ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Dziweczyny to jest nie możliwe jak jest gorącooo!!! Bartkowi po czole i nosie spływaja kropelki potu... biedny się cały klei aż
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to dajcie trochę słońca bo u nas niby 22 stopnie a wiatr okropny i zimno!!
Mag Najlepszego w rocznicę ślubu :* :-) dzieciątka są biedne przy tym upale eh..
Pyscek <tuli> :* Nospę oczywiście brać! Jakby było tak jak Ael mówi to 30% kobiet mając @ dostałoby krwotoku Nospa jest ROZKURCZOWA! Co do paracetamolu to nie wypowiem sie bo się nie znam :* Szkoda, że nie był to ten cykl :-( ..
Sil no szukaj miejsca dla nas.. jak Ci się zrzucimy na głowę ;-) Jeju ale bym chciała się z Wami spotkać..
Ael Tyś to dobra.. fajnie w ogóle że przypomina Ci się o nas czasami
Necia no to teraz dacie radę z tą pracą żeby ją napisać?? Super :-) A na FB foto Małgosi jest obłędne :*
Fifka Ty się tak nie denerwuj.. Wiadomo można krzywdę komuś zrobić swoimi radami ale Ty się tak Kochana nie emocjonuj :*
A ja dzisiaj miałam ostatnią wizytę u diabetologa :-) wyniki po diecie mogły być lepsze no ale dramatu nie ma.. Po porodzie koniec diety! tzn cukrzycowej bo znowu będzie karmiąca No i dopiero za 2 tyg po porodzie mam się pojawić :-)
Z racji tego że dzisiaj mam wizytę o 16.30 proszę wszystkie o trzymanie &&&&&&&&&&&&&& :-) w sumie nie wiem za bardzo za co haha .. Chyba żeby doktorek powiedział, że wszystko tam maxymalnie na dole idzie mi do porodu no i żeby waga Michasia była ok :-)
Czy ja już mówiłam, że chciałabym już urodzić?