reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewuszki, to już kiedyś było w planach, ale jakoś umarło.. Spotkajmy się. Ja to bym Was nawet chętnie ugościła, ale miejsca u mnie brak, a pod namiot z dzieckiem raczej nie bałdzo ;) ale gdzieś, choć na jeden dzień, jakiś zlot forumowy... Co?

reklama
Sil ja jestem jak najbardziej za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Sleep hahahaha obawiam się, że obiad gotowany na gazach Twojego syna mógłby być kiepski :-)

Bartek teraz ma swoją popołudniową drzemkę więc śpi sobie smacznie w samym pampersie bo inaczej się nie da... Obudzi się to dam mu obiadek i pójdziemy na dwór... :-) a jutro zaplanowałam uhotowac mu skrzydełko z kurczaka i dać mu troszkę mięska bo w 6 miesiącu powinno się już wprowadzać!

tylko poznan daleko od was ;-( ciezko ze zlotem ;-(

witam was ide was nadrabiac bo niunia nadal spi ;-) jestesmy juz u babci jutro ide do dermatologa z niunia na kontrole bo szyjka juz wygojona ;-) i rozmawiac z szefem .. bboje sie ze hej...

pyscek wspolczuj wrednej @ mi niestety tylko ciepla polduszka lub kompres pomaga i lezenie w wyrku ..

magdalenko gratuluje rocznicy a jak fajnie bartus nozki zajada ;-)

fifka polecam ci moja spacerowke dzis bylam z nia 2 raz na spacerku bo do babci jechalam ful wypas ;-) nie trzeba miec tych malo porecznych parasolek ;-)

sleepy ty to umiesz rozbawic czlowieka ;-)

Ostatnia edycja:
No ale spotkałybyśmy się gdzieś po środku... wiadomo, że większość z nas będzie miała kawałek ale ja bym z miłą chęcią ssię przejechała...

wlasnie czytalam ze magdalenko bartus pierdzi ustami moja od dobrego tygoodnia tak robi i co chwile mokra cala broda ;-P a mniejsza jest wiec ciekawe to umie a trzymac glowy nadal niet ahh.. leniuszek a nienawidzi na brzuchu lerzec czwiczymy ale jakie to krzyki.. ahh sie zaczyna dusic potem ciezko bedzie ale zato jak trzymam ja jak na odbicie to luzik coraz mocniej glowke trzyma nawet czasem sama przez minute ;-)

sil no ale kochaniutka malutka ululala domi ;-)

natkusia powodzenia u gina..

pytanie za 100 punktow co kupic mezowi na 29urodziny 3 rocznice slubu i 6 lat razem ?? teraz niedlugo bo 27 rocznica bycia razem i slubu i 28.06 urodziny... myslalam o nozach ale niejestem pewna http://www.toys4boys.pl/zestaw-nozy-taylor-s-eye-item3467.html takie bo zegarek dostal z grawerem na 1 rocznice slubu na druga kupilam mu blender bo potrzebowal a teraz niewiem co mu do szczescia potrzebne...
miq my mielismy chrzciny na 24osoby u nas w domku i bez problemu a na jedzenie poszlo jakies 600zl

Ostatnia edycja:
Ja jestem również ZA!! Jakbyśmy gdzieś "po środku" zrobiły zjazd to na pewno bym przyjechała! Zreszta pare dni temu rozmawiałam o tym z mężem :-p Co prawda z kasą średnio.. ale coś bym wykombinowała...

Natkusia napisz mi smsa co tam gin mówił! I trzymam kciuki! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Atan no ja właśnie rozglądam się za wózeczkami! Wolałabym oś na miejscu kupić żebym mogla go najpierw "zmacać" :-)

Magdalena nooo ja też czekam na ten początek 6 miesiaca żeby małemu coś innego niż warzywa przygotować :-p ale jeszcze troszkę! :tak:

Ależ ten mój syn dzisiaj jest niemożliwy! Noż tylko go zabawiaj :-) Co ja się odwrócę tyłem to jest krzyk "ej mama wracaj! Nie skończyłem się z tobą bawić" daje mu buziaka a ten w głos śmiech i radość że udało mu się mame zawołać :cool2: Noż zaraz go w kosmos wystrzelę bo nawet nie mam jak zjeść :sorry2:

Atan noże to taki mało męski prezent na urodziny i rocznicę... Przynajmniej mój by się nie ucieszył bo to byłby prezent bardziej dla mnie :-D Ja bym kupiła mu bluzę albo koszulę jakąś fajną... albo coś do samochodu jeśli macie.

Ostatnia edycja:
Kwiatuszku, czym?

Atan, może wstrzymaj się ze spacerówką, jak Mała skończy 6 miesięcy, bo spacerówki są odpowiednie właśnie dla takich dzieci dopiero, szkoda zaszkodzić. I jeszcze czarna w taki upał. Byłaś na szczepieniu?

Milia, jak tam, bo ja nadal &&&&&&&&&&&&&&

reklama
sil ona jest niebiesko granatowa a daszek jest brazowy ...
a co jej sie moze stac jjak sobie lezy a w poznaniu niemma upalow dopiero slonce wyszlo...a szczepienie przelozone na piatek bo lekarka nie bylo...;-)

Do góry