reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziweczyny to jest nie możliwe jak jest gorącooo!!! Bartkowi po czole i nosie spływaja kropelki potu... biedny się cały klei aż :dry:

reklama
U nas też jest taki skwar... siedzimy twardo w domu bo na dworze jest nie do wytrzymania... a w domu mam 20 stopi i przyjemny chłód... - nie ma to jak domek.... :-)

Tak jeszcze sprostuję swoją poprzednią wypowiedź. Aspityna jest często łączona z Paracetamolem w tabletkach przeciwbólowych. Więc kiedy pisałam paracetamol miałam na myśli taki skrót myślowy. Bo krwotoki wywołuję właśnie Aspiryna nie sam paracetamol.

Tulę cię żonko! Mam nadzieję ze następny cykl okażę się tym szczęśliwym...

Oj Ewika zabieraj.... u nas jest 35 stopni i nie ma czym oddychać....

Fifka spokojnie,co za nerwy?
U nas niby chmury naszły a i tak grzeje niemiłosiernie,a jak mnie łep boli:-(

Mag Najlepszego w rocznicę ślubu :* :-) dzieciątka są biedne przy tym upale eh..

Pyscek <tuli> :* Nospę oczywiście brać! Jakby było tak jak Ael mówi to 30% kobiet mając @ dostałoby krwotoku :sorry2: Nospa jest ROZKURCZOWA! Co do paracetamolu to nie wypowiem sie bo się nie znam :* Szkoda, że nie był to ten cykl :-( ..

Sil no szukaj miejsca dla nas.. jak Ci się zrzucimy na głowę ;-) Jeju ale bym chciała się z Wami spotkać..

Ael Tyś to dobra.. fajnie w ogóle że przypomina Ci się o nas czasami :-p

Necia no to teraz dacie radę z tą pracą żeby ją napisać?? Super :-) A na FB foto Małgosi jest obłędne :*

Fifka Ty się tak nie denerwuj.. Wiadomo można krzywdę komuś zrobić swoimi radami ale Ty się tak Kochana nie emocjonuj :*

A ja dzisiaj miałam ostatnią wizytę u diabetologa :-) wyniki po diecie mogły być lepsze no ale dramatu nie ma.. Po porodzie koniec diety! :-D tzn cukrzycowej bo znowu będzie karmiąca :sorry2: No i dopiero za 2 tyg po porodzie mam się pojawić :-)

Z racji tego że dzisiaj mam wizytę o 16.30 proszę wszystkie o trzymanie &&&&&&&&&&&&&& :-) w sumie nie wiem za bardzo za co haha :-D .. Chyba żeby doktorek powiedział, że wszystko tam maxymalnie na dole idzie mi do porodu no i żeby waga Michasia była ok :-)

Czy ja już mówiłam, że chciałabym już urodzić?

Pyscku, okład na brzuszek zrób sobie z ciepłej wody

Ewika <slonce> <ulap> <skwar> łap... u nas 32 na zachodniej ścianie...

Wczoraj do mojego taty przyszła kuzynka z wnuczką. Wieczorem były, akurat Domi była do kąpania. I ta mała, pierwszy raz nas na oczy widząc, poszła z nami do domu, kąpać dzidzię :p uspokoiła ją, jak płakała, pościeliła jej łóżeczko, nakręciła karuzelę, pokazała bajeczkę (4 latka, więc nie czyta). Jak ją położyłam to dała przytulankę i otuliła kołderką. Pogłaskała po głowie i powiedziała dobranoc. Boooska

to dajcie trochę słońca bo u nas niby 22 stopnie a wiatr okropny i zimno!!

Jeeeeeee z miłą chęcią parę stopni bym oddała w dobre ręcę!! :* kurcze u nas 34 stopnie! Pójdę na podwórko z Tośkiem ale dopiero koło 15 najwcześniej...
Mag Najlepszego w rocznicę ślubu :* :-) dzieciątka są biedne przy tym upale eh..

Pyscek <tuli> :* Nospę oczywiście brać! Jakby było tak jak Ael mówi to 30% kobiet mając @ dostałoby krwotoku :sorry2: Nospa jest ROZKURCZOWA! Co do paracetamolu to nie wypowiem sie bo się nie znam :* Szkoda, że nie był to ten cykl :-( ..

Sil no szukaj miejsca dla nas.. jak Ci się zrzucimy na głowę ;-) Jeju ale bym chciała się z Wami spotkać..

Ael Tyś to dobra.. fajnie w ogóle że przypomina Ci się o nas czasami :-p

Necia no to teraz dacie radę z tą pracą żeby ją napisać?? Super :-) A na FB foto Małgosi jest obłędne :*

Fifka Ty się tak nie denerwuj.. Wiadomo można krzywdę komuś zrobić swoimi radami ale Ty się tak Kochana nie emocjonuj :*

A ja dzisiaj miałam ostatnią wizytę u diabetologa :-) wyniki po diecie mogły być lepsze no ale dramatu nie ma.. Po porodzie koniec diety! :-D tzn cukrzycowej bo znowu będzie karmiąca :sorry2: No i dopiero za 2 tyg po porodzie mam się pojawić :-)

Z racji tego że dzisiaj mam wizytę o 16.30 proszę wszystkie o trzymanie &&&&&&&&&&&&&& :-) w sumie nie wiem za bardzo za co haha :-D .. Chyba żeby doktorek powiedział, że wszystko tam maxymalnie na dole idzie mi do porodu no i żeby waga Michasia była ok :-)

Czy ja już mówiłam, że chciałabym już urodzić?

Nieee!!! Dzisiaj pierwszy raz o tym wspominasz... :-D:-D:-D ale nie dziwie Ci się bo nie wyobrażam sobie w takim skwarze chodzić na "ostatnich nogach" :dry:

Fifka no to zazdroszczę bo my mieszkamy na poddaszu i mimo, że jesteśmy odizolowaniu wełną mi9neralną, która i tak nie wpuszcza całego ciepła to jest okropnie!!!!!!!!

Sil Hahahaha taka "stara maleńka". Ja uwielbiam takie dzieciaki :-)

A ja wykąpałam Bartusia!! Nie wytrzymałam! Był taki obklejony, że wzięłam go do łazienki napuściłam wody do wanienki takiej letniej i sam sobie siedział i obserwował wszystko!! A ja go oblewałam wodą! :-) potem go umyłam szybciutko i teraz sobie leży goluteńki na przewijaku i widać, że do razu mu lepiej!!!!

W ogóle to nauczył się "pierdzieć" ustami i cały popluty leży!! :-D

Ostatnia edycja:
Fifka nie za bardzo nerwowo ostatnio do prawie wszystkich na forum podchodzisz?

Nospa owszem działa rozkurczowo, ale mocno rozrzedza krew, wiem, z własnej autopsji jak i dziewczyny która w laboratorium testowała nospę.
To, że Ty tak reagowałaś na pewne leki nie oznacza, że inne dziewczyny też mają reagować.

Dziewczyno ogarnij się bo co do niektórych wypowiedzi to chyba byś dziewczyny pociachała. Chyba potrzebna Ci przerwa od forum...

Ostatnia edycja:
natka pewnie po porodzie ci się cofnie wszystko :-) już niedługo i Michaś będzie patrzeć swoimi pięknymi oczkami na ciebie :) myślę że damy radę to skończyć będzie kilka ciężkich chwil i mniej spania ale to nic nowego od jakiegoś czasu ;) ważne żeby się obronił w terminie. Mam cichą nadzieję, że coś dobrego z tego wyniknie bo w pracy kierownictwo żywo zainteresowane kiedy się broni. krążą plotki że jego kierowniczka ma odejść i ona bardzo się dopytuje kiedy co i jak. a to zdjęcie to sprzed kilku dni znalazłam dziś na aparacie :-)

sil słodka musiała być fajnie się czyta takie coś :)

ewika a ja też się chętnie podzielę, w pokoju mam 27 stopni a co na dworze to nic nie mówię niby jakieś tam chmurki są ale skwar

magdalena wam na tym poddaszu to już wogóle musi dogrzewać

reklama
Fifka Ael tylko proszę bez kłótni :sorry2: pooddychajcie i luz!

Mag oj też bym wzięła taką letnią kąpiel mmm :-) potem sobie wezmę chłodny prysznic.. u mnie w domu jest też ciepło i ciągle się zastanawiam czy nasz mały brzdąc nie będzie miał armagedonu

Ja robię sobie obiad i nagle boom padł mi gaz :sorry2: muszę czekać na męża

Do góry