reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Miq to pewnie będzie u was burza... u nas też by się przydała bo nie ma czym oddychać :no:

Natkusia nie dziwie ci się ze małego chciałabyś mieć juz tu po tej stronie brzuszka :* Trzymam kciuki za wizytę!! Daj znać co tam ci gin powiedział!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Magdalena AAAAA wszytkiego dobrego z okazji rocznicy!!!! Noz już 3 razy miałam ci napisać życzenia i za każdym razem zapominałam... wstyd mi :zawstydzona/y:

Sil i niech ktoś mi ktoś powie że dziewczynki od najmłodszych lat nie mają zapędów macierzyńskich :-D Kiedyś na spacerze widziałam mamę z małą dzidzią w wózeczku a obok jej córeczka (coś koło 4 latek) szła z wózeczkiem z lalą :-) Po prostu widok nie z tej ziemi!

Nie chce się z nikim kłócić ale wkurza mnie to ze nie ma jej całymi dniami, nie zainteresuję się w ogóle nikim z forum... tylko walnie jakiś egoistyczny monolog, albo da poradę z kosmosu i znika znowu... :no: Ja rozumiem że ma do tego prawo ale mnie również ma prawo to denerwować...

I dziwne bo pierwszy raz słyszę i nigdzie nie znalazłam na internecie informacji o tym ze nospa działa w jakikolwiek sposób na krew??

A to ze Aspiryna rozrzedza krew to nie jest reakcja mojego organizmy tylko normalna reakcja każdego człowieka... O tym z kolei na każdej stronie przeczytasz.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny spokojnie,obie jesteście potrzebne na forum,macie ogromną wiedzę którą się z nami dzielicie i niech tak.pozostanie co?

Fifka Ael tylko proszę bez kłótni :sorry2: pooddychajcie i luz!

Mag oj też bym wzięła taką letnią kąpiel mmm :-) potem sobie wezmę chłodny prysznic.. u mnie w domu jest też ciepło i ciągle się zastanawiam czy nasz mały brzdąc nie będzie miał armagedonu

Ja robię sobie obiad i nagle boom padł mi gaz :sorry2: muszę czekać na męża

hahaha skąd ja to znam!! Zawsze w najnieodpowniejszym momencie mi się kończy gaz :-p
Jak w tamtym roku były takie upały to ja 4 razy dziennie siedziałam w wannie!

A tak Bartuś sobie dogadza!
Zobacz załącznik 476092

Hahaha z tym gazem to mam dokładnie tak samo! A najgorsze jest to ze ja jako niemobilna osoba - bez prawa - nie zmienie sama butli i zawsze na męża muszę czekać :-p

Miq spokojnie...nie mam zamiary ciągnąc tej rozmowy dalej. Ale wybacz musiałam o tym napisać bo Ael już nie raz zrobiła mi straszna przykrość swoimi postami...

Magdalena oooo Bartek wcina już nogi?? :-D Mój na razie tylko ogląda i bada rączkami :-p Jaki z niego kochany pucek :-)

Fifka jaką przykrość Ci zrobiłam? O niczym sobie nie pamiętam. I chyba widzę, że ten nerw że kogoś nie ma wpada pisze o sobie i znika to było o mnie niby?
Jak przychodzę staram się odpisywać, nie wiem o co Ci chodzi. Naskakujesz na mnie a potem na fb jak gdyby nigdy nic piszesz jakby się nic nie stało.
Napisz o co Ci chodzi bo masz do mnie jakieś wąty a nie wiem w ogóle o co, co mnie z resztą dziwi.

Zawsze starałam się pomóc dziewczynom a Ty nagle wyskakujesz z takimi oskarżeniami, a ja Ci nic nie zrobiłam.

Kolejna sprawa jeśli masz coś do mnie to może po prostu napisz mi na priv i wytłumacz co i jak, może w końcu dojdziemy do tego co złego Ci zrobiłam.

Takei dziewczynki są super :)

A ja dziś zrobiłam eksperyment, bo moja butli się nie chwyci, chyba, że bardzo chce jej się pić. Kupiłam kubusia i jej dałam, tego z dziubkiem i piła :)

Jakie pyszne nogi :):)

dziewczyny!! Nosz przecież podusić obie! SPOKÓJ MA BYĆ!! obie mądre i obie mają rację! która więcej nie mi oceniać a szkoda też waszych nerwów żeby to ustalić! Obie marsz do kuchni na meliskową herbatę i nie wracać przed 15.00! JUZ!

mag, nat: jeżeli wam się gaz kończy, to czego jak czego.. ale gazów u mojego syna pod dostatkiem.. bierzcie ile dusza zapragnie:cool2:

Sleepy kocham cię normalnie XD

Idę grzecznie melisy sobie zaparzyć! :-)

I koniec tego tematu :* GORĄCO PRZEPRASZAM za popsucie atmosfery. T co miedzy Ael i mną załatwiamy na PW :tak: Ale postaram się też bez żadnych kłótni

reklama
Do góry