostatnio posegregowałam Konrada ubranka bo robie paczkę dla ciebie i Natkusi i nie wiem od jakiego rozmiaru tobie ubranka wrzucać.

Co do KG... to ja dzisiaj kupie chyba w końcu wagę... bo ważę sie to u mojej mamy to u teściów... a lepiej ważyc się zawsze na tej samej...

Cześć dziewczynki :-)

Jak ja nie lubię jak ktoś tu się kłóci :wściekła/y: ojj dziewczynki wy moje..

Sleep paka niech służy ;-)

Przepraszam ale od wczoraj nie nadrabiałam z lenistwa.. wstałam i coś głowa mnie boli :confused2: potem nadrobię

A wczoraj z mężem było przytulanko omg :-) już zapomniałam jak to smakuję a było cudownie :zawstydzona/y: choć mój luby się bał, że po 1: zrobi coś Małemu a po 2: że szybko odwiedzimy porodówkę :laugh2: ale nie miał ze mną szans hihi :-D

No i dzisiaj otworzyłam oczy i pierwszy raz panika: Za niedługo będę rodzić :szok:

reklama
fifka:pewnie że fajny! wszystko jest fajne:) a tego piszczaka chciałam kupić ale mały był jeszcze za mały. a teraz będę mieć:) i bardzo się z tego powodu ciesze:)
filip nosi 62. dzięki ci kochana:):*
waga dobra rzecz..jak czujesz że masz za dobry humor to hops, wskakujesz, i już wszystko wraca do normy..:sorry:

nat: poczekaj jeszcze z tydzień i czekamy na zdjęcia michasia:)

Do góry