reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Miq to pewnie będzie u was burza... u nas też by się przydała bo nie ma czym oddychać :no:

Natkusia nie dziwie ci się ze małego chciałabyś mieć juz tu po tej stronie brzuszka :* Trzymam kciuki za wizytę!! Daj znać co tam ci gin powiedział!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Magdalena AAAAA wszytkiego dobrego z okazji rocznicy!!!! Noz już 3 razy miałam ci napisać życzenia i za każdym razem zapominałam... wstyd mi :zawstydzona/y:

Sil i niech ktoś mi ktoś powie że dziewczynki od najmłodszych lat nie mają zapędów macierzyńskich :-D Kiedyś na spacerze widziałam mamę z małą dzidzią w wózeczku a obok jej córeczka (coś koło 4 latek) szła z wózeczkiem z lalą :-) Po prostu widok nie z tej ziemi!

Nie chce się z nikim kłócić ale wkurza mnie to ze nie ma jej całymi dniami, nie zainteresuję się w ogóle nikim z forum... tylko walnie jakiś egoistyczny monolog, albo da poradę z kosmosu i znika znowu... :no: Ja rozumiem że ma do tego prawo ale mnie również ma prawo to denerwować...

I dziwne bo pierwszy raz słyszę i nigdzie nie znalazłam na internecie informacji o tym ze nospa działa w jakikolwiek sposób na krew??

A to ze Aspiryna rozrzedza krew to nie jest reakcja mojego organizmy tylko normalna reakcja każdego człowieka... O tym z kolei na każdej stronie przeczytasz.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny spokojnie,obie jesteście potrzebne na forum,macie ogromną wiedzę którą się z nami dzielicie i niech tak.pozostanie co?

Fifka Ael tylko proszę bez kłótni :sorry2: pooddychajcie i luz!

Mag oj też bym wzięła taką letnią kąpiel mmm :-) potem sobie wezmę chłodny prysznic.. u mnie w domu jest też ciepło i ciągle się zastanawiam czy nasz mały brzdąc nie będzie miał armagedonu

Ja robię sobie obiad i nagle boom padł mi gaz :sorry2: muszę czekać na męża

hahaha skąd ja to znam!! Zawsze w najnieodpowniejszym momencie mi się kończy gaz :-p
Jak w tamtym roku były takie upały to ja 4 razy dziennie siedziałam w wannie!

A tak Bartuś sobie dogadza!
Zobacz załącznik 476092

Hahaha z tym gazem to mam dokładnie tak samo! A najgorsze jest to ze ja jako niemobilna osoba - bez prawa - nie zmienie sama butli i zawsze na męża muszę czekać :-p

Miq spokojnie...nie mam zamiary ciągnąc tej rozmowy dalej. Ale wybacz musiałam o tym napisać bo Ael już nie raz zrobiła mi straszna przykrość swoimi postami...

Magdalena oooo Bartek wcina już nogi?? :-D Mój na razie tylko ogląda i bada rączkami :-p Jaki z niego kochany pucek :-)

Fifka jaką przykrość Ci zrobiłam? O niczym sobie nie pamiętam. I chyba widzę, że ten nerw że kogoś nie ma wpada pisze o sobie i znika to było o mnie niby?
Jak przychodzę staram się odpisywać, nie wiem o co Ci chodzi. Naskakujesz na mnie a potem na fb jak gdyby nigdy nic piszesz jakby się nic nie stało.
Napisz o co Ci chodzi bo masz do mnie jakieś wąty a nie wiem w ogóle o co, co mnie z resztą dziwi.

Zawsze starałam się pomóc dziewczynom a Ty nagle wyskakujesz z takimi oskarżeniami, a ja Ci nic nie zrobiłam.

Kolejna sprawa jeśli masz coś do mnie to może po prostu napisz mi na priv i wytłumacz co i jak, może w końcu dojdziemy do tego co złego Ci zrobiłam.

Takei dziewczynki są super :)

A ja dziś zrobiłam eksperyment, bo moja butli się nie chwyci, chyba, że bardzo chce jej się pić. Kupiłam kubusia i jej dałam, tego z dziubkiem i piła :)

Jakie pyszne nogi :):)

dziewczyny!! Nosz przecież podusić obie! SPOKÓJ MA BYĆ!! obie mądre i obie mają rację! która więcej nie mi oceniać a szkoda też waszych nerwów żeby to ustalić! Obie marsz do kuchni na meliskową herbatę i nie wracać przed 15.00! JUZ!

mag, nat: jeżeli wam się gaz kończy, to czego jak czego.. ale gazów u mojego syna pod dostatkiem.. bierzcie ile dusza zapragnie:cool2:

Sleepy kocham cię normalnie XD

Idę grzecznie melisy sobie zaparzyć! :-)

I koniec tego tematu :* GORĄCO PRZEPRASZAM za popsucie atmosfery. T co miedzy Ael i mną załatwiamy na PW :tak: Ale postaram się też bez żadnych kłótni

reklama
Do góry