reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Tak jest proszę Pani!
Cofam pytanie!
Już wiem jak Edytować!
Cofam pytanie!
Już wiem jak Edytować!
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Necia już zmieniłam No jeszcze troszkę i na pewno będzie jej lżej... biedna się męczy... No to ja czekam w takim razie na kuriera!
Sleepy no co ty? Co żeś tam znowu zjadła Ty to nasz forumowy wesołek! I nie ma tu smutków :* Ja na wadzę teściów mam 7 z przodu... To mnie dopiero dobija...
Ktoś coś jeszcze widzi?
Aaaa i kto w domu to dziś w DZIEŃ DOBRY TVN będzie o żywieniu niemowląt! Jakie błędy żywieniowe popełniają rodzice i jakie może mieć to konsekwencję w przyszłości - czyli będzie o wprowadzaniu nowych posiłków typu warzywa itp. Moze być ciekawe! Nie wiem o której godzinie tylko.... na pewno nie przed 10..
Sleepy no co ty? Co żeś tam znowu zjadła Ty to nasz forumowy wesołek! I nie ma tu smutków :* Ja na wadzę teściów mam 7 z przodu... To mnie dopiero dobija...
Ktoś coś jeszcze widzi?
Aaaa i kto w domu to dziś w DZIEŃ DOBRY TVN będzie o żywieniu niemowląt! Jakie błędy żywieniowe popełniają rodzice i jakie może mieć to konsekwencję w przyszłości - czyli będzie o wprowadzaniu nowych posiłków typu warzywa itp. Moze być ciekawe! Nie wiem o której godzinie tylko.... na pewno nie przed 10..
Ostatnia edycja:
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
helloł Boze widze ze w koncu atmosfera ostygła ja sie nie mieszam bo wszytkie was bardzo lubie wspieracie mnie a kazda ma swoje zycie swoje problemy
sleppy czekamy na fotki
sleppy czekamy na fotki
sleepyhead9996
edytowalam i jest zdjecie
fifka: NO WŁAŚNIE NIC! a kilogram do przodu! no skąd ja się pytam?!
fifka: NO WŁAŚNIE NIC! a kilogram do przodu! no skąd ja się pytam?!
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ten kocyk z paczuszki jest super! :-) Ja cały okres noworodkowy małego na tej poduszce nosiłam
A Sleepy jaki rozmiar ciuszków nosi filip? Bo ja ostatnio posegregowałam Konrada ubranka bo robie paczkę dla ciebie i Natkusi i nie wiem od jakiego rozmiaru tobie ubranka wrzucać.
Co do KG... to ja dzisiaj kupie chyba w końcu wagę... bo ważę sie to u mojej mamy to u teściów... a lepiej ważyc się zawsze na tej samej...
A Sleepy jaki rozmiar ciuszków nosi filip? Bo ja ostatnio posegregowałam Konrada ubranka bo robie paczkę dla ciebie i Natkusi i nie wiem od jakiego rozmiaru tobie ubranka wrzucać.
Co do KG... to ja dzisiaj kupie chyba w końcu wagę... bo ważę sie to u mojej mamy to u teściów... a lepiej ważyc się zawsze na tej samej...
Cześć dziewczynki :-)
Jak ja nie lubię jak ktoś tu się kłóci ojj dziewczynki wy moje..
Sleep paka niech służy ;-)
Przepraszam ale od wczoraj nie nadrabiałam z lenistwa.. wstałam i coś głowa mnie boli potem nadrobię
A wczoraj z mężem było przytulanko omg :-) już zapomniałam jak to smakuję a było cudownie choć mój luby się bał, że po 1: zrobi coś Małemu a po 2: że szybko odwiedzimy porodówkę ale nie miał ze mną szans hihi
No i dzisiaj otworzyłam oczy i pierwszy raz panika: Za niedługo będę rodzić
Jak ja nie lubię jak ktoś tu się kłóci ojj dziewczynki wy moje..
Sleep paka niech służy ;-)
Przepraszam ale od wczoraj nie nadrabiałam z lenistwa.. wstałam i coś głowa mnie boli potem nadrobię
A wczoraj z mężem było przytulanko omg :-) już zapomniałam jak to smakuję a było cudownie choć mój luby się bał, że po 1: zrobi coś Małemu a po 2: że szybko odwiedzimy porodówkę ale nie miał ze mną szans hihi
No i dzisiaj otworzyłam oczy i pierwszy raz panika: Za niedługo będę rodzić
reklama
sleepyhead9996
fifkaewnie że fajny! wszystko jest fajne a tego piszczaka chciałam kupić ale mały był jeszcze za mały. a teraz będę mieć i bardzo się z tego powodu ciesze
filip nosi 62. dzięki ci kochana:*
waga dobra rzecz..jak czujesz że masz za dobry humor to hops, wskakujesz, i już wszystko wraca do normy..
nat: poczekaj jeszcze z tydzień i czekamy na zdjęcia michasia
filip nosi 62. dzięki ci kochana:*
waga dobra rzecz..jak czujesz że masz za dobry humor to hops, wskakujesz, i już wszystko wraca do normy..
nat: poczekaj jeszcze z tydzień i czekamy na zdjęcia michasia
Podziel się: